SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 418
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, Супернатуралки Hug !

Първо една слънчева целувка от най-любимото ми място на света, а сега се връщам да изчета всички интересни неща, които сте открили   bouquet .

PS. Срам не срам, с огромно закъснение, ЧРД и от мен, Stitch Hug – скромно подаръче – старо, но златно – мъ-ъ-ъ-ър...

# 181
Галя, ей по това "заблеяло ми е агънце" се е "заблеяла" Злата  Mr. Green

Здравей, Импала! Грозно ти завидях като видях снимката. Hug

А виждали ли сте този horny devil  Joy Joy Joy

# 182
Mмм, агнешко ли сервираме тази вечер? Харесва ми...  Flutter

Импала, сигурно сте изкарали страхотна почивка Peace мястото, на което сте били, изглежда супер!

# 183
Дейна, този окошарен Алек ме подсети за това

# 184
O, да, да...  Дийн, белезници... ехаа! Twisted Evil smile3508

Притиснатият до стената в полицейското управление Дийн дълго време ми стоя на десктоп.  

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 19:27 от Dana_Scully

# 185
Злате... гифчето... ох... благодаря... мър-мяу-у-у-у... М-м-м, да-а-а....
Та, по въпроса за ‘агнешкото’ – аз лично предпочитам по-старото му ‘издание’, но споделям и принципа за ‘вземането на Кака’... нали... Ей тук например, въпреки че е от първи сезон, палавото ми зайче, изглежда някак по-възрастно и зряло. МноУ добре.
За белезниците – ето една жена, на която, бих казала, че ле-е-екинко завиждам Outta Joint . Тук също имам някои идеи...
За новия постоянен персонаж в шести сезон – моля се само да не е твърде готин, че и сега не мога си избера от 2-3 и да се кротна. Ако станат 3-4 вече ще се разчекна безвъзвратно (Злате, пу ти гониш!)

PS. Я! 'Изневерявам' на Дий-й-йн с Дженсън!!! Ужас!

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 19:52 от Impala

# 186
  • # супернатурална #
Ха сега споделете идеите си за най-продуктивно брулене на ябълки от дървото, м? Условието на задачата изключва отвързването на младежа (виж момата е препоръчително да бъде освободена и по възможност прокудена далече, щото нейната помощ никак не е желана). И да знаете, че ябълки с разхождане не се брулят (особено , както агента установи, от лешниково дърво)

(няма нужда да пояснявам, че питая особени чувства към вързан Сам/Дийн)

# 187
Галинче,
дефинирай 'особени' чувства - ето ти още (не)нагледен мат'рял Twisted Evil .

# 188
Ооох, Галчето и Импала са пуснали двете ми любими снимки за тази седмица. Вързани Дийн и Сам във весела, шарена обстановка.
Ето ги плакатни + още един бонус

(благодарностите са за Лайла, която намери последните 2 снимки, Дийн с кошницата ябълки е огромнейшеста, мммм Heart Eyes)

# 189

Тава е подъл монтаж, въпреки че добре са го направили  Joy На оригиналната снимка Джаред е сгърнал партньорката си от Гилмор гърлс.
[/quote]
Леле Злата, много си добра. Аз я имам тая снимка дето говориш за нея ама хич не зацепих, реших, че са се бъзикнали нещо двамцата, не им е за сефте  hahaha

# 190
  • # супернатурална #
Хм, да опитам. Започва с леко опулване на зрителните органи, увисване на долна челюст до позиция "зяпване", издаване на неопределен гърлен звук, рязка смяна на сърдечен ритъм, зачестено дишане, свиване на коремни мускули и като завършек, ако точно в този момент се наложи да станеш, няма да се справиш. Незнайно защо коленете лекинко треперят и категорично отказват да понесат тежестта на развълнуваното тяло. Joy

# 191
Хм, да опитам. Започва с леко опулване на зрителните органи, увисване на долна челюст до позиция "зяпване", издаване на неопределен гърлен звук, рязка смяна на сърдечен ритъм, зачестено дишане, свиване на коремни мускули и като завършек, ако точно в този момент се наложи да станеш, няма да се справиш. Незнайно защо коленете лекинко треперят и категорично отказват да понесат тежестта на развълнуваното тяло. Joy
Joy hahaha
Галинче, много поетично си описала ефекта "Уау!", който Уинчестърови - 2 броя, педизвикват на женските сърца, очи, колене и други телесни органи. Joy
На мен направо ми се приядоха ябълки, а на вас? Grinning

# 192
Хм, само толкова newsm78 ?! Аз пък си мислех, че пак ще те понесе към ‘антенски’ изпълнения Twisted Evil ... Ди-й-йн и там беше вързан...

# 193
Здравейте и в новата тема  Hug
Сега намерих време да ви изчета, но то при вас е опасно влизането - припадъците са гарантирани  hahaha 
Страхотни сте, благодаря на Layla за темата, оформлението и описанието на термините на първа страница!   bouquet

# 194
  • # супернатурална #
 LaughingИмпалке, все пак говорм за чувства, а не за удоволствие, извлечено от орално-фалическо действие, популярно сред свръхфорумките като "антенка"
Ох, имате ли представа, колко снимки като тази

трябва да прегледам, за да избия от главата си това

Общи условия

Активация на акаунт