® E-bay - тема 55

• 35 610
  • 782
  •   1
Отговори
# 30
В първата колко е Size UK в втората е  Measurement (mm) и в третата USA Size    Peace
Просто не ми се занимаваше повече да ги разделям погледни първият ред от таблицата. Никъде няма посочен диаметър  Naughty а обиколка
Все едно да измериш обиколката на пръстена с конец и да жидиш неговата дължина това е  Mr. Green

# 31
Колко голямо си представяш нещо с обиколка 14,5 мм и то да е пръстен с най-големия предлаган размер? Няма да те занимавам повече, явно не мога да обясня.
 Hug

# 32
  • Smallville
Ето една таблица-

# 33
  • Sofia
Колко голямо си представяш нещо с обиколка 14,5 мм и то да е пръстен с най-големия предлаган размер? Няма да те занимавам повече, явно не мога да обясня.
 Hug

В обсъжданият от теб пример 14.5 не са милиметри, а американския размер на пръстен с обиколка 73 милиметра.  Peace

# 34
 Hug

Просто това което посочваш е US размер който не е в мм много ясно, на 14,5 отговарят 73 мм което мисля е доста голям пръстен.
На моите обиколката е само 51мм  Peace

# 35
 Hug
В обсъжданият от теб пример 14.5 не са милиметри, а американския размер на пръстен с обиколка 73 милиметра.  Peace
Сега вече разбрах!    bouquet Повредата е в моя телевизор! Embarassed (така е като не спя след нощна смяна...)

danibaby, omm Hug

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 00:46 от Бижy

# 36
Бижу danibaby  е дала ориентир точно за диаметър, по добре там се ориентирай  Wink

# 37
търкул и аз тук.. Simple Smile

# 38
Някой поръчвал ли си е изкуствени мигли от сайта, че се чудя дали да не си взема някакви китайчета от тея по многото, да се упражнявам, защото никога не съм си слагала...затова и не искам да хвърлям много пари, като за начало. Mr. Green

# 39
  • София
Ами... запис  Embarassed Напоследък съм доста активна в e-bay  Laughing

# 40
  • Бургас
Приятно се изненадах от едно хонгконгче - получих си удължителите за сутиен за по-малко от 2 седмици в пощенската кутия, а досега за по-кратко от месец не ми са идвали неща оттам Flutter Чакам сега тези бермуди за половинката, които трябва от доста време да са при Габко, но не идват и не идват Cry

# 41
  • Някъде в облаците
Някой да има начин или познат с английска регистрация  #Crazy Една продавачка ми даде шипинг, но: както в мнооооооооооого случаи - "много съжалявам, но не успях да премахна рестрикциите"  #Cussing out #2gunfire  - аз лично смятам, че не иска да пренастрои търга. Много искам един бански с джапанки с Малката Русалка - дъщеря ми само това говори - че ще ходи на море и ще плува като Ариел. Laughing И не мога да наддавам  ooooh!

Ето го търга:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3205554 … ame=STRK:MEWAX:IT

Ако има някой с английска регистрация и спечели търга - превеждам веднага сумата с Пей Пал.
Много ще бъда задължена!   bouquet

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 10:55 от denniss

# 42
Да споделя как се развива моята сага с 4-те отворени диспута:

Тази сутрин 2 от тях са решени в моя полза и парите са в акаунта на ПейПал.
До 2-3 дена очаквам решение и за другите два, надявам се отново да са в моя полза. Praynig

# 43
Ето един похвал и от мен Бети Боб и пак Пуснах ги до България и пристигнаха много бързо. Много хубаво качество и дано ги хариса госпожицата ( че са за подарък)
Буса на Марина е пристигнал ...... изчака ми се чакалото вече Sad

# 44
bradata би ли споделила този номер 32 от мъжката номерация на кой номер отговаря S M или на номер дънки 29, 30,31, че се чудя за моя мъж  Confused Благодаря Ти предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт