Да попитам нашите консултантки то ЛЛЛ- от седмица, може и повече да стана вече се мъча да оправя едното си зърно, получиха се близо до основатана зърното едни резки, сякаш съм ги порязала и ме болят. Мажа с Лансинох, но засега не зарастват. След намазване се успокояват и не ме боли, но на всяко сучене са отварят отново и всичко започва отначало. Около порязаното остава побеляло след сучене, вероятно от навлажнената кожа, но се чудя дали да продължавам с крема или трябва да отида и на лекар.
А някой от мамите дали има подобен проблем????
Пепси, пак ли мила проблеми, спокойно, и тях ще решите. Това с гънката е кофти, но една бърза консултация с ортопед ще изясни за теб нещата и няма да мислиш страшни неща. Вярвам, че ще може да реагира и Теди да е ок. За главичката, пробвай, както Смилянчето ти е казала, с поставянето по корем, вероятно е по- мързелив и скоро ще си върти главичката и той. А опитва ли се да я държи изправена като го гушнеш прав?
Мадлен я върти нон стоп, даже се притеснявам да не оплешивее отзад, макар и временно

Стискам палци да няма нищо притеснително и Теди да расте здрав и прав!
Имах питане, относно това, че между кърменията имам една болка в гърдите, която прилича на обождания с иглички и продължава 2-3 секунди, след това ме отпуска. Нормално ли е това? Имам и още един въпрос, който не знам дали трябва към някой от вас да го задам. Теди преди кърмене, започва да реве много и това си му е точно рева, с който ми казва, че е гладен. След това започва едно лудо цокане, нагълтва се максимално и после ми повръща, не винаги, но често се случва. Понякога е по-време на кърмене, друг път след като се оригне. Дали това повръщане е предизвикано от лакомото цокане в началото?
Наистина може да е плакала за нещо друго! Борето беше един месец така - непрекъснато ми висеше на гърдите, ама мина вече, не се отказвай!
Само вървя да си мия ръцете, че и двете деца са по цял ден с мен, дано не прихванат!
Но си има и добра страна де - за 2 дена смъкнах още 2 кила!
Прибра се в 12 часа, а дотогава да не ви казвам как се чувствах - децата и те си искат своето, не можех да седна да се тюхкам. Важното е, че е само леко натъртен, ще се оправи, а купчината ламарини ще ги прежалим.
Махнах го от гърдата, стискам, стискам - нищо. Сложих го на другата - същата работа. А той вече се изнерви, взе да мрънка сериозно. Шашнах се тотално, взех да правя АМ, ама то докато изваря шишето, докато преваря водата ... Накрая всичко готово, ама нашият принц не ще да лапне силикона... 
да ходим да ни имунизира ,но аз се чудя ако се забавят мн ,какво правим?