121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 687
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Solley - дивай спокойно, стават. При мен станаха на 1-я месец, ама след като родих ми ставаха само джапанките ( и ужаса ми беше огромен заради едни обувки на Кавали) Mr. Green

# 616
Агент, пак чистиш и се разстройваш. Не е за теб тази работа. Има си работническа класа и аристокрация. За кой номер обувки става въпрос, защото мога да се жертвам и да ви спася от всичките! не плахуйте ся, дето се вика!

п.п Цоне да те питам, ама за каво си мислеше, че ще ти трябва сатърчето? много ми е любопитно.

# 617
  • Boston, MA
Мале, мале, сърцераздирателна история, Агенте!  Grinning Май този път и мен не ме подмина кракоуголемяването...

Току-що прочетох за скорошната ни Мис Масачузетс, Харвард дабъл мейджър град, щатски шампион по пиано (два пъти), и 6 години в националния отбор по фигурно пързаляне. В момента кандидатства medical school и иска да си издаде книгата със стихотворения, които написала, докато волънтиървала в една болница.  Shocked Overachieve much?

# 618
 Бубс, не плаши се и твоите ще взема, ще ви отърва! обувки нося вся-ка-кви!
Титина, ти си ми под ръка лично ще го прибера твоето кавали. Не се разстройвай.
дето викат старите хора "да сме живи и здрави, а другото за Хюстън ще го пратим".

# 619
so what? не си ги давам Twisted Evil Краката ми се върнаха в първоначалния размер ( то добре, че иначе мъжа ми като получеше сметките по картите и щеше да припадне)
Ако и дупето ми се върнеше цена нямаше да има, ама кой знае колко глад и тренировки ме чакат.

Я да питам  раждалите с операциш тук, слагаха ли ви едни неща на краката да не се обездвижвали, че аз си мисля, че точно от тях ми оттекоха моите.

# 620
п.п Цоне да те питам, ама за каво си мислеше, че ще ти трябва сатърчето? много ми е любопитно.

Нали споделих вече, че готвя само за да не умрем от глад и майка ми, решила жената, че ще готвя месо и манарчето (така е в нашия край Mr. Green) щяло да ми влиза в употреба. За цялото си съществуване е използвано веднъж от майка ми, която реши да начуква пържоли. Е, не е като да не е си го харесваме-влиза ни в употреба:lol:

Повече не ща да чувам за манарчето... Stop Mr. Green

# 621
  • Чикаго / София
Оххх Агенте, направо си неудържима.. Joy

Продължавай все така да твориш, страшно ми харесват произведенията ти!

На мен ми трябваха поне 6-7 месеца след всяка бременност, за да си влезна отново в обувките. Като цяло номера ми се запази, а не е като да не бях качила кг. - с първата 21, с втората 24кг.  Crazy А уж не ядях много...

# 622
Да задам въпрос малко встрани от разискваните теми - как се снима новородено за паспорт?

Ходя с маратонки главно и за обувките не мога да се изкажа. Но пък си влязох в предбременните дънки днес  Mr. Green  bowuu

# 623
  • USA
Бубка, азиатка ли е?

Агент, днес така ме вдъхнови с тази снимка, че си купих нови обувки.  Laughing На мен кракът ми нарастна по време на бременността, но после си възстанови първоначалните размери. Така, че има шанс.  Grinning

Джутурна, ние го снимахме както си е в кошчето за колата. Отзад метнах една бяла пелена и воала.

# 624
Привет!
Не съм ви чела, едвам фокусирам и клюмам пред компютъра. Влизам набързо да ви съобщя, че преди 7 часа и половина сдобихме света с един чистокръвен Тексасец  hahaha . Алек се роди 4200, 54 см.
Имаме си само тази снимка за сега, по-натам ще имаме и други

Заминавам да дремна, че от събота срещу неделя не съм мигнала  Crazy , дано Кокорчо се смили над мен  Praynig .

# 625
клер, прекрасни сте  Heart Eyes! да ти е здрав и послушен алек (много хубаво е името Simple Smile), на теб бързо възстановяване   bouquet. във вода ли ражда?! ама той цял богатир, 4,200 Simple SmileSimple Smile

# 626
Клеееееър страхотно мила  newsm44 newsm44 newsm44
Страхотни сте ,а това е една от най-хубавите снимки които съм виждала...как само влюбено се гледате. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да  ти е жив и здрав юнака  и много да ви радва. Честитоооооо!  Mr. Green

# 627
  • Чикаго / София
Клер, честитоооооооо!!! Да ви е жив и здрав Алек, да е добричък и да те оставя да си почиваш!

Много сте красиви двамата! Heart Eyes

# 628
Клер, честито! Страхотен Алек!
Да е здрав и спокоен! Много мила снимка. Бързо възстановяване на теб, много радост и любов!  ylinfant

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 07:31 от so what?

# 629
Честито, Клер! Кокорчо е страхотен. Леко възстановяване и чакаме разказ и снимките. Смела жена си ти Laughing!

Общи условия

Активация на акаунт