АПРИЛчето расте и дебелее, а мама се опитва да слабее - 3

• 30 115
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ви за отговорите. Нистина е най-добре детето да суче. Но тук в Орландовци няма една градинка като хората. Много гадно. Аз затова искам да пробвам да заместя само едно сукане.

# 586
Аз давам на малката след ваксина еднократно 10 гранули ТУЯ.За сега сме нямали реакция след ваксина,дано да е така и занапред,че много са притеснителни тия ваксини,ама и без тях пак си е за притеснение newsm78

# 587
Какво е разреждането на "Туя"-та,което ползваш ASITA?

# 588
Момичета,а някой знае ли дали спират майчинството,ако откажеш ваксините? newsm78  bouquet

# 589
Казаха ми 15 или 30CH,аз лично и дадох единият път 15,а на следващият имах 30 и и дадох от него,макар,че ми се вижда множко,но все пак педиатър ми препоръча,така ,че дадох. Peace

# 590
Момичета,а някой знае ли дали спират майчинството,ако откажеш ваксините? newsm78  bouquet
За майчинството не знам ,но детски- със сигурност Confused
Ние добре понесохме втория прием на пентаксима и синфлорикса,дадох панадол и всичко си беше наред.
Преди няколко дни Петьо за първи път спа сам в леглото си цяла нощ bowuu
Но това е било някакво случайно изключение ,защото снощи става в 3 часа да яде и аз заспах ,докато го кърмех и забравих да го преместя в краватчето му Tired
Тази седмица пак ли ще е кофти времето ?Аман вече - или ще е дъжд ,или ще е адската жега ,една разходка не можем да направим като хората #Cussing out

# 591
  • последна надежда
lunhua Незнам за майчинството, на ако детето не е ваксинирано не го приемат в детска градина, а в училище правят проблем. Правят компромис само за деца със сериозни хронични заболявания. Моя позната не слага ваксини на детето си, но педиатъра попълни в картона че са слагани за да няма проблеми с детската.

За ваксините истината е някъде по средата  Thinking.

krisi26 Защо не ползваш слинг. Аз със него мога да кърмя права докато се разхождам. Моят е такъв http://missby.wordpress.com/2010/05/12/no-sew-ring-sling/.

За памперсите Днес купих "Еvy Baby" 20лв за 74бр. и съм доволна  Peace

# 592
iveeeta, данчето с трабантчето,благодаря ви за отговорите! дано открия поне хомеопатичното,че не съм от сф.но предполагам,че мога да го поръчам по нета.Просто ми се иска да имаме избор,а не да сме принуждавани да правим това или онова за децата си.Пожелавам на всички ни безпроблемност с ваксините и усмихнати здрави слънчица.Бих искала да помоля и за паролата за албумчето,за да се похваля с мойто гардже  LaughingPeace

# 593
Според мен това с ваксините са пълни глупости! Ако ги нямаше ваксините нямаше да бъдат изкоренени множество епидемии. Всеки си бръщолеви каквото си иска по телевизията и само объркват хората. Че храните не са така истински, както са били преди 30 години съм съгласна, но то по тази логика нищо не трябва да ядеме и пиеме.

# 594
iveeeta ne moga da otvoria linka, za da go vidia, bi li go pratila otnovo.Simple Smile

# 595
iveeeta ne moga da otvoria linka, za da go vidia, bi li go pratila otnovo.Simple Smile
сега се отваря ,иначе е в подписа на Бу Peace

# 596
Благодаря ти iveeeta. Между другото ако има някоя от вас, която да живее в района на Хаджи Димитър или Орландовци, ще се радвам да се запознаееме.

