® E-bay - тема 55

• 35 602
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
  • Сливен
Здравейте и от мен. Имам следната питанка към по-опитните от мен - на 19.06. си купих един сутиен, но по-погрешка маркирах по-малкия размер/имаше само опцията купи веднага/. Разбира се продавача има и искания от мен размер. Веднага му писах , че съм направила грешка с размера и дали ще е възможно вместо купения от мен да ми прати искания от мен, т.е. номер по-голям. Оттогава да момента ответ никакъв от него. Преди два дни от Ибей ми писаха че имам отворен кейс да неплатена стока със съответните последствия от това. Пак писах на моя човек , но глас в пустиня. Не е проблем да платя сутиена, аз си го искам, но ме дразни отношението на господина английски - мен не отразява, а на  Ибей пише.  #2gunfire Имам срок да платя сутиена до утре.
Иначе какво следва, т.е. какви са реалните последствия за мен? Как да постъпя  newsm78, кажете ? 

# 61
Ако  не платиш ти се записва, че имаш неплатен продукт. Ако имаш три такива ще ти блокират акаунта.

# 62
  • Сливен
Ако  не платиш ти се записва, че имаш неплатен продукт. Ако имаш три такива ще ти блокират акаунта.
  bouquet

# 63
Какво означава private listing? Появява ми се този надпис в наддаванията вместо скритите имена на наддаващите. Значи ли това, че не мога да участвам в този търг? Четох в описанието на стоката, обаче никъде не видях ограничения нито в цената, нито по отношение на участниците?

# 64
Това означава, че наддаващите ще са известни само на продавача, никой друг не може да види никовете ви.

# 65
Аха, ясно, много ти благодаря   bouquet

# 66
  • София жк Бъкстон
За клиентите на Маринатранс - http://marinatrans.eu/forum/viewtopic.php?f=2&t=11

# 67
Егати, не се ориентираха това лято  ooooh!Може пък да си почина 1-2 месеца  Laughing

Да се похваля с 300 оценки вече  Mr. Green

# 68
  • София жк Бъкстон
Не че не са се ориентирали, просто момичето, което събира багажа в Лондон се прибира в България и затова спират работа временно. На есен с нови сили пак започват.

# 69
hellborn разбира се че има някаква причина за това Peace Просто съм си свикнала да ги ползвам тях и сега не очаквах ваканцията  Grinning

# 70
# 71
Запис.
Отдавна не бях играла за нищо. И тази вечер заредих снайпера за една анта. Много гадно ме прецака някой, а бях сложила доста висока сума. Както и да е. Продължавам да си търся ...

# 72
Авче, какво е това АНТА, нещо не се сещам какво имаш предвид? newsm78

Иначе аз вчера купих малко животинче на моята, от тези FurReal. Отдавна мрънка за такова, та се надявам да й хареса.

# 73
  • Бургас
Чанта Mr. Green

# 74
Чанта, да. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт