Педиатър подкрепящ отказ от ваксинации в София!!!

• 630
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте мили дами!
Моля ви спешно да ми препоръчате компетентен, надежден, загрижен за малките си пациенти и разбиращ родителите педиатър, който подкрепя и съдейства на родителите в желанието им да НЕ ваксинират децата си.

Голямото ми детенце е с диагноза аутизъм. Късно разбрах за ефекта на ваксините върху състоянието му, вече му бяхме били всички полагащи се за възрастта, че аз в престараването си да го защитя му сложих и допълнителни по своя инициатива  ooooh!

Малката му сестричка също е застрашена от това заболяване. За мой голям ужас засега и тя върви в развитието си по стъпките на брат си.

Доволна съм от сегашната им педиатърка, но тя е привърженик на традиционната медицина, традиционното лечение и респ. на ваксинацията.

Спешно търся да я сменя (дори не знам дали по това време на годината мога да го направя) защото след последната ваксина на 6 мес за Хепатит, малката много се промени и започна да показва и тя симптоми на аутизъм. Не искам повече да ваксинирам нито едно от децата си, виждам с очите си как им действат ваксините и всеки път умирам от страх.

Предвид местоживеенето ни, предпочитам педиатъра да е локализиран в Южните квартали на София, но разбира се това не е задължително.

Моля ви препоръчайте ми такъв педиатър!  Praynig

Предвид деликатността на темата, моля ви пишете ми на лични съобщения! Много ви благодаря предварително!  Hug

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 18:05 от galivo

# 1
 galivo, единствено ти имаш право да решиш дали да се ваксинира твоето дете. Уведоми за изборът си педиатъра, от когото си доволна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт