Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 066
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 900
tufche , ама, че ме стресна. Аз, понеже се доверих на вашите отговори след пробния и сега реших набързо първа задача. Отговорът е А).

Е, какво правим в такъв случай, много интересно, досега май не бяхме попадали на печатна грешка в тестовете на СМГ (поне не тази година)!
Thinking
Дано следят форума  Laughingи да отчетат грешката си при проверката на тестовете.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 16:01 от Фран Джонсън

# 901
  • София
tufche , ама, че ме стресна. Аз, понеже се доверих на вашите отговори след пробния и сега реших набързо първа задача. Отговорът е А).

Фран, извинявай, но и аз се стреснах! Сигурна в това, което лично съм смятала, сутринта изобщо не обърнах внимание на отговорите на теста, чак досега, когато нещо ме загложди и реших все пак да ги проверя! Не знам за вас, но аз до 04.07., когато ще излязат резултатите от изпита, сигурно нервно разстройство ще получа!

Все пак, важното е че децата са смятали вярно и това е само пробен изпит, да се надяваме на истинския такива грешки да няма!

# 902
Ех, колко състезания минаха и заминаха тая година. Важното е, че децата се представят добре, пък изпита.. има и малко късмет като на всеки изпит.
Не е последния изпит за нашите деца, но наистина е първият сериозен (матурите в сравнение с ТОВА са някаква шега Simple Smile
(Така себе си успокоявам  Joy )

# 903
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
В такъв случай, май само моят син ще има точки на тази задача, защото е посочил точно "Б"  Laughing
Според мен, обаче отговорът наистина е А. А това е поредният път, в който греши на първа задача. До 15та има още 1 грешна. Но от последните 5 има само 1 вярна и две с непопълнен отговор- нещо не му е стигнало времето newsm78
Май ще трябва да мисли по- бързо, ама като не ще да решава повече от домашното за да се автоматизира... няма как да стане  Crossing Arms

# 904
  • София
ама като не ще да решава повече от домашното за да се автоматизира...   Crossing Arms

В тази връзка как се готвят сега децата ви?
Току-що имахме спор с младежа - аз настоях да реши един тест от Математика за таланти,
а той ми се сопна, че "сме го преуморявали". Целият ден досега се е излежавал, гледал
телевизия и играл на компютъра  Confused

# 905
  • София
ама като не ще да решава повече от домашното за да се автоматизира...   Crossing Arms

В тази връзка как се готвят сега децата ви?
Току-що имахме спор с младежа - аз настоях да реши един тест от Математика за таланти,
а той ми се сопна, че "сме го преуморявали". Целият ден досега се е излежавал, гледал
телевизия и играл на компютъра  Confused

Моята дъщеря решава само това, което им дадат от курса за домашно и то неохотно, не мога и да си представя да я накарам да реши нещо допълнително! 

# 906
На моята й писна доста. Оставила съм я да почива до края на седмицата. Събота и неделя каквото вземат на курса, това ще е.
Последните два дена преди изпита също ще почива. Евентуално другата седмица освен курса, ще подбера някакви задачи за да не губи тренинг и да си припомни някои неща.

# 907
И на моята дъщеря вече й е писнало ужасно. То си личи и от последните резутати, затова си седя кротко на балкона и се срамувам, а тя се забавлява по цял ден в училище и не иска и да чуе за задачи.

# 908
  • София
Оставих го да почива малко и аз, че с пробния (и след това курс) и после изпита в 125то съвсем го сдухах детето, не трябваше да го пращам на тоя пробен. Както и да е.
Иначе го карах всеки ден да решава от "таланти"-те, пак ще го карам, ама да почине малко.

Като цяло не мога да я схвана идиотската логика на СМГ изпита да е толкова късно, просто е безумна тъпотия.

# 909

Фран, извинявай, но и аз се стреснах! Сигурна в това, което лично съм смятала, сутринта изобщо не обърнах внимание на отговорите на теста, чак досега, когато нещо ме загложди и реших все пак да ги проверя! Не знам за вас, но аз до 04.07., когато ще излязат резултатите от изпита, сигурно нервно разстройство ще получа!

недейте така, стреснахте ме и мене.... Laughing Laughing, та..и според нас отговорът е Б) 2222
може би умножаваме разлчини числа...според сина ми най-малкото  четно двуцифрено число с еднакви цифри е 22, а най-малкото трицифрено нечетно( не е ипоменато да е с различни цифри), в случая е 101....22х101=2222.......та според мен става въпрос не за печатна грешка, а за недочетено условие Simple Smile) което и аз съм правила,че чак даже и спорила тук с вас Simple Smile))))))

# 910
Цитат
Като цяло не мога да я схвана идиотската логика на СМГ изпита да е толкова късно, просто е безумна тъпотия.

според мен логиката е в ускорените курсове, които може сега да не са от най-популярните, но допреди 4-5 години си се влизаше само с ходене на тях- по 20 дена, след 30 май, като свърши училището......това,че сега народа основно ползва основните курсове, и че децата са с високи резултати, явно не е променило тенденциите и традициите....та за мен поради тази причина се пържим в момента в чакане..... newsm78 newsm78

# 911
  • София
Със сигурност е заради курсовете, да.
Ама да ги бяха направили през априлската ваканция примерно, пак ще си вземат парите.
Съсипват на децата половината ваканция сега. То никой не ни кара зорлем де, ама все пак да си помрънкам  Laughing

# 912
 недейте така, стреснахте ме и мене.... Laughing Laughing, та..и според нас отговорът е Б) 2222
може би умножаваме разлчини числа...според сина ми най-малкото  четно двуцифрено число с еднакви цифри е 22, а най-малкото трицифрено нечетно( не е ипоменато да е с различни цифри), в случая е 101....22х101=2222.......та според мен става въпрос не за печатна грешка, а за недочетено условие Simple Smile) което и аз съм правила,че чак даже и спорила тук с вас Simple Smile))))))

te_dda
съвсем се бъгнА. Joy /ако няма рима, удари ма/ Hug
Ти коя задача решаваш? Laughing

# 913
Здравейте, исках да попитам, сега как е курсът- всеки ден ли е?

# 914
te_dda[/b] съвсем се бъгнА. Joy /ако няма рима, удари ма/ Hug
Ти коя задача решаваш? Laughing
Ех защо нямаше конкурс за майки. По една точка да даваха бонус на децата, гледайте как всички щяхме за цъфнем там. Така и така изрешихме де що има задачи покрай децата, вече на задачи за 4ти клас съм бетон Joy

Общи условия

Активация на акаунт