Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 120 040
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Стискайте палци. Намазах един кичур и сега чакам. Прави ми впечатление, че боята мирише много приятно. Не на амоняк, а на някакви плодове като че ли  Rolling Eyes

# 256
Прави ми впечатление, че боята мирише много приятно. Не на амоняк, а на някакви плодове като че ли  Rolling Eyes

Мхм!  Simple Smile

Между другото като ходих да се подстригвам,фризьорката ме пита с какво се боядисвам. Казах й,че е с Нутрис,а тя само отбеляза,че ми се отразявала много добре на косата.  Heart Eyes

# 257
Стискаме  Grinning  Според мен добре ще се получи, точно този номер съм ползвала и бях доволна от цвета  thumbsup

# 258
  • София
Моята коса е боядисвана до сега с Гарние Колор нейчъралс 9.1. Приятно естествено русо, но ми се прииска да е малко по-светличка и затова взех Нутриса. Лошото е, че корените ми са тъмно кестеняви и не знам дали за в бъдеще ще може да се справя с тях така добре както Нейчъралса (9.1 е по-тъмен нюанс все пак и има пепел, което убива рижавото). Сега почти нямам още израстнали корени за да мога да преценя как ще се изсветлят. Отивам да се мия и ако не е много жълто след малко ще мажа цялата коса Simple Smile

Толкова се отплеснах да се гледам в огледалото, че забравих да пиша  Laughing Боядисах се цялата. Стана много добре. Не е като цвета на кутията, а като този от цветната карта (което е прекрасно защото аз него харесах). Корените колкото и да бяха малко порастнали си личи, че също са хванали и цветът е равномерен. Боята е доста повече или по-икономична от Калър Нейчъралса защото една боя ми стигна за абсолютно цялата коса, а от другата ми стигаше само за корените. Също много удобно е и шишето- апликатор. Смесих боята в него и нанесох в корените, а после с пръсти разнесох като шампоан. Балсамът също е почти тройно количество на този от Калър Нейчъралс. Доволна съм. Косата е много блестяща и мекичка  Grinning
Телефонът ми много изкривява цветовете, а сега вече е тъмно и съвсем няма да станат снимките. Утре сутринта ще щракна и ще показвам  Flutter

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 19:33 от Addri

# 259
Addri  Супер !  Flutter Много е хубаво ,че си доволна от цвета !
Корените как са ? Успява ли да се справи с тях ?
Замислила съм се и аз за този номер ?!  Thinking Ако ли не ще си се правя с моя !?

# 260
Привет на всички блондита.
Аз минавам да ви се оплача, понеже знам, че ще ме разберете. Днес ходих на фризьор да ми обере само връхчетата, но тези връхчета са си доста голяма част от косата ми; наложи се да ги отрежем, бяха ужасно зле.. Та ми е мъчно колко време я чакам да расте, а накрая - под ножа  Confused
Имате ли наблюдения за продукти или мазила, които да ускоряват растежа?

# 261
няма нужда от мазила, самият факт че си махнала връхчетата ще освежи косата ти и ще порасне по-бързо. няма логика наистина това, което казват, че ако се подстригваш по-често  - ти расте по-бързо косата, но поне при мен е така - подстригвам връхчета на месец и половина и расте по бързо отколкото преди когато по 3 месеца не ходех на фризьор Peace

# 262
Имате ли наблюдения за продукти или мазила, които да ускоряват растежа?

Pri men hininovata voda opredeleno vliqe vyrhu rasteja.  Peace

P.S.  Problem s kirilicata.  Rolling Eyes

# 263
Здравейте!
Толкова неща бях написала и накрая всичко изчезна  ooooh!
Бях писала за домашните маски, за продуктите на Kerastase, за растежа на косата, но .....  Tired
Нямам сили да пиша всичко отново и за това ще напиша съвсем накратко моето мнение за бързия растеж на косата.
Според мен трябва редовно да се ходи на фризьор и да се подрязват само крайчетата на косата, но не всеки месец. Колкото по-добре се грижим за косите си, то толкова по-малко ще се нуждаят от подрязване. Аз като дете също съм се мазала с хининова вода, но полза не съм видяла. Вместо да търся продукти за мазане или хапчета за бърз растеж на косата, предпочитам да търся продукти за подхранване и хидратиране на косата, за да не се налага да ходя често на фризьор.

