Звездни компромати-67

• 53 503
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • ...край Дунава
Николета в нова фотосесия за марка кожени изделия:

1  2  3

И още  две нови: цък  цък

Андреа  Laughing

Ма много ти се кефя на публикациите, все интересни неща ни поднасяш Heart Eyes...а случайно да знаеш коя е марката кожено облеко newsm78

# 121

Ма много ти се кефя на публикациите

Ти си единствената. Mr. Green
Марката е  Енигма. Hug

# 122
Като говорите за футболисти, ето го моят любим.  Mr. Green

# 123
Хамилтъновица

Тори Спелинг

Ким Кардашан

Кристина Агилера

# 124
Камерън Диас на промо на новия и филм с Том Круз

Тори на 29 юни,същите очила,имплантите по-различен начин стоят.

дъщеричката Стела

Парис и Ники Хилтън на сафари

Кайли Миноуг с гадже

сем.Дъглъс

# 125
# 126
Ау,въпреки ,че тя не се натискала те не, та не ти си нашия човек, дали някой вярва на тези приказки Joy.По лошо е тя да си вярва на лъжите.Много смешно момиче

# 127

Ма много ти се кефя на публикациите

Ти си единствената. Mr. Green
Марката е  Енигма. Hug

Ама аре спри да пълниш темата със Златки, Марии... - ма кой иска да ти ги гледа, окупирала си темата  Stop

пп -  Mr. Green

Аз отдавна го казах, ама тия дето казват какво да има и какво не, т.е. изживяват се като собственици - направете списък на кой може и на кой не, да се слагат снимки.  Tired То пък ше каже някой, задължени сте да гледате и коментирате ooooh!

# 128
Записче  Hug

# 129
Е с какво да пълним темата, футболисти не може, съфорумки не може...
Аз съм от тези с николетите сигурно:)
Ето малко чалга:
Преслава И Азис

Пак те+ Константин и Софи

Дачо как е зяпнал Преслава

Софи

Абе Азис да не е резидент в клуб "Night Flight"? На всички снимки от партита все там...

# 130
  • Пловдив
 Peace Има нещо такова. Четох го някъде.

# 131
# 132
Аз отдавна го казах, ама тия дето казват какво да има и какво не, т.е. изживяват се като собственици - направете списък на кой може и на кой не, да се слагат снимки.  Tired То пък ше каже някой, задължени сте да гледате и коментирате ooooh!

И най-готиното в случая е, че точно тези, дето правят забележките, не си спомням да са качвали снимки тук. Или изобщо, или не повече от три пъти. Tired

Азис, е супер близък приятел с Петко, затова е постоянно там, както и има най-много участия в НФ. Едно време, когато Петко беше към съсобствениците на Син сити, Азисчо беше там постоянно.

# 133
# 134
  • в ябълковата градина
За разлика от Николета, която се е разхубавила в сравнение с по-ранния си период,
Зара ми се вижда поувяхнала и остаряла. А и корекциите по лицето и не са дали положителен ефект.
Не знам на колко години са двете.

Общи условия

Активация на акаунт