"Слънце, пясък, плаж, море...ОКТОМВРИйче дупето пече"

• 68 804
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Нетипично петъчно имам мноооого работа  Crossing Arms и съм в оптимален работен режим, въпреки лекото главоболие което се обажда из полето  Confused. Но няма как да не намина за 2 мин и да ви пожелая хубав, спокоен и усмихнат ден. А на мъничкия Инди бързо да преборва сопола и вируса  Flowers Four Leaf Clover

mrstraetz so much....  lovekiss

# 601
Ооооо, Пламена, Пламена
как си румена - засмена Mr. Green

Светле,нищо не казваш...успокои ли се?

А, какво да казвам - снощи се чухме късно към 23 ч. Беше си легнал....в единична стая в Луксор. Той на 1 етаж, па тя на 5тия......викам кой диша тежко там до тебе, а  Crossing ArmsТой се смее, ша се смее той....

После го подбъзиквах - как е колежката, къде са вечеряли....абе..нали се сещате.

Нали тати е в нас, и снощи си говорим - та колежката стана тема на разговор. Баща ми ми обяснява, че това било нормално и човешко....всеки го правил. Бе айде моля ти се, бе....обясни ми, че мъжете били по-така и много елементарни.....това разговор между мен и баща ми Mr. Green, докато поркахме биричка

мързи ме, мноооГоооо

# 602
  • Варна, България
Нали тати е в нас, и снощи си говорим - та колежката стана тема на разговор. Баща ми ми обяснява, че това било нормално и човешко....всеки го правил. Бе айде моля ти се, бе....обясни ми, че мъжете били по-така и много елементарни.....това разговор между мен и баща ми Mr. Green, докато поркахме биричка
Хм, елементарни, лесно обяснение... Ако им го кажеш, ще се засегнат и ще вдигнат врява до небето. Ама за това са елементарни  newsm78
Ти пита ли го в прав текст щом всеки го е правил, той влиза ли в числото на елементарните???  Mr. Green

# 603
Хм, елементарни, лесно обяснение... Ако им го кажеш, ще се засегнат и ще вдигнат врява до небето. Ама за това са елементарни  newsm78
Ти пита ли го в прав текст щом всеки го е правил, той влиза ли в числото на елементарните???  Mr. Green
естествено, аз без да го питам, той си каза......ама той ми е приятел.....

# 604
И аз съм имала такъв разговор с фадъра.
И той е на мнение, че на мъжете трябва да им се дава доза свобода, за да
са пълноценни в семейството. И тъй като аз съм за равноправието, щом той
може и аз така  Crossing Arms Mr. Green

# 605
И аз съм имала такъв разговор с фадъра.
И той е на мнение, че на мъжете трябва да им се дава доза свобода, за да
са пълноценни в семейството. И тъй като аз съм за равноправието, щом той
може и аз така  Crossing Arms Mr. Green
......от така направените изявления от ваша страна ми стана ясно - темата днес е "Изневярата"

аз обяснявах на тате, че Фори никога не би направил такова нещо. Баща ми ме погледна и каза" бе, дете, ти чуваш ли се - той е мъж, това е толкова нормално.....и аз  Shocked. Важното било семейството, да се грижиш и да го запазиш, всичко друго било съвсем нормално и естествено. Че даже ми цитира от временето на нам кой си владетел колко жени имал, как освен с жена си спял с нам колко си........естествено било.....да не съм го взимала навътре..... Rolling Eyes

А вие някога правили ли сте подобно нещо?

# 606
  • Варна, България
Аз такъв разговор съм нямала с баща ми, но той е толкова моногамен и отдаден на семейството си.
Веднъж го бях излъгала за нещо и той се закле, че никога за нищо не е лъгал майка ми.
За него семейството е всичко. Но е рядка порода.

Аз съм против изневярата. Ако има нещо, по-добре да не знам. Вярвам му!
Бих изневерила поради много причини. Все още не съм!  Mr. Green

# 607
И аз съм против изневярата!И аз не съм изневерявала!
...и аз ако има нещо предпочитам да не знам!
...Боги ама,че съвпадежи а! Mr. Green
колкото и да ми казват,че е нормално аз не мога да го приема за такова!

# 608
Усетихте ли го, баааахти земетресението...ужассссТТТТ

# 609
Не,къде е било,какво,кога?

а ето

http://bnt.bg/bg/news/view/35664/v_sofija_beshe_useteno_zemetresenie

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 14:28 от bella_

# 610
  • Варна, България
Чух по радиото.
Във Варна не се усети.

# 611
София, силно, вертикално, преди час

# 612
Айде бе силно - 2,8 хич не е силно, ама виж ако си пил по нощите, може и да ти се стори силно  Mr. Green

Приемам изневярата, но не искам да научавам за нея, не ме интерва хич, на принципа съм да не се гоним, че да не се хванем.......
От друга страна в някакви изключително интересни моменти забивам въпрос-е...ли си друга, естествено следя реакцията. Наясно съм, че сме прекалено дълго време заедно, а има ужасно много други хора около нас, които винаги могат да провокират интереса. Приказки от типа, могъл/а съ да имам всяка/всеки не са за мен, защото интересния Х различен се е появил, сега, а не преди 10-12 години, т.е. преди мен/него.....
Също бих изневерила, но да си призная по-скоро ме влече емоционалната изневяра, тази която разпалва подсъзнанието и те кара да се движиш като на сън сред облаци от магия...Секса-ммм като че ли не, екстаза бих си го доставила и с подръчни средства  Joy, ако чак толкова ме е разочаровал съпружеството....Не бих се развела заради изневяра, ако науча де......, но пък знае ли човек. Имам сценарии за всякакви глобални неща от живота, включително и затова, но едно на сън, друго на яве.

# 613
аз обаче не я приемам......и бих му казала край.
Не бих простила, няма да мога....доверие, градено с години и да се обърне каруцата за едната изневяра - край, финал.....
така си мисля, де, да не дава Господ.

# 614
Добре де, край, доверие градено с години - ок съгласна съм......Ама после ти какво - мислиш ли, че е лесно след 10-15 години съвместен живот изведнъж да останеш сама, с дете, а той какво не стига, че си го развявал по някакви си, ами и накрая пак е свободен да си го доразвее. Колкото и да обича детето и да си се грижи за него, едно е понеделник, сряда и петък да е при него, а всичкото останало време при теб + абе днес няма да мога да дойда да го взема.
От друга страна - предполагам, че не е лесно да живееш с някой и колкото пъти го погледнеш винаги да е това в главата ти, но пък минава и се забравя, като те грабне ежедневието, не знам разсъждавам си само, нямам идея какво и как бих реагирала наяве. Само знам, че не мога да съм крайна...разбира се, че има и значение дали само си го е потопил за два часа някъде или си е система някаква - при това положение и аз не бих търпяла, ако науча де........

Общи условия

Активация на акаунт