GodaiVa, честита прическа- страхотен цвят се е получил  Simple Smile
Addri, честито и на теб - чакаме снимки  Simple Smile (с нетърпение чакам момента, да се върна в България и да си купя маската Орзен. Не съм я ползвала, но след толкова положителни отзиви, не мога да не я  изпробвам)

Ще се радвам, ако се намери дама, която да сподели как точно се е боядисала в домашни условия с боята INOA. С удоволствие бих се намазала с нея, но нещо много сложно ми се вижда и не съм сигурна, че ще се справя с тази задача, а право на грешки нямам. Сгреша ли още веднъж, то тогава наистина ще се наложи да се подстрижа много късо.

# 264
Момичета, боядисах се с №902 на Мажиблонд. Много съм доволна  Grinning
Действително номерът е с някакъв розов оттенък, но мноооого, много лекичък, бих казала даже, че се забелязва само при определена светлина. Изсветли ми корените достатъчно, нямам забележки.

http://media.snimka.bg/6609/019472647-big.jpg
http://media.snimka.bg/6609/019472648-big.jpg
http://media.snimka.bg/6609/019472649-big.jpg
http://media.snimka.bg/6609/019472652-big.jpg
http://media.snimka.bg/6609/019472653-big.jpg

# 265
La mademoiselle , честито!
Косата ти е много равномерно и добре боядисана.

Аз скоро ще трябва да се боядисвам и много се чудя с какво да го направя. С INOA или с Majiblond  newsm78 ? Ще ми се да е нещо много щадящо за косата и в същото  време покривна и да не се измива.

# 266
Здравейте, доста четох напоследък тук и реших да ви попитам с какво се изрусявате,около година се боядисвах червена,после направих 6 месeца почивка без боя и сега искам да стана руса. Проблема е, че червеното много трудно се маха, а аз нямам време за постепенно изрусяване. Sad  Предрочитам косата ми да се изтощи и после да и правя много маски, отколкото да чакам и мина през много нюанси.Вече ходих на фризьор, обезцветиха ме и се получи един меден цвят като корените ми леко жълтеят  Close Моля Ви споделете как се изрусявате  Praynig Искам да изсветля косата си по-бързо и да получа някакво русо, а не този тъмно меден цвят, с който съм сега.  Някакви прахчета ли да търся, или има боя, която изсветлява с няколко тона? newsm78  Моля блондинките да помагат  Simple Smile

# 267
  • Пловдив
La mademoiselle , браво   bouquet. Цветът и косата ти са страхотни. И аз снощи боядисах голямата си дъщеря с Geneze 10UP - светла платина 25 мл и тъй като имам остатък от предишния й цвят светло бежав 10UA, добавих 5 мл и с 6% оксидант. Стана много хубаво. Справи се с корените, няма жълто, косата става жива и лъскава. Ще пусна снимки,когато мога. А сега следва блондиране на другата  Laughing

# 268
ellias, косата не знам дали   ще ти се изтощи, но може да ти изгори, а изгори ли ти, то след това трудно ще намериш маска, която да ти я оправи. При много изгоряла коса само ножицата оправя положението. Аз също бях червена и не съм се изрусявала, а за един месец с често мазане с боя успях да стана отново руса, но и честото мазане с боя също е вредно. Аз лично съм много против блондора, но всяка коса е различна и не на всеки се отразява толкова пагубно, както би станало при мен. Ако бях на твое място, бих търсила боя и не бих се изрусявала повече.
ralykiss, както си тръгнала наред да боядисваш, можеш да минеш и покрай нас. Много ще ти се зарадвам  Mr. Green

# 269
B & C, аз съм за Иноа, не че съм се боядисвала с другата. ) Но Иноа е наистина страхотна, разкошни цветове, гаранция че не се измива (не знам как ще се измие).

La mademoiselle, страхотен цвят, честито. )

Общи условия

Активация на акаунт