Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 61 911
  • 709
  •   1
Отговори
# 645
  • В светлината на слънцето
Ооо, и аз комп с мен вече не нося, точно защото искам да си почина от него. Ще го зарежа във Варна при леля ми, че след морето ни предстои още малко ваканция на място, където вече ще ми трябва. Макар че щерката яко ме обработва да го вземем и на морето, че да гледала филмчета вечер, моля ви се.  Crossing Arms Ама няма да се поддам на долни провокации. Naughty  Mr. Green
Дадох го като пример в какъв сейф влиза - за онези, които смятат да носят подобни устройства със себе си. Говоря не за мини-модел, а за нормален като размери.
Ох, ние без лаптоп ще минем, но без фотоапарат, камера и вече доста на брой телефони няма как. Парите не ги мисля, че и при нас са в карти, но и тях, и телефоните зарязваме в сейф, когато тръгваме за плаж. Бижута не носим.

# 646
Охх,Клер,това с кражбата е ужасно!  Sad На никой да не се случва  Praynig
Ние нищо ценно не носим с нас на почивката-лаптопа умишлено не взимам,за да си починем взаимно един от друг  Mr. Green Телефон взимам само един-да си лафим с приятелки,нали все пак съм на почивка  Wink Фотоапарата го нося навсякъде с нас,както парите и документите  Peace Мъжа ми има една чантичка за тази цел и си я носи навсякъде с него.На плажа я завързваме за чадъра да виси-така се вижда отдалече и дори и във водата я наблюдаваме  Peace
Дано не се случва де,никой не е засрахован.... Confused

# 647
  • София
Еми то и ние нищо ценно не носехме, загубите като стойност не са големи, но чувството е пак неприятно! И все пак - кражбите са изключение, не ги мислете!

# 648
Много неприятно това с кражбата....аз досега докато съм на плаж винаги в стаята съм си оставяла дамската чанта с пари и всичко останало в нея, освен телефон, и не съм имала нищо изчезнало, така че съм склонна да имам доверие на персонала, но кой знае....
Вече ще имам едно на ум и май ще взимам всичко на плажа...

# 649
Може ли да попитам за хотел Орхидея, има ли детски басейн? Благодаря предварително!

# 650
И ние винаги всичко оставяме в стаята. На плаж нося само един телефон, фотоапарат и много малко пари в задния джоб без портфейл  Laughing И не защото ме е страх, че на плажа някой ще ни обере, ами по-голямата вероятност е аз да ги разгубя нещата в калабалъка от топки, пояси, лопатки, хавлии......

# 651
  • В.Търново
Еми то и ние нищо ценно не носехме, загубите като стойност не са големи, но чувството е пак неприятно! И все пак - кражбите са изключение, не ги мислете!

Да попитам Клер....знам,че нищо ценно не са взели,но викнахте ли полиция?Дали,ако е някой от персонала и се извика полиция и няма да се сплашат така или трябва първо да се съобщи на рецепция и от там да се обадят?Да не се случва на човек де,ама лоша работа! Sad

# 652
Ние ще сме от 28.07 до 02.08 във Фламинго,но мъжа ми постоянно ще е обикаля по работа и общо взето ще съм сама с детето по плажа.
Ако има някой наблизо да пише.Аз ще си взема компа,че имаме безплатен нет в стаите.

# 653
  • София

Да попитам Клер....знам,че нищо ценно не са взели,но викнахте ли полиция?Дали,ако е някой от персонала и се извика полиция и няма да се сплашат така или трябва първо да се съобщи на рецепция и от там да се обадят?Да не се случва на човек де,ама лоша работа! Sad

Естествено, че викнахме! Но нямам надежда, че ще намерят нещо. Само мога да ви кажа, че явно обирите в Албена май не са изключение. Мой приятел беше там на семинар на полицията през юни и сега разбирам, че са го обрали - и това на семинар на полицията...нямам думи!

# 654
  • В светлината на слънцето
Мой приятел беше там на семинар на полицията през юни и сега разбирам, че са го обрали - и това на семинар на полицията...нямам думи!

Така де, няма само семинар и празни думи, да има и малко практическа подготовка... hahaha Ох, стана ми смешно в първия момент като си представих картинката - на полицейски семинар да оберат полицай..., ама хич не е за смях за съжаление, а грозна родна действителност. Confused #2gunfire

# 655
  • welcome to the Jungle
Само мога да ви кажа, че явно обирите в Албена май не са изключение.

Изтръпвам от разказа ти   Tired, адски неприятно е това, което е станало! Надали полицаите ще открият нещо, щото нещата са все дребни. Дано повече не ти се случва да го изпиташ.   bouquet
Това сериозно ще ме накара да се замисля дали да нося скъпа техника с мен. Thinking

# 656
Тези обири са си за страх,достатъчно е да ти вземат документите,картите и ти се проваля почивката.А аз като ще съм сама с детето,на плажа не взимам нищо,само дребни пари,всичко оставам в хотела,а ако ги взема с нас,като вляза във водата,ще трябва само в багажа да гледам и точно затова избирам хотел на първа линия,за да не мисля за документи,пари ,изглежда няма никъде и в нищо сигурно ShockedужасДано на никой не се случва!

