Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 69-та тема

• 121 472
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • ГОре на черешата...
mari_eta , къде могат да се намерят бисквитени блатове?
Благодаря предварително   bouquet

А аз ги взех от най-обикновено мъничко квартално магазинче Grinning.
Но и с обикновени бисквити също ще стане.
Следващият път ще пробвам с пандишпан - просто кремът е този, който прави тортата...

И вечерята е готова - Пълнени патладжани:

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 17:55 от mari_eta

# 721
И aз дa споделя зa бисквитените блaтове-в мaгaзините Т-Мaркет имa Peace.Нa мен ми се струвaт много дебели...може би се рaзделят нa кори,не рaзбирaм newsm78

# 722
  • ГОре на черешата...
В опаковката, която бях купила, са 4 квадратни блата с дебелината на бисквити "Закуска".

# 723
Трансилвански пудинг от тиквички (малко гръмко звучи, но си е много вкусна запеканка), египетска гарнитура за риба от ориз, фастъци, царевичка, лук, чушка, домати, подправки, много вкусна и много красива, и си става и без риба. Grinning И смесени компотки от ябълки, афъзки жълти и червени, сини сливи и кайсии. Като ми се задържат плодове вкъщи и няма мераклии да ги хапват, правя микс и ми върши хубава работа за сладкиши, пък и просто така, ароматен компот се получава. Peace

# 724
Лозови сърми(с кайма и ориз)

# 725
Лабрекс,може ли рецептата за Дракулския пудинг? Много вкусно изглежда.  bouquet

# 726
Лабрекс,може ли рецептата за Дракулския пудинг? Много вкусно изглежда.  bouquet

Тоя дракулски пудинг и майка го пече, ама не му вика пудинг. Grinning Изчистват се и се рендосват 3-4 тиквички, ама от малките, дето ги продават. Аз използвах едно тиквище, но от градината. Леко се посолява (защото се слага и сирене по-късно в сместа) и се оставя в гевгир или цедка да се отцеди. После се прехвърля в купа, слагат се три яйца, настъргано сирене, пресован чесън, много копър, магданоз, а по рецептата имаше и босилек, не съм слагала. Разбърква се всичко добре, изсипва се в намаслена тава, отгоре също ръснах малко олио, и се запича до зачервяване. Това е, направих кисело млеко с копър за заливка. Вкусно е доста.  bouquet

# 727
Отдавна нищо не съм снимала,ама сега ви черпя със домашна торта от три блата със три крема.
Днес най-малкия член на семейството става на 13г.
Тортата за партито беше купешка,а тази си е за нас.

# 728
Роца и аз ще чакам за Пътладжаните по провансалски.
От мен супичка с топчета и зеленчуци каквито имах под ръка

и Бюрек с кайма по рецепта на Берина - този път повечко ми дойдоха корите.Голяма внуснотия е този бюрек  Peace

Малеее пак тортичка докато а си пусна рецептите.С карамелената торта сега и тази направо ме сразихте.Яде ми сеееее............

# 729
Всичко е вкусно и красиво приготвено,а тортичките и мъфините са супер.
За всички вас с уважение към таланта ви  newsm51
За днес пилешка супичка,пиле с грах ,сладкиша на Мариета   newsm51с кайсии/аз го направих кръгъл/ и един козунак набързо в машината по рецепта на Смилеу. newsm51
Лека и вкусна,без дъждовна вечер.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 19:58 от megans

# 730
  • ГОре на черешата...
Ааа, Хъни, тоз бюрек много изкусителен Crazy...

Меганс, чудесен ти се е получил сладкишът Peace! Хареса ли ви Rolling Eyes?

# 731
Да,благодаря за рецептата  newsm51.../но се чудя как забравих да е в правоъгълна тавичка и нарязан на квадрати/много лек и ароматен от кайсииките/забравих да допълня и ядките от кайсиите/.Ще пробвам и тортичката ти.Определено ще го правя,много се хареса.
Дори ще опитам и с праскови.

# 732
Мари_ета, много апетитни патладжани   bouquet не съм правила от новите още.
ЛАбрекс, много цветно при теб  Peace

Парченце от вчерашната  торта   (Бъни, не гледай)

и вечеря Пиле с картофи яхния

# 733
А аз направих едни "диетични" гювеченца. С бамя, пушено месце, сиренце и отгоре чукнах по едно яйчице (естествено има и други продукти)  Joy .

# 734
  • сред люляците
Цветомире, хубави гювечета Peace
Бъни, този бюрек ще го сънувам...

Днес вкъщи: палачинки, боб с наденица и пълнени чушки с яйце, сирене и извара   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт