SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 324
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Аз най безсрамно си заплювам от 2010 и двете ....  Whistling

# 316
Плакнете очи, точете лиги, но не ми пипайте Джаред от 2007-ма и 2009-та година Laughing А, и на Стичето от 2008-ма, останалите са свободни Joy
Аааа, не съм хепи тъй само с един Джаред от 2008, Фейче, аз съм алчна кучка Laughing Редно е поне още един да си заплюя, ама за да не барам твойте, се колебая силно между 2006 и Саскуоч Thinking

Аз най безсрамно си заплювам от 2010 и двете ....  Whistling
Значи за мен остава и 2006 Grinning Heart Eyes

Да не чувам мрънкане, щатните градинарки имат право на по 2.

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 14:56 от Stitch

# 317
bicho malo,

Съгласна съм, че няма много новини за обсъждане, но два месеца и половина са си много време за ‘неписане’. Дори точенето на секрети по снимки и клипчета е за предпочитане. А специално от теб чакам още от SPN-творчество.

Злате,

Клипчето си го гледам редовно с цел да престане да ми действа, но засега – греда. Не можеш да си представиш как извивам гръб, само като чуя тази иначе скапана песен на ‘универсалната заплаха’.
A Галина НЕ се е преборила за ролята на почетна втора бутилка за пред хората, пък  Crossing Arms  newsm66 . Бутилковата фантазия си я заплюх по всички правила – чак подгизна hahaha .

Fairy,

Е това е телешко, особено като знаем после какво ‘Саскуочешко’ става (мъ-ъ-ъ-ър). Ако трябва да съм честна, когато видях Сами за първи път не ми хареса много, но след 1.16, 2.14 и особено 2.17 – Ох!

PS. Аз затова предпочитам израза ‘телешко’, защото от ‘агнешко’ става ‘овенско’  Sick , а телетата стават говеда, или, което мен по ме устройва, бикове eat .

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 16:00 от Impala

# 318

Само да ти кажа, че от всяка година има по една снимка, а тая, дето си й се засилила, вляво на последния ред е от 2009-та и, както споменах, няма да пипаш Naughty Joy

Импалка, телешко, ама бая говедо си става след това hahaha

# 319

Само да ти кажа, че от всяка година има по една снимка, а тая, дето си й се засилила, вляво на последния ред е от 2009-та и, както споменах, няма да пипаш Naughty Joy

Импалка, телешко, ама бая говедо си става след това hahaha

Извинявам се най почтено oops, на моя екран така се бяха разпределили, че се получи този вид недоразумение. Оставам с 2010  Blush (аз по "зрели мъже си падам" и тайно Ще се възхищавам на 2009 ) ...  Hug

# 320
  • # супернатурална #
Браво, бе! Докато моя милост се труди за насъщния, голямо заплюване станало, м? За една бройка да остана на сухо.
Добре, че съм си скътала нещичко за лично ползване:

МОКЪР САМ (да го подсуша)

ТЪЖЕН САМ (да го утеша)

ЛОШ САМ (да му се подчиня)

и ВЪРЗАН САМ - не познахте, няма да го отвържа

Дийн да остане, не пречи Rolling Eyes

# 321
... Дийн да остане, не пречи Rolling Eyes

Joy

galina,
ще се ‘поентя’, но пак да подчертая, че ти СИ на сухо по отношение на вчерашната заплювканица, както и всички останали. За днешната имаш шанс.
Аз за нея не се боря, защото не трябва да избирам между 'различни' Падалеки-та – всичките стават. Но виж, ако трябва да избирам от тук, така трябва да плювна, за да си маркирам всичките, че ще ми дадат на късо и монитора и компютъра, барабар с мишката и тонколоните. И да знаете, това което гледат и обсъждат не е вампирски зъб, а ‘бирен’ пръстен newsm53 .
PS. Уф, добре че утре пак заминавам и то без ‘my precious’ – дано се кротна малко Rolling Eyes Praynig .

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 17:47 от Impala

# 322
  • # супернатурална #
Ок, така да е, на мен днес ми дойде реда, не се оплаквам. И за да видите, че съм дашна кучка, черпя ви с един "двусмислен" Сам, въпреки, че за мен са малко снимките с него, в които не мога да открия двойнствен смисъл.

# 323
galina,

за теб – , като довършвам надписа отдолу с ‘... а не копаеш градината ми?!’.

# 324
  • # супернатурална #
Как къде, право в прегръдките ти.  Heart Eyes

# 325
Как къде, право в прегръдките ти.  Heart Eyes

Галче, не е ли по-добре направо в сърцето  Praynig

Днес се разрових за още музика, използвана във филма и ви черпя с тази суперска песен - микс от песента и SN Wheel In The Sky и оригинала на JOURNEY

Егати готината песен.... напълно си подхожда да е във филма  Hug

# 326
Дейна спомена целувки за всички... ма да покажем нагледно за какво иде реч  kiss
(и много специално за нея  bouquet )

и една тъжна...

Ooo, това как така съм пропуснала да го изкоментирам и най-вече да БЛАГОДАРЯ ?! Суперско е гифчето с целуващия се Дийн, а русата мацка със сигурност със зъби и нокти се е борила да се добере до тази роля точно - аз ако бях поне тъй бих направила. Освен това, като стигнем да снимаме въпросната сцена, където цели 4 пъти се целуват!!, ще гледам да я сбъркам, че да се поцелуваме поне още 4.... еехх, мечти! Heart Eyes

Хайде, моля, моля, да не се заяждаме само с агнешкото Дженсън, Джаредчо пък си пада по пилета, кокошки, папагали и тямподобна перната гад:

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 20:02 от Dana_Scully

# 327
Привет  Hug

Гледам днес темата е малките момченца, а  Wink Аз, да си кажа, и двамата ми харесват като 'по-зрели'  Whistling

Един поздрав и от мен с фенско видео, ако сте го гледали, простете   bouquet  Supernatural - Hell's Bells (Да си призная, сериала адски много ме зариби и заради музиката  Blush)

# 328
  • # супернатурална #
А, ми то 90% от нещата сме ги гледали по 90 пъти, което хич не намалява удоволствието от видяното. А това направо си го копвам за ФБ

# 329
Сори за спама и най-вече да уточня, че не искам да обидя здрачната дама в темата ни (която мяй няма надежда да мине изцяло в правата вяра, колкото и да й пращаме Сами по хавлийка да я убеждава... Cry , но ето какво е мнението на Кастиел за последната част от Туайлайт:

Общи условия

Активация на акаунт