Честит рожден ден на Ред-че: набори сме с тебе, явно, дано ти е прекрасна годината
))Честито на всички 6-месечни малки дами и господа
Мн изпуснах, та затова по-общо: да са всички здравички и да растат щастливи 
Ние най-накрая се адаптирахме към часовата разлика (Сънрайз, мерси, че се сещаш за нас
), беше голям рев, с часове: хем е уморена, хем не може да спи, та покрай Анна никой не спа много-много... Със сигурност и факта, че ни проби зъбче не подобри ситуацията
Само ръбчето му се е появило, та явно ще е дълъг процес
Ще пробвам и аз Дентокинд, докато сме тук, че не искам много да давам от тоя Панадол, а друго не помага.Та и ние като вас, Сиси, само кратки разходчици, че е голям рев иначе. Интересното е, че майка ми като я разхожда не реве
Герганче, мн гадно, дано открият какъв е проблема и скоро съвсем се оправите!

А моята линеа негра си стои невъзмутима, нещо не е разбрала, че съм родила преди повече от 5 мес
И коремчето ми, дето се беше прибрало, се върна с пълна сила, като нападнах хубавите домати и краставици
Косопада бързо го овладях, слава Богу, с едно олио, което бях споменала, дано и при вас се стабилизират нещата, че на мен мн ми влияе на самочувствието.
Малко дълго се получи, ма като по-рядко се включвам
Хайде, пожелавам ви хубава и спокойна седмица с мн бебешки усмивки

Аз докато вечерям, баща й трябваше да я наглежда на спалнята, но той се отнесъл и докато я стигне тя тупна на земята. Плакахме и тримата
Ходихме до Пирогов, защото имаше малко кръв в сополките, слава Богу нищо й няма. Направихме снимка на нослето за по-сигурно. Сега е добре, игрива е, а баща й е много по-внимателен. Той си мислеше че леко преувеличавам с наглеждането, но вече се увери, че трябва постоянен контрол. 
Моля за съвет как се прави. Взела съм на Нестле.
Радвам се за всички Вас, и на дечицата как си растат 
И така си се храним от втория месец с Фризолак. Да чукна на дърво обаче и на мерки сме си добре 7.650кг. и 70см. и нито веднъж до сега не ми се е разболял
И се захранихме от 5м. с всички видове зеленчукови и плодови пюрета на Хип, и с кашички и сега от 6м. с месни пюренца. Хапва си детето
Нещото което ми каза педито и много се зачудих е да давам месо всеки ден смело