Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 153 976
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 495
Моля и ако някой знае специално за Петя Тодорова, нямаше да има курс, но след като отлагат ЗМС причината за нямането отпада Simple Smile
Г-жа Тодорова каза, че няма да имат на 29 01 11 курс, но затова пък им е дала доволно домашно - да не скучаят през грипната ваканция Laughing
На 05.02 ще имат, а вместо на 12.02, ще имат на 13.02 - неделя Peace
Благодаря!

# 496
...По този повод искам да попитам какво са правили при Стоянов тази събота и какви домашни имат, тъй като ние изкарахме грипа в болница?
Съжалявам за болницата, мила!  Hug
Дано вече сте добре!
Третокласниците са имали пробен тест при Стоянов, като изрично са им казали, че ще имат занятие тази събота (29.01.).
Сега обаче прочетох цитата, който е дала Дидева, та се чудя ... newsm78
Иначе домашно нямат, оставили са ги да решат нерешените задачи от пробния тест.

# 497
...По този повод искам да попитам какво са правили при Стоянов тази събота и какви домашни имат, тъй като ние изкарахме грипа в болница?
Съжалявам за болницата, мила!  Hug
Дано вече сте добре!
Третокласниците са имали пробен тест при Стоянов, като изрично са им казали, че ще имат занятие тази събота (29.01.).
Сега обаче прочетох цитата, който е дала Дидева, та се чудя ... newsm78
Иначе домашно нямат, оставили са ги да решат нерешените задачи от пробния тест.

Благодаря, вече сме по-добре. Звънях на Стоянов  - не вдига тел. В СМГ - незнаят дали ще се провеждат утре курсовете. Какво правим? newsm78

# 498
Чух се със Стоянов - ще имаме курс утре. Simple Smile

# 499
А някой знае ли дали утре ще има курс при Елза Тодорова за 4клас от 10,30ч?

# 500
  • София
Е, това е голяма тъпня да се чудим ще има ли, няма ли да има. Принципно ми е все тая, обаче се дразна, че при обявена грипна ваканция изобщо трябва да се поставя този въпрос. Или сме в такава и всякакви организирани мероприятия са отменени или това е пародия някаква. Пък като толкова им е мерак и не им пука от проверки на ХЕИ, защо не си го обявят на сайта? Защото, ако не беше темата, изхождайки от факта, че е обявена официална грипна ваканция, на мен не би ми и хрумнало, че курсове може и да има и трябва да звъня на преподавателя (при положение, че в сайта нищо не пише). Явно им е важно да си претупат курса и да им е удобно, пък правилно ли е, редно ли е, има ли деца все тая...  Интересно ми е и колко деца имаше миналата събота?

# 501
За мен е добре да има курс. Все пак всеки ходи по желание на тези допълнителни занимания. В Британика например обявиха грипна ваканция, но сигурно както миналата година, няма да има компенсация за пропуснатите часове. Дочух, че в Алианц курсовете не са прекъснати. Спортните школи също не могат да си позволят да спрат. Ако трябва да компенсираме всеки пропуснат час, няма да ни стигне времето в следващите седмици...

# 502
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Вие всъщност на какъв сайт очаквате да качат информация за курсовете?
На мен единствения, който ми изли чрез GOOGLE  e smg-bg.info, който обаче не се поддържа и не може да се влезе.  newsm78

# 503
  • София
На мен единствения, който ми изли чрез GOOGLE  e smg-bg.info, който обаче не се поддържа и не може да се влезе.  newsm78
Да, това е сайта и вчера работеше. имаше качена и актуална информация (за края на грипната ваканция и отлагането на някои състезания доколкото си спомням), но не и за курсовете.

# 504
Да, това е сайта и вчера работеше. имаше качена и актуална информация (за края на грипната ваканция и отлагането на някои състезания доколкото си спомням), но не и за курсовете.
Някой е забравил да си плати домейна
Domain Name:SMG-BG.INFO
Created On:27-Jan-2006 17:46:10 UTC
Last Updated On:28-Jan-2011 07:59:50 UTC
Expiration Date:27-Jan-2012 17:46:10 UTC

До няколко часа трябва да тръгне като гледам.

# 505
  • София
На 27.02.2011г. ще има пробен изпит (така е записала моята дъщеря в тетрадката).

# 506
Здравейте.
Моля, ако има родител на дете от 4 клас при Елза Тодорова, да ми дадете информация за взетия днес /05.02./ материал и домашното за следващия път?
Дъщеря ми е с бронхит и си остана вкъщи.
По назад в темата прочетох, че курсовете следващата седмица ще бъдат в неделя /13.02./ - това за всички групи ли се отнася?
Благодаря предварително и пожелавам здраве на всички!

# 507
  • София
По назад в темата прочетох, че курсовете следващата седмица ще бъдат в неделя /13.02./ - това за всички групи ли се отнася?
Не. Ние сме в събота, но от 14 часа.

# 508
В курса при Елза Тодорова  4-ти клас синът ми е записал:
на 12.02. курс от 16.15 h
от 12.02 до 28.02 плащане на 3-ти модул
до 24.02. плащане на пробен изпит (10лв.)

На 05.02. е преподаден урок "Намиране на страници", а домашното за 12.02 е: читанка -
стр. 92/1,2,3,4,6,7,8,9,11 и от стр.179 тема 7 зад. 2,3
Здравейте.
Моля, ако има родител на дете от 4 клас при Елза Тодорова, да ми дадете информация за взетия днес /05.02./ материал и домашното за следващия път?
Дъщеря ми е с бронхит и си остана вкъщи.
Благодаря предварително и пожелавам здраве на всички!

# 509
  • София
На сайта на СМГ - график на курсовете за февруари:

grafik_za_fevruari.xls

http://smg-bg.info/index.php?option=com_content&view=section … 13&Itemid=181

Общи условия

Активация на акаунт