® E-bay - тема 55

• 35 614
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
Mомичета,пак се завръщам с молба за съвет! Преди 3 дни спечелих това   http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2805265 … X:IT#ht_500wt_947   рискувах понеже продавача е с 1 оценка,но пък телефона беше на добра цена....След спечелването на търга продавача ми писа веднага като ме помоли за пейпал плащане и да му потвърдя адреса.Вчера платих и му писах като прати телефона да ми пише.Отговор няма.Днес пак му писах дали всичко е наред...пак няма отговор. Знам че съм нетърпелива но взех много да се притеснявам.Исками се да отменя трансакцията на парите,но ако ми откажат после няма да мога да пусна диспут за неполучена стока както се случи преди месец с друг телефон. Какво ще ме посъветвате?  newsm78  newsm78  smile3516

# 76
Това с тези ваканции на М. малко ме изнервят. Сега пак трябва да търся вариант, че и Е. малко сдадоха багажа и се чудя да пробвам ли Габко.  Praynig

Пък да се похваля , току-що платих ей таз рокличка:

но малко на риск дали ще ми стане и дали ще е така красива и наживо. Кръстница съм на една сватба(вечерна) септември и след дълго избиране на тази се спрях. Поне ще имам време, ако стане някакъв фал - да търся оттук.

# 77
Vi4ito роклята е невероятна  Peace Дано ти стане  Wink Ше си много фешън кръстница  Peace

# 78
Vi4ito роклята е невероятна  Peace Дано ти стане  Wink Ше си много фешън кръстница  Peace

dan4eto77 благодаря, мила! Hug
Това е последната колекция на Карен Милър, а те са ужасно скъпи и качествени. Сега започвам да гледам за чанта и обувки.
Офффф, никак не е лесно. Whistling

# 79
И аз да се разпиша, днес си взех от Еконт едно малко пакетче от Марина. ) Няколко неща ми се бавят обаче, и май пак ще пускам диспут.
2комплекта с по 5бр гащички за Калина, страхотни са, а като знам при нас какви ужасни продават.....)
2тениски за мен, 1комплектче за Калина потниче с панталонки, 2бр. къси панталонки за нея, 1рокля но ще и е като туника, доста е мъничка. )
Абе доволна съм. )

Vi4ito, страхотна е роклята, като знам как вървят цените на нейните рокли......ама си заслужава. ) Аз все дебна да се сдобия с някоя, ама като знам че няма къде да я облека....а цените им яко скачат към края на търговете.

# 80
Роклята е убийствена!

# 81
  • София
Mомичета,пак се завръщам с молба за съвет! Преди 3 дни спечелих това   http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280526553052&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_500wt_947   рискувах понеже продавача е с 1 оценка,но пък телефона беше на добра цена....След спечелването на търга продавача ми писа веднага като ме помоли за пейпал плащане и да му потвърдя адреса.Вчера платих и му писах като прати телефона да ми пише.Отговор няма.Днес пак му писах дали всичко е наред...пак няма отговор. Знам че съм нетърпелива но взех много да се притеснявам.Исками се да отменя трансакцията на парите,но ако ми откажат после няма да мога да пусна диспут за неполучена стока както се случи преди месец с друг телефон. Какво ще ме посъветвате?  newsm78  newsm78  smile3516
Изчакай до понеделник дали ще ти пише. И те почиват през уикенда, освен това 90% от продавачите пускат нещата на отиване или връщане от работа.

# 82
  • София
Здравейте,

знам ,че това вече е дъвкано много пъти, извинявам се че пак ще питам нещо сравнително популярно, но имам проблем с непристигнала стока на английския адрес на един от превозвачите. Стоката е платена на 21 май. Писах на продавача, прилагам коренспонденцията, моля ви за съвет.. Praynig

-Hello,
I'm sorry to inform you but almost a month has been past and I haven't received my item yet ..Do you have a track number or something to check what happen?

Have a nice day!

-Hi there sorry you haven't received your item. It was posted out to you on the 25th May and it should have been with you in days, not weeks. I have proof of postage I can send you if you want to take it up with the Post Office their number is 08457 740 740 Kind regards Kate

-Hello Kate,

what kind of service you have used, cause the Royal Mail tracking numbers are different (with letters too).
Thank you!

-Hi  Your parcel was sent 2nd class packet at a cost of £1.95 and doesn't have a tracking number. You can obtain a form from the Post Office to claim against them. You will need proof of payment which I can send you and proof of postage. Let me know when you have the forms and I will send you all the details that you will need to claim. Best of luck Kind regards Kate

Моля ви, изпуснала ли съм сроковете и как трябва да постъпя!!   Blush

# 83
  • София
Здравейте,

знам ,че това вече е дъвкано много пъти, извинявам се че пак ще питам нещо сравнително популярно, но имам проблем с непристигнала стока на английския адрес на един от превозвачите. Стоката е платена на 21 май. Писах на продавача, прилагам коренспонденцията, моля ви за съвет.. Praynig

-Hello,
I'm sorry to inform you but almost a month has been past and I haven't received my item yet ..Do you have a track number or something to check what happen?

Have a nice day!

Диспут пусна ли?

-Hi there sorry you haven't received your item. It was posted out to you on the 25th May and it should have been with you in days, not weeks. I have proof of postage I can send you if you want to take it up with the Post Office their number is 08457 740 740 Kind regards Kate

-Hello Kate,

what kind of service you have used, cause the Royal Mail tracking numbers are different (with letters too).
Thank you!

-Hi  Your parcel was sent 2nd class packet at a cost of £1.95 and doesn't have a tracking number. You can obtain a form from the Post Office to claim against them. You will need proof of payment which I can send you and proof of postage. Let me know when you have the forms and I will send you all the details that you will need to claim. Best of luck Kind regards Kate

Моля ви, изпуснала ли съм сроковете и как трябва да постъпя!!   Blush

Диспут пусна ли?
Ако не си ,пускай веднага в PAY PAL!

# 84
Пускай диспут в ПП казвам и аз, и то по най-бързият начин. Тия глупости ти да се занимаваш с пощите, да ги забрави, да се разправя той, ако иска.

# 85
И друго имам ли право да пусна диспут за неполучена стока ако продавача твърди че е пратил и има доказателсво от пощата  Thinking  newsm78

# 86
  • София
И на мен това ми е въпроса? И какво се пише в съобщението до продавача? Стоката е платена еди кога си, но още не е получена?

# 87
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!
Купих телефон от EBAY платих през Пей Пал ,телефонът струваше 30 паунда +шипинг 5 паунда,а сега продавачът ми иска още 5 паунда,но как да му ги преведа.

# 88
И друго имам ли право да пусна диспут за неполучена стока ако продавача твърди че е пратил и има доказателсво от пощата  Thinking  newsm78

Що за въпроси? Rolling Eyes
Той продавача всичко може да твърди, първо.
Второ, ти повдигаш диспут, в който не обвиняваш него, че не го е пратил, нали така? А, че ти не си получил нещото, за което си платил.
Отваряте диспути за неполучени стоки. Кураж, ти веднага, защото ще ти изтече 45-дневният срок, и ще пиеш една студена вода. Пишете просто и ясно- еди  кога си спечелих търга, платено е еди кога си, продавача казва , че го е изпратил на тая дата, но аз не съм го получил(а) до този момент.

Преди това, пишете все пак на продавачите, че ще отворите диспут за неполуена пратка. Някои така веднага връщат парите.

# 89
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!
Купих телефон от EBAY платих през Пей Пал ,телефонът струваше 30 паунда +шипинг 5 паунда,а сега продавачът ми иска още 5 паунда,но как да му ги преведа.

По принцип не си длъжен. В смисъл, в обявата има цена, която ти си приел, защо иска още допълнително?
Иначе може да му ги пратиш, пак през ПейПал, със опция- сенд мъни

Общи условия

Активация на акаунт