LaRedoute.fr - 163 - Големите намаления - 01.07 - 07.07

• 86 943
  • 2 176
  •   1
Отговори
# 1 695
Тези ботички дали си отговарят на номера  newsm78 аз по принцип нося 38 но имам ботуши 39 и съм в голяма
чуденка
http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324172183&am … =1&pos=tg_n_n
От прочетеното тук знам +1

# 1 696
Да не ти е с надпис " ръчно обработване"-на мен 3 такива от миналото намаление изобщо не бяха отразени,дори парите не бяха блокирани.Май рядко финализират такива поръчки  Rolling Eyes

на мен ми бяха написали "ръчно обработване"
и при мен изписа ръчно обработване , но нали се появи надписа че е приета и уж ще се покаже по-късно , та  чакам

# 1 697
някаде пишеше за ботите че трябва да си ги поръчаш един номер по големи.На мен ми казаха че били за сухо време,и от изкуствена кожа Simple Smile

# 1 698
за по-късното и на мен ми се появяваха..не знам за случай,при който да са я обработили и изпратили,но може и да има.Твърде вероятно няма да я отразят  Sad  ПИшете им,да видим какво ще отговорят  Peace

# 1 699
и аз потвърждавам, че отказват като "изчерпани" чаршафи, когато си пуснал повече от 1 брой. пуснах 2 комплекта от първи акаунт и след това един от втори акаунт. вторият мина. на първият ми пише че били изчерпани, представи си  Shocked #2gunfire
Мисля че писах назад в темата, като поръчвате чаршафи ги раделяйта в поръчката 2х1бр., а не 1х2бр.  Peace

e аз пуснах 3 еднакви и са домициле от тази сутрин. да не рискувам втори път....

# 1 700
http://www.laredoute.fr/vente-basket-disney-streetrun-i-bebe-gar … mp;sizecode=00024 Имам молба  - може ли да ми измерите стелките на 24 и 25 номер. Моята дъщеря в момента носи 23.  Честно казано, веднага бих и взела 24, защото ми трябват за есента, ако не бях видяла, че 25 номер са 15 евро. Laughing
25 номер - Adifit зона - 15 см  Peace.

24 номер трябва да е 14.5 см адифит зоната, през половин см вървят Peace Черните адидаски са по същия начин.Имам от 24 и 25 номер, чакам 27 за есента.Тях ги взех на 10евро преди няколко дни с код

# 1 701
  • Бургас
Моля за оразмеряване на мама с талия 87, ханш 110 и височина 170 см. Какъв р-р панталони  Thinking
44  Peace

Благодаря  bouquet

# 1 702
и аз потвърждавам, че отказват като "изчерпани" чаршафи, когато си пуснал повече от 1 брой. пуснах 2 комплекта от първи акаунт и след това един от втори акаунт. вторият мина. на първият ми пише че били изчерпани, представи си  Shocked #2gunfire
Мисля че писах назад в темата, като поръчвате чаршафи ги раделяйта в поръчката 2х1бр., а не 1х2бр.  Peace

e аз пуснах 3 еднакви и са домициле от тази сутрин. да не рискувам втори път....
дайте референтни номера на тези чаршафи и аз да дебна нощем или сутрин. Към колко да се залоствам Mr. Green

# 1 703
Проверете си кошниците , нещата половината са ми вече налични... Mr. Green

Jean patte d'éph' entrejambe 86 cm
Ref :7040962

Le Jean
Ref :7150016

# 1 704
някой има ли реф номер на маратноките за 17 е мисля, които пуснаха вчера следобяд и бяха само 45 номер?

# 1 705
Цитат на: ronisum link=topic=508553.msg15660608#msg15660608
[/quote
дайте референтни номера на тези чаршафи и аз да дебна нощем или сутрин. Към колко да се залоствам Mr. Green

мин намаления беше към 4 часа,но  последните 5 дена  няма нищо нощем

# 1 706

[/quote]
[/quote]

аз лично нямам референтен номер а почвам към 14,30 а тази сутрин кам 8,30 постоянно давам рефреш и тъй дори едва ги хванах а потвърдителен мейл не получих newsm78 .едни на раета са....незнам кво ще дойде но евентуално за свекито имама Simple Smile ще о станат

п.с в другия акаунт съм ги имала. ето реф Housse de couette
Ref :5422620
 но при мен не са налични още

# 1 707
  • ...край Дунава
 Има тема за пейпал, тази е за Ларедут
  Ето я:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376011.0

Радвам се че не поръчах въпросното сако в жълто..ужасно бледо е на реалната снимка.

Не се радвай Mr. Green, снимката на мацката не е направена хубаво, всъщност сакенцето е много по-хубаво дори от снимката на сайта, съвсем сериозно, аз много му се радвам, страхотен цвят е, казвала съм го и по-напред в темата Peace

Твоето толкова ярко жълто ли е като на снимката?На мен на снимка никак не ми допадна, а и щях да го взема просто така за спорта Mr. Green сака много имам Grinning дай и ти една снимка
Ма моето е страхотно жълто просто, ще го снимам довечера стига да мога, и стига цвета да излезе хубаво/все пак вечер, не стават мн добри снимки/, и ще ти пусна фотосите Peace Много е хубаво и си заслужава, а материята е върха, и го взех за 12 Е тогава #Cussing out

# 1 708
  • Града без гарги :)
има ли представа някой обувките на Soft grey  дали си отговарят или пак са с един номер наолу като тези на Редут крейшън /става дума за 26 см стелка примерно 40номер/ http://www.laredoute.fr/vente-boots-dessus-cuir-velours.aspx?pro … =4&pos=20_n_n

# 1 709
  • Варна
Ей тези Ла редутци големи гадове.Ей тази пола http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324161867&am … =2&pos=63_n_n  цяла зима си  седи в сайта дори я бяха по намалили малко.А сега обули мацката в нови ботуши направили две три нови снимки и хоп нова колкция май ни вземат за големи бели птици newsm78

п.п-да но надписа за нова колекция е съвсем нов.

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 14:37 от desuri

Общи условия

Активация на акаунт