# 597
  • София
Здрасти на всички! Hug

Ние сме добре, много разходки направихме тия дни. Напоследък имаме проблеми с яденето-страшно се разсейва тая маймуна, като се заоглежда на всички посоки, върти се, гука,навън е невъзможно да го кърмя, много е любопитен, въпреки че е скрит, ама то и вкъщи така. Дано е само период, а не да става още по-зле. Вашите бебоци разсейват ли се докато ги кърмите? Thinking

Вярно е че са много различни децата- и при моите има голяма разлика, всяко си е индивидуално.Каката беше по-тихо бебе, тоя мишок все вика, ръмжи, гука много повече от нея, хили се на всички, каката ни беше по-сериозно бебе, но пък много ревлива, а тоя само ни се кара без да плаче. Е, ама и ние всички го слушаме... baby_neutral

И нашия бебок е много подвижен, вдига си главата, за ръчички се набира като го държим, но засега се обръща само от гръб настрани, все още не може сам по корем.

tini-mini браво на свекитата, само така! А времето на морето наистина е ужасно...
Елоком и аз съм ползвала за каката еднократно. Силничък е, но е добър. Не се наложи да повтаряме мазането.
Хъни-Бъни, нашия шезлонг го взехме от Джъмбо.
За акането - дребен започна през ден, но се омазва страховито. Много ако, много нещо.... Joy
И ние сме на Пуфис-доволни. Peace
Iveeеta,  честито и само хубави преживявания занапред! Hug
Emyly81, сигурно е някакъв период и ще отмине, може да е преуморена вече по това време и да не и е до обличане, масажи и гимнастики.
poliville, възвърнаха си почти нормалния размер, но все още не съвсем. Важното е, че вече не тежат така ужасно като преди.
reniris, и ние засега слагаме само Пентаксим, а след 7 -ия месец ще включим Сифлорикс.  Peace

Ааа, викат ме, хубав ден на всички! Hug

# 598
Привет банда,
Пак съм на линеа. Моето чудовище (свекърва ми) си тръгна в четвъртък... какво щастие Mr. Green! Три дена след нея ми трябваха за да си вкарам къщата в ред ooooh!. Бях зарязала всичко да видя дали тя ще се сети нещо да ми помогне, но уви. Жената просто си беше дошла на екскурзия. Така и не посегна да погали или да целуне Бианка по главичката #2gunfire. Само веднъж за 3 седмици я взе на ръце и то защото аз и я бутнах в ръцете да я нахрани (имах някаква работа а бебка беше много гладна и нямаше търпение). Незнам как може баба да не се радва на внучето си Rolling Eyes??? Немога да разбера що за жена е, откакто се роди малката сякаш съм и трън в очите Confused. Едвам чакаше да чуе входната врата да се отключва и тичаше да посрещне сина си. Още в коридора започваше да му шушне някакви си глупости. Не го оставяше и здрасти да ми каже на мен и на бебето, а да не говорим за целувка както сме си свикнали двамата #2gunfire. Това разбирасе ме изнервяше, но не и направих кефа да се ядосвам. Просто си излизах я по комшийки, я по приятелки, само исамо да не съм в дома за да създава интриги между нас   nnnuu. Помощ не получих, но и тя не си постигна целта за която беше дошла (да ни скара с мажа ми) Naughty. И двамата сме разумни и зрели хора и съумяваме да запазим спокойствието в семейния уют. По веднъж вече сме си изпатили всеки по свой начин, затова сега си имаме обици на ухото.
Вратите на този дом вече са затворени за нея red!

navail - ще се молим за вас Praynig. Дано се разминете без операция. Представям си колко е ужасна болката на една майка като вижда детето и да страда Cry. Кураж и вярвай че всичко ще си дойде на мястото Hug.

криси, добре дошла сред нас Hug. Кърмата може да се държи в термобокса до 2 часа, но не и повече че става опасно в тия жеги.

vk23 - как са нещата при теб? Ходи ли на гинеколог? Шашна ме като прочетох как са те зашили тия в МД Shocked. Явно са карали курсове по шев и кройка а не медицинския университет #Sniper.

Утре сме на педиатър. Предполагам ще ни бият ваксина. До сега не са били (освен тези в родилното) а мисля че трябваше на 1 м. да и направят newsm78? Или се бъркам нещо newsm78????

Лека вечер smile3503.

# 599
Момичета, да споделя с вас ... за бебешкото ако.... с цветни картинки Simple Smile

http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 21:37 от galeeto

Общи условия

Активация на акаунт