ЮНЧЕТА в ръце разнасяме и в "Родени 2010" се нанасяме

• 26 890
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
pepsilight разбрахме като отидохме на профилактичния преглед видя се на ехографа.Може да се обадиш на Райков и да настояваш да ви приеме в ортопедията в Окрьжна болница работи а номера му го намерих в гугьл но не го записах обади му се и му кажи какьв е проблема не вярвам да ви откаже успех.

# 646
Пепси, за храненето - ние сме със същия проблем - събужда се изгладнял като вълк, гълта лакомо и по много и после връща. Понякога дори цял час, след като е ял. Не на всяко хранене, но често. И се притеснявам, въпреки множеството успокоения на педиатри, познати лекари и опитни. Освен това, не винаги оригва и като ми писне да го дундуркам го слагам да си легне. Сега пробвах да го събудя и да му дам по-малко да яде, докато е още сънен и не нервничи. Ще видим ще има ли резултат, за сега половин час вече си кротуваме с бибата.
Днес пък нашият юнак сам се беше обърнал по корем, как го е постигнал, идея си нямам. Не е ли му раничко - едва на две седмици сме...
Смилянова, и от мен стиснати палци за добри резултати.
Тази вечер бяхме планували първата си разходка. Приготвих всичко - чантата, количката и... заваля.
И да ви питам. Вие кога къпете бебетата и ползвате ли шампоани? Ние правим баня вечер в 11 - 12 преди последното кърмене за деня.  През нощите, да чукна на дърво, спи наистина като къпан. За сега само с вода, сапун - само на дупето.

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 20:35 от maretu

# 647
Пепси, аз звънях да запазвам час за Райков, но има чак за октомври (август бил в отпуска). Запазих за Живков в Майчин дом за средата на август.
Нашите гънки също се разминават, на бебчето на една приятелка също, но нито нейната нито мойта педиатърка са ни пращали при ортопед  newsm78.
Иначе знам, че не винаги разминаването на гънките са индикация на проблем (поне така четох из нета).

# 648
  • Под липата
И да ви питам. Вие кога къпете бебетата и ползвате ли шампоани
 Аз използвам през ден шампоан за коса и тяло, а иначе, дупето го мия с гелчето, колкото пъти има нужда.

Имам един въпрос към Ivy - днес имах кошмарен ден. Боян от сутринта е на гърдите ми и все иска да суче. По принцип вече сме с сравнително установен режим на хранене през около 3 часа, но днес... Няма час, няма минута... По принцип е на смесено хранене като сутрин гледам  да е само на кърма. Днес, след храненето в 9.00, той не заспа, а си будуваше тихичко в леглото. В 10.30 ревна - смених памперса - реве, взех го на ръце и изпях целия си репертоар  Mr. Green - реве  ooooh!, изкъпахме го - РЕВЕ !  Crazy Реших, че не му е достигнала кърмата и дадох 60мл АМ. Млъкна за малко, но след 15 мин. или половин час - ревна пак! Crossing Arms newsm78 И така - пак търсене на причина за рева - а той се дърпа към гърдите ми и зяпа. Хайде, пак кърмене.... Пак за кратко миряса и тъкмо реших и аз да дремна малко и пак наду гайдата  Rolling Eyes  Дадох АМ - 120 мл - изпи 80 и заспа. отдъхнах си, но ( както се досещаш ) за кратко . И така...до сега. От 19.00 допреди  половин час е висял ту на едната, ту на другата ми гърда. И  да е имало нещо, вече са изпразнени до дъно. Всеки опит да го махна ( защото след първият половин час, вече ме използваше за биберон) се съпътстваше с писък и драпане към гърдите ми с отворена уста  #Crazy Сега, не знам по каква Божествена милост, диваненцето заспа ( бях се отчаяла вече - кърма нямам , а той иска да яде ) и пак щях да давам АМ... Какво е това чудо?
 И още нещо. От около седмица, след като се изхождаше по ГН почти след всяко кърмене, вече ака еднократно и с мнооого зор - пъшка, плаче, поти се - без да има запек. Консистенцията на акото е доста по различна от тази, която имаше преди, когато беше само на кърма. Това на АМ ли се дължи и да се притеснявам ли , че ака по веднъж на ден , че дори  и пропуска ден ?

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 21:42 от Raffaella

# 649
Вие кога къпете бебетата и ползвате ли шампоани?

Аз ползвам гел за къпане и с него мия и главата и тялото.

# 650
Въпрос към момичетата от ЛЛЛ:
Колко често е нормално да ака едно 2 месечно бебе, което е само на кърма? От около 2-3 седмици Рая взе да ака на 2-3 дни и то с големи мъки. Днес я заведох на гастроентеролог и й предписа лечение с Лактулоза и Био Гая за месец (и едновременно с нея аз също да пия Лактулоза). Мисля си, че кърмата й стига, защото засега наддава добре и няма признаци на глад след кърмене.

За къпането използвам пяна за вана и 2-3 пъти седмично шампоан и двете на Себа мед.

# 651
За запичането на малките говорихме вчера с педи  , каза че ми че се отразява какво яде майката, и при нас има такъв проблем от време на време, но наблягам на круши, сини сливи и праскови, има ефект при нас.
За къпането все още баните са ни само със сапунче и я обливаме после с тетра, определено и действа добре няма никакви пъпчици по тялото, скоро ще направим малко почивка с тетрата и после пак.
Мами я споделете какво кремче  позлвате за стрии, че и с тях трябва да се справям  Rolling Eyes
И друго да питам - бебчетата ви какви звуци издават, нашата принцеса особено като се протяга издава един звук все едно си дере гърлото  newsm78 дали не е пригракнала от плача или ?

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 21:48 от ivv83

# 652
Благодаря за пожеланията, момичета!   bouquet

Малката чак сега заспа, днес е спала само час и половина следобед и половин час сутринта, през останалото време се киселявчеше и ми висеше ту на едната, ту на другата цица, но пък за първи път по време на къпането и тоалета после не рева!

Lulu25 и ние сме в отбора на лапащите си юмруците.

Дор@, Pepsilight честити ви месечинки!  newsm51

Pepsilight не бързай мила с вкарването във филми, може да е само нещо моментно, заведи го на ортопед възможно най-скоро /не рови в нета/ и тогава ще го мислиш, но мисля, че като всяка майка е нормално и да се притесняваш! Специални  Hug Hug за теб!

Smilianova, силно стиснати палци новините да са добри!

И да ви питам. Вие кога къпете бебетата и ползвате ли шампоани?
Ползваме шампоан за тяло и коса на Хип, с това я къпеха в родилното, понасяше й и си продължихме с него и у нас, обикновено в интервала 20.00 - 21.00 часа е вече нашата баня, когато се събуди.

# 653
  • Под липата

Малката чак сега заспа, днес е спала само час и половина следобед и половин час сутринта, през останалото време се киселявчеше и ми висеше ту на едната, ту на другата цица, но пък за първи път по време на къпането и тоалета после не рева!

Не мога да повярвам! Не сме сами ! Mr. Green Какъв е този ужас днес?

# 654

От времето е! При нас всеки ден е така. Сега си спинка непробудно от 18 часа, че даже си пропусна храненето в 21. Да му мисля какво ще става през нощите!  ooooh!
Денито, виж какъв е асцендента й, той е по-важен и от зодиите.  Twisted Evil

# 655
MaYa_ , Живков със ЗК работи ли?

Смилянова, стискам палци  Praynig
Антония , честит рожден ден   bouquet

# 656

Не сте сами, не сте... Онзи ден сме лежали на спалнята с цица в неговата уста от 12,30 до 17и нещо. Изяде ме това дете  Laughing Днес пак така от шест та до преди малко.

# 657

От времето е! При нас всеки ден е така. Сега си спинка непробудно от 18 часа, че даже си пропусна храненето в 21. Да му мисля какво ще става през нощите!  ooooh!
Денито, виж какъв е асцендента й, той е по-важен и от зодиите.  Twisted Evil
как да разбера какъв е?

# 658
nikolovi, въобще не попитах.
Denito, виж тук: http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php

# 659
...писали сме заедно Laughing

Общи условия

Активация на акаунт