# 657
Здравейте,

Аз малко се позабавих с отзиви от оазис и незнам дали са нужни вече на някой, но все пак да кажа. Бяхме там от 03.07. за 7 нощувки. Хотелът е точно до централната улица, но стаята ни беше в сектор Д (гледаше към хотел кардам), така че не беше шумно. Като цяло не ми се стори шумен хотелът, въпреки че е на такова място, освен може би стаите, гледащи към басейна. Плажът е близо, прекосява се улицата и базара и следва плаж нептун. Там мисля,че са чадърите и на Орхидея. Храната доколкото разбирам като ви четох е май стандартната за Албена (по-назад мернах едно меню). Вкусно е, сменят тавите бързо, към края персоналът се увеличи доста, чак ми се струваха повечко младежи отколкото са нужни. Все бързаха да отсервират. Бой за храна не е имало, но към края на почивката имаше доста хора.  Басейнът го чистеха редовно, мъничък е наистина, но постоянно имаше дечица в него и се забавляваха. Ние не сме го ползвали-като идем на море сме като не видяли плаж-ставаме рано сутрин, закусваме и бегом към плажа, след следобедния сън пак така. Междинни хранения не сме позлвали, даже незнам какво предлагат Blush, анимация също почти, че моите са малки, но няколко вечери ходихме, баткото дори се престраши накрая да участва в танците, добре че една девойка го грабна Laughing. Вечерната анимация беше много интересна, но през деня не съм сигурна дали има някакви занимания, аз не съм виждала, но нямаше и как децата спят тогава, все пак обаче имаше изложена програма. С други думи ние сме доволни, но почти не сме търсили допълнителни екстри, та незнам на по-големи дечица колко ще им е интересно. За мен беше важна най-вече близостта до плажа. Има детски кът, а непосредствено до него е този на Фламинго, който е и по-богат. Кошарата ни беше счупена, управителката веднага изпрати човек да я поправи. Изобщо доста изкъсо следяха всичко.
За плажа-отиваме първата сутрин рано-рано може би към 8.30-9, а те останали само последните 3 реда, на всичко други шезлонги намятани кърпи #Cussing out. Мислехме да махнем някоя кърпа, но се сетихме, че от хотела ни казаха, че може да ползваме съседния плаж на добротица, ако няма места на нашия. Там човекът много съвестно си следеше местата и не позволяваше такива номера, а кой когато дойде (сега като ви чета обаче май и той се е предал Mr. Green). Съжали ни, че сме с две малки деца и ни пусна на първи ред, всъщност толкова рано нямаше почти никой на плажа. Но ни предупреди, че ни прави компромис. И така уж щяхме да се оплачем в хотела, за да вземат мерки, но на другия ден и ние станахме от лошите-мъжът ми сутрин минаваше да метне една кърпа преди закуска и си бяхме все на първа линия признавам си Blush.
Комари нямаше тогава.
До парковата зона се качихме само веднъж с влакчето и се върнахме пеша, но по неговия път, така че не успях да видя прословутите стълби, бяхме с количка и нямаше как. Но според мен си е далечко за малки деца. Иначе много харесах вита парк. Обаче определено хотелите на плажа ми легнаха на сърце-добротица ми хареса, лагуна бийч, орлов, двете тройки. Но мен повече ме интересува близостта до плажа, а не самите хотели. Та за оазис - не е кой знае какво хотела, но предвид това, че ми беше единствен вариант за хотел близко до плажа не съжалявам изобщо, а иначе плажната ивица и зеленината и пространството в Албена много ми харесаха.

За летния вирус наистина върлува във Варна. Бяхме там за 1 седмица след Албена и детенцето, където бяхме отседнали се разболя малко преди да си тръгнем. Знам и за други случаи там. Вече сме си вкъщи и тъкмо мислех, че сме се отървали, но баткото е с разстройство Cry.
Клер, много съжалявам за неприятната случка Sad. На нас пък един от хората в Албена ни каза, че почти нямало кражби от стаите в курорта и имало доста полицаи Crazy. Но ние носим всичко с нас на плажа.
Рая, аз резервирах по телефона през агенцията на албена-имах само потвърждение на е-мейл. На рецепцията си дадох платежното.

# 658
Lilcho много си изчерпателна,радвам се че сте си изкарали добре,и за мен е важно да сме близо до плажа и затова сме в Мура,следя ви с интерес,в неделя и ние ще се топнем в морето.

# 659
Lilcho, благодаря ти че писа за Оазис, ние ще сме там след около месец, така че беше много полезна!
Доколкото знам разширените стаи всички гледат към Кардам, ние ще сме в такава и много се радвам, че не е шумно там, което ми беше едното притеснение.
Ако имаш и някоя друга снимка, ще ми бъде интересно да разгледам.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт