Лятото дойде, а ЯНУАРЧЕ като гъбка расте! - 8

• 27 659
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Честит рожден ден на Михаела на Катинче: да ти е много здрава и щастлива каката Simple Smile

Честит рожден ден на Ред-че: набори сме с тебе, явно, дано ти е прекрасна годината Simple Smile))

Честито на всички 6-месечни малки дами и господа    party006 Мн изпуснах, та затова по-общо: да са всички здравички и да растат щастливи Simple Smile

Ние най-накрая се адаптирахме към часовата разлика (Сънрайз, мерси, че се сещаш за нас  Hug), беше голям рев, с часове: хем е уморена, хем не може да спи, та покрай Анна никой не спа много-много... Със сигурност и факта, че ни проби зъбче не подобри ситуацията  Crazy Само ръбчето му се е появило, та явно ще е дълъг процес Simple Smile Ще пробвам и аз Дентокинд, докато сме тук, че не искам много да давам от тоя Панадол, а друго не помага.
Та и ние като вас, Сиси, само кратки разходчици, че е голям рев иначе. Интересното е, че майка ми като я разхожда не реве  Shocked

Герганче, мн гадно, дано открият какъв е проблема и скоро съвсем се оправите!  Hug

А моята линеа негра си стои невъзмутима, нещо не е разбрала, че съм родила преди повече от 5 мес  ooooh! И коремчето ми, дето се беше прибрало, се върна с пълна сила, като нападнах хубавите домати и краставици  Whistling

Косопада бързо го овладях, слава Богу, с едно олио, което бях споменала, дано и при вас се стабилизират нещата, че на мен мн ми влияе на самочувствието.

Малко дълго се получи, ма като по-рядко се включвам  Crazy
Хайде, пожелавам ви хубава и спокойна седмица с мн бебешки усмивки   bouquet

# 661
Днес Божко става на половин годинка! Черпя ви виртуално  Mr. Green

Желая ви хубав ден!

# 662
Да, на Фризолак, следващата номерация е Фризо 2.Давам от 6 месец.

Благодаря ти  Wink

# 663
olemale ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА!!!
Нека малкото слънце бъде живо и здраво,да расте весело и безгрижно и бъде гордостта на мама и тате  smile3501   bigdance2

# 664
Честит рожден ден на патерица на Михаела на Катинче и на Редчето  bouquet

Честито и на всички сладурковци, на по Половин годинка  Hug

Както ви бях споменала Вики получи някакъв обрив по срамните устнички. Реших, че е от памперса - смених марката; спрях да захранвам да не би да е алергия, мазах с какво ли не, дори с алергозан и след преглед от дерматолог се установи, че малката има гъбички Confused. Получили са се от захранването - -променила се е средата в дебелото черво и са нападнали дребка... Сега я мажа с пастичка Имазол, пие Дактрил и Биогая.

Вчера пък падна от леглото Sad Аз докато вечерям, баща й трябваше да я наглежда на спалнята, но той се отнесъл и докато я стигне тя тупна на земята. Плакахме и тримата Cry Ходихме до Пирогов, защото имаше малко кръв в сополките, слава Богу нищо й няма. Направихме снимка на нослето за по-сигурно. Сега е добре, игрива е, а баща й е много по-внимателен. Той си мислеше че леко преувеличавам с наглеждането, но вече се увери, че трябва постоянен контрол. #2gunfire

За захранването - мисля днес да й предложа следобед оризова каша, но се чудех защо на опаковката пише да се приготви с кърма, пък аз мислех да я правя с вода newsm78 Моля за съвет как се прави. Взела съм на Нестле.

Герганче много прегръдки за вас с малката сладурка Hug

Косопадът като че ли ми поспря или поне вече не му обръщам внимание. Линеа негра не ми личи Flutter

Ваксините приемам като необходимото зло

# 665
Май всички паднали бебчовци са по вина на татковците  ooooh! И аз на моя мъж все му викам да я наглежда, а той като на Zuzu_82 мъжа не му се вярва че може да тупне малката  Simple Smile  Все още нямаме падане, но и да имаме ще е по негова вина  Crossing Arms 
Кашата на Нестле аз си я приготвям с вода, смятам че с кърма или АМ може да стане по вкусна  Wink

Днес Божко става на половин годинка! Черпя ви виртуално  Mr. Green

Да му е честита половин годинката, здрав и силен мъж да расте   bouquet

gitadam до сега съм вземала само ХИП и Гербер и едно пюре на Нестле - банан и ябълка мисля  Rolling Eyes

Далечна как се справи с косопада?  Confused

Благодаря на всички за хубавите думи и пожелания за нас   bouquet

# 666
Зузи82 каква ти е точно кашата,че аз искам такава да се прави с кърма да взема!?

# 667
Тани`,  ето я:

П.П. Само да кажа че кашата стана супер рядка...а Вики  "избръмча"  всичко което й дадох - та по мен имаше повече каша, отколкото тя изяде Laughing

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 16:30 от Zuzu_82

# 668
Въпросът ми беше провокиран от това, че аз често като видя някоя промоция на пюрета, вземам по 5-6 наведнъж.Днес гледам Овко по 1.15, а обикновено ги продават по 1.45.И друг път съм вземала такива и бебето ги яде, тъй че не виждам проблем.Днес едва я спрях да не изяде цялото бурканче.Гледам, че има всякакви Хаманек, АМ-АМ, но от не вземам от тях-Купувам само Гербер и Овко (но рядко) и най-вече тиква, круши и ябълки и моркови, ябълки и тиква.

# 669
Здравейте на всички Simple Smile Не съм писала от цяла вечност, но Ви следя редовно Grinning Радвам се за всички Вас, и на дечицата как си растат Grinning Сякаш беше вчера, когато темите ни бяха за ехографи, размери на плода и начин на раждане hahaha
Моят малък мъж расте ли расте, на мама гордостта Mr. Green Кърмих го само 1м. и кърмата ми от раз спря. Какво ли не опитвах, ама не Stop И така си се храним от втория месец с Фризолак. Да чукна на дърво обаче и на мерки сме си добре 7.650кг. и 70см. и нито веднъж до сега не ми се е разболял Peace И се захранихме от 5м. с всички видове зеленчукови и плодови пюрета на Хип, и с кашички и сега от 6м. с месни пюренца. Хапва си детето Laughing
И на море си го водихме 10 дни на Дюни, стархотно изкарахме. Малкия беше очарован и с краченца на пясъка стъпвахме, и във водичката лекичко се топихме Simple Smile, това дете голяма радост му удари с глас се е смял Mr. Green
За ваксините и аз ги приемам, като необходимо зло ...., за да не дойде по-зло. Защото е грехота деца да боледуват и страдат от ваксинопредотвратими заболявания. Stop
Не съм гледала предаването на Гала, ама все си мисля че ако едно дете боледува от болест за която не е било ваксинирано и го лекуват с антибиотици ще напълнят организма му с не по-малко отрови.  

Това е засега от нас. На всички мами и бебоци, много здраве и късмет Hug

# 670
  • Варна
olemale, честита половин годинка на Божко, да расте здраво и щастливо момчето ти!
Зузу, много неприятно с падането, и аз все внимавам за малката, че въобще не стои на едно място. И е вярно, че в повечето случаи татковците са виновни за паданията на дребчовците. Вики падна за пръв път на 10 месеца, хем мъжът ми беше до него. Не че при нас не може да се случи, но сякаш жените сме по-внимателни.
Косата ми си пада все още, но май все по-малко.
Аз давам безмлечна оризова каша на Хип, има такава и на Милупа, и на Нестле. Като избирах, се чудех между кашата на Хип и Милупа, на тази на Нестле пише, че може да има остатъци от мляко, затова не я предпочетох. Първите два дни правих кашата с вода, малката отваряше уста, но сякаш не и беше много по вкуса. Та вчера и днес слагах и кърма, и Лорка показва по-голям апетит  Simple Smile

# 671
Някакви отзиви за тези пюрета http://www.papa-bebe.com/piuretabebo.html

# 672
Тези пюрета Бебо са марка на Ганчев, но лично аз никъде не съм ги мяркала.Едва ли между тях ще има някаква разлика освен картинките, т.е. предполагам, че ще са същите като на Ганчев пюретата.

# 673
Благодаря за всички пожеланията

не че съм ги пробвала, но в състава имат нишесте, лимонена киселина, захар, което на мен не ми допада. Привлечена от разнообразието купих за по-късен период 2 пюрета на Овко - тиква с картоф и спанак с картоф. Вкъщи се хванах за главата, какво съм чела, и те са с разни такива добавки. Пюретата на Гербер пък имат нещо като утайка  Sad Нещо съм много скептична вече към готовите пюрета.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 19:47 от olemale

# 674
  • София
Абе мина ли ви косопада, че по едно време всички мислехме че ще останем без коси  Laughing Аз още си го мисля де, че все така усилено ми пада косата  Rolling Eyes

И аз това щях да ви питам ама Герганчето ме изпревари Simple Smile Пада ми ужасно косата от 2 месеца насам  ooooh! ужассссссс останах без коса и хем късо се подстригах, но ефект ТЦ - никакъв. Започнах маски с домашно яйце, хума, оцет и всеки ден заливам с гореща бира и мия с Фивовал. Мисля, че понамаля малко... ще продължавам така  Peace

Днес ни сложиха последния пентаксим, за сега малката е спокойничка  Praynig Нещото което ми каза педито и много се зачудих е да давам месо всеки ден смело  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт