LaRedoute.fr - 163 - Големите намаления - 01.07 - 07.07

• 86 943
  • 2 176
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Dianchence, и аз съм си ги поръчала тези бермуди  Simple Smile
сега си ги чакам
поръчах 38, да видим какво ще ми пратят  newsm78
щом ти носиш 40 и си влязла в 36, аз дали няма да плувам в 38  newsm78
ако ми изпратят поръчания номер де  Mr. Green

# 1 966
а това за какво служи  Rolling Eyes за какво прикрепване към седалка на кола говорят?
http://www.laredoute.fr/vente-nid-dange-bebe-fille-et-garcon.asp … =1&pos=22_n_n
Самото чувалче има дупка отдолу, между крачетата на бебето, и можеш да го закопчееш в седалката за кола, без да го вадиш от чувала.

благодаря, а размерът 81-41 дали ще става за бебето до 1 годинка?

# 1 967
  • близо до морето
Който е изтървал нещо да си купи от центовите цени, предлагам му да обиколи магазините във Варна. Ето защо всичко се изчерпва, ами те хората си правят далаверата.  Whistling Купуват на 50 цента и продават на 5лева, е това за мен е наглост! Съжалявам ама ....... Naughty

# 1 968
сега си ги чакам
Ами на мен във фактурата си ми пише 38 и хич и не ги бях погледнала, ама една приятелка се загледа ...
А по принцип съм между 38 и 40, даже има случаи в които 38 ми е голямо, но си зависи от модела...х 100 см.

# 1 969
Вчера си получих хлебопекарната. Laughing
С 2 калъфки и подарък ми сложили-часовник с гривна.Не съм видяла в бързината и се зарадвах.
Нали не се вредих с нищо от центовите цени ще се утешавам сега с хлебчета и кексчета. CrazyОнази стара тема за пекарната актуална ли е и за нашия модел?

# 1 970
  • близо до морето
С 2 калъфки и подарък ми сложили-часовник с гривна.Не съм видяла в бързината и се зарадвах.
Нали не се вредих с нищо от центовите цени ще се утешавам сега с хлебчета и кексчета. CrazyОнази стара тема за пекарната актуална ли е и за нашия модел?
От коя дата ти е поръчката?

# 1 971
Онази стара тема за пекарната актуална ли е и за нашия модел?

Не е за съжаление  Sad, нашата е нов и по-хубав модел, ама аз нещо не мога да се оправя с нея. Ако някоя мила френскоговоряща мама пусне темичка с инструкцийки, ще е супер  Flutter

# 1 972
# 1 973
  • София

Честито,

eat да почерпиш с козуначе или нещо друго...

ето
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503936.0

# 1 974
  • София
момичета някой да знае как вървят тези парки, уголеми-умалени и с гръдна 100см и височина 165 според вас кой номер да си поръчам Praynig Hug Hug Hug
моля помогнете ми
http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche.aspx?productid=324 … =2&pos=48_n_n
момичета моля  Praynig Hugпомогнете ми че откога и се точа на тази парка, по принцип поръчвам блузки 38-40 или 42-44 но досега не съм поръчвала горни дрехи и нямам въобще представа как стои въпроса newsm78 #Crazy

търсих и в сайта на Вени и не я открих и там, моля помогнете ми че много ми харесваааааааааааа а само това чакам да пусна поръчката

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 12:07 от marinap

# 1 975
Който е изтървал нещо да си купи от центовите цени, предлагам му да обиколи магазините във Варна. Ето защо всичко се изчерпва, ами те хората си правят далаверата.  Whistling Купуват на 50 цента и продават на 5лева, е това за мен е наглост! Съжалявам ама ....... Naughty

Mr. Green Къде са тез магазинчета да ги наобиколя,че като не се вредих на някои центови да попълня липсите  hahaha

# 1 976
Julie.k, ботите ти кой цвят са? Интересува ме кафявото отговаря ли си на снимката.
Благодаря предварително за отговора Simple Smile

# 1 977
  • София-Младост
сега си ги чакам
Ами на мен във фактурата си ми пише 38 и хич и не ги бях погледнала, ама една приятелка се загледа ...
А по принцип съм между 38 и 40, даже има случаи в които 38 ми е голямо, но си зависи от модела...х 100 см.
Наскоро поръчах на сестра ми едни бермуди на Адидас, н.36, дойде 34, но бяха огромнииии... та май зависи кой е мерил като е шил.

# 1 978
Здравейте,
един въпрос, ако може да ми помогнете - на 23.6.2010, направих поръчка, платих чрез Виза карта, получих и потвърждение на мейл. До сега обаче не съм получила нищо и като проверявам  в сайта им на статус на поръчката в графата Commandé le :пише 23.6.2010, а на Etat article е празно. Така ли трябва да е и всъщност как да разбера, да чакам или да не чакам.

# 1 979
Момичета може ли да ми кажете до колко кг. пратка идват по пощата.Има ли някакво ограничение.Благодаря Ви предварително.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт