® E-bay - тема 55

• 36 440
  • 782
  •   1
Отговори
# 360
Момичета имам нужда от помощта ви.Преди малко купих нещо по погрешка,платих чрез Пей пал,искам да го откажа,възможно ли е ?Какво мога да направя за да го откажа?

# 361
на мейла трябва да получиш поканата за плащане
оф,цял ден вися тук и го чакам,направо луднах вече,изобщо не се сетих  Embarassed
  ами имейла от Пейпал е различен от този с който съм регистрирана в ebay,това има ли значение,аз дадох този с който влизам в сайта на Пейпал  newsm78

# 362
Имейла ти за Пей Пъл Peace

# 363
Момичета имам нужда от помощта ви.Преди малко купих нещо по погрешка,платих чрез Пей пал,искам да го откажа,възможно ли е ?Какво мога да направя за да го откажа?

Не можеш. Пиши на продавача и се моли да се съгласи да развалите сделката.

на мейла трябва да получиш поканата за плащане
оф,цял ден вися тук и го чакам,направо луднах вече,изобщо не се сетих  Embarassed
  ами имейла от Пейпал е различен от този с който съм регистрирана в ebay,това има ли значение,аз дадох този с който влизам в сайта на Пейпал  newsm78

Точно този, с който си регистрирана в Пейпал.

Здравейте момичета, може ли за малко помощ.
Една "умна" продавачка ми изпляскала негативен фийдбек, къде гледала, объркала се и вместо на друг го писала на мен.
Веднага и писах да я питам какво става и какво е това, и тя ми отговори че е направила грпешка, но не знае как да го коригира.
Помня, че имаше някаква форма или нещо подобно, може ли някой да ми каже какво да и пиша или да и изпратя, за да си коригира фийдбека.
Аз знам, че не може да се оправя сложена оценка.

Разбира се, че може.  Laughing Тук е описано как става: http://pages.ebay.co.uk/help/feedback/revision-request.html

# 364
момичета може ли да помоля някой за услуга Blush моля някой да нададе със своя акаунт за артикул който съм пуснала за продажба остават 30 минути, а има само едно надаване и не ми се иска за толкова малка цена да го продам Rolling Eyes става въпрос за оригинални дънки на мъжа ми цената за която е купено е много повече и е ново, не очаквах че няма да има никакъв интерес  Sad
ще съм ви много благодарна

lusia_ , не те нападам персонално, изразявам като купувач мнение.
Сложи си реална цена и ако си заслужава стоката - ще се намери кой да я оцени.
Или пък сложи резерва под която да не може да се спечели.
Но такива .....хем боли, хем сърби...(да се не мина, ама пък да не ме минат и мен....)... Ами не правят чест Peace

така в поста ми по горе ясно е написано, че моля за услуга, а не за мнение или съвет каква цена да си сложа и т.н всичко добре не се обиждам, но последното ти изречение нещо май персонално е написано, а и тона не ми харесва  Naughty който трябва се отзова хайде със здраве Peace

# 365
Алекс1, благодаря ти много, писах, да видим какво ще стане. ))))

Ето и един похвал от мен за есента за Калина, другото са разни лакове за мен. )
комплект

# 366
Здравейте момичета уж четох доста по темата ,но нещо не ми стана ясно...... Embarassed затова ви моля за помощ.
Как определяте шипинга ,ако искате да продавате в целият свят?И още нещо ,аз не съм се регистрирала като бизнес продавач, а всъщност нещата които ще продавам са доста/имам магазин/ има ли някакви ограничения за броя артикули?
Въпросите ми са към тези които продават ,моля ви за помощ  bouquet

# 367
Мирама, пак прочетох поста ти по-внимателно. Продавачът не може да ти сложи отрицателна оценка, ако си платила. Има някаква грешка. Оплачи се на Ибей.

skela, точно няколко поста над твоя съм го написала. Като частно лице имаш право да продадеш до 100 артикула на месец. След това трябва да се регистрираш като бизнес-продавач.

# 368
Момичета съжалявам ако така се натрапвам,но искам да попитам има ли някоя маникюристка която е поръчвала,имали отделна тема за поръчващи от  ebay и ако има може ли някой да ми я каже.Мерси  предварително>

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 00:04 от irene_2001

# 369
Добре дошла!  Hug
Да, в Ибей е евтино, много евтино дори. Свиквай...  Laughing  Това не значи, че е некачествено.
Във всяка обявя си пише какво точно се продава. Дай линк да четем и да видим.

# 370
irene_2001 , това е темата за Ибей !  Peace
Тъй като има страшно много артикули в Ибей , не може да ти отговорим общо . Дай линк към обявата и ще ти кажем!

Имейла ти за Пей Пъл Peace

Момичета, моля ви , Пей Пал се пише! Това ъ направо ми боде очите. Дори транскриптивно не е написано, защото не се изговоря с ъ.  Praynig

# 371
# 372
Момичета, преди два три дни спечелих един търг. Предварително бях запитала продавача дали ще изпрати до тук, и колко ще струва. Каза, че изпраща, и ще струва около 4 паунда. След спечелването му поисках тотал, за да напише колко точно е доставката, защото може да е 4.50 примерно. Два дни чаках, не отговори. Днес сутринта пак същото, пак не отговаря.
Аз обаче бързам, понеже става въпрос за чанта за плаж, и си я искам бързо. Според вас да платя ли без да го чакам, и колко за доставка да сложа, и имам ли основание, да се притеснявам, че може да не прати изобщо, така както три дни изобщо не ми отговаря?

# 373
Първата обява е търг . Засега е 0.99 долара, доставката до БГ е 4.37
Втората обява също е тръг, но не доставят до БГ.

Авче, аз бих платила и сложила доставка 4 лири! НАли имаш имейл от него, давай! А за това ,че не ти отговаря: ми може да е заминал човекът някъде за уикенда и затова  Wink

# 374
Когато ви поставят оценка веднага след като сте платили пишете ли нещо на продавача, че вие ще поставите по-късно, разни благодарности и т.н.?

Алекс - благодарско за отговора в РР темата.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт