Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 14

• 34 978
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Днес съм на вълна клипчета
http://www.youtube.com/watch?v=q8YxLkBvwU0

Goni времето е тамън пък и мъжа е в командировка

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 00:00 от dajoan

# 421
Аз пътуването през Чикаго със Саваш тур ще го пропусна, че толкоз време над океан ще се побъркам, но ще взема назаем телепортатора на асгардите от Старгейт. Само кажете кога да съм там!
И аз мислех така, още повече, че в самолета не се пуши, но когато си с весела компания, не усещаш времето как минава. И понеже ще ходим навсякъде заедно, не го мисли. Няма да се делиш от групата, я!

# 422
ГОНИ  прашките не са интересни-така е по загадъчно,а и тия ретро гащички  омайват само президенти Joy Joy Joy

# 423
ГОНИ  прашките не са интересни-така е по загадъчно,а и тия ретро гащички  омайват само президенти Joy Joy Joy

newsm10 newsm10 smile3501 smile3501  love001  love001

# 424
http://www.youtube.com/watch?v=G7R7DkEpeJo&feature=related

И от мен едно клипче.
Лили, какви президенти? На фирми или.....

# 425
# 426
Гони, всеки ден ми е ден за гости...вие само кажете да ви чакам на летището че бая големко да не се объркате. Ние Босфор може да нямаме ама имаме един голям гьол пълен с яхти. Така че Саваш ще има къде да остави и неговата.

# 427
Предлагам да занесем подаръци на Саваш

Гащички - шорти, че е много сладък с тях

и броеница, че ще скъса синдижирчето от въртене между пръстите си

# 428
И хавлии....

# 429
  • София

И аз мислех така, още повече, че в самолета не се пуши, но когато си с весела компания, не усещаш времето как минава. И понеже ще ходим навсякъде заедно, не го мисли. Няма да се делиш от групата, я!

А може би е най-добре да земем всички с телепорта да действаме! Хем по-бързо, хем по-удобно! Освен това може от старгейт командването да ни помогнат да се справим с Шахнур и Ахмед Моран! (ако и те не могат... не знам кой може!)

Лили, какви президенти? На фирми или.....

Как какви - на филми... кеф ти Балдарови, кеф ти Биняпъ, кеф ти Д.Доганови...

# 430
Как какви президенти- каквито паднат-на холдинг,на щати...а защо не и Бил newsm78

ЛЕКА НОЩ Hug
http://www.youtube.com/watch?v=DmtPsVbLyQI

АНИИИ  да ви имам гьола Joy Joy Joy

# 431
Радвам се , че си пуснала тази снимка . От одавна ме мъчи нещо  ,което забелязах Нашия супер герой маи си е гризал ноктите , като малък.

# 432
  • София
Предлагам да занесем подаръци на Саваш

Гащички - шорти, че е много сладък с тях

и броеница, че ще скъса синдижирчето от въртене между пръстите си

Лелелеле... Просто се счупих от смях, събудих законната ми половинка!
Подоззирам, че тортичката ще е от Ани (с хубавия гьол)
от меееннн.... типична турска сабя за бой с АМ (щом сме на ретро вълна)

Радвам се , че си пуснала тази снимка . От одавна ме мъчи нещо  ,което забелязах Нашия супер герой маи си е гризал ноктите , като малък.

Това и аз си го мисля откак гледам МЙ, ама... и суперСаваш трябва да има отрицателни черти  Joy

# 433
Момиченца,
много ми е приятно с Вас, но мен утре работата пак зове ме в час! Peace Peace
Но след това, два дни ще разцъкваме отново невероятни игри
със Саваш, Ясемин, Назан, Пала, Чичек, Бора и Шахнур  дори! Peace Peace Peace

Пожелавам Ви лека и спокойна нощ!

smile3525 newsm51  love001  love001 newsm51  love001  love001 smile3525 newsm51  love001  love001 smile3525 newsm51

# 434
Шегата настрана, но започнаха де ме дразнят сценаристите с това синджирче постоянно в ръцете му. Става въпрос за 21 епизод, там той го въртя даже на срещата за рекламата.

Общи условия

Активация на акаунт