Звездни компромати-67

• 53 549
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Меган Фокс
ядяла по веднъж на ден в 10 вечерта но понеже сега на 23... та нямало страшно, щяла да си оправи режима по натам
Галена мн хубаво изглежда с розовото

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 21:09 от SharenaSol

# 212
# 213

От това, което се вижда отзад си е типичен Ермес Бъркин, но е възможно и да е някаква имитация. На Гигова и на Бекъм са Ермес със сигурност.

# 214
Реплика е. Познава се по начина, по който кожата реагира на светлината.
Тази на Галена е от добрите реплики, с по-малко PVC.  Peace

# 215
Тая Андреа що не вземе да си смени стилистите .Единия уж италиянец пък  дрешките и  милите едни еднотипни  и доооооста е попрекалила със силикона .

# 216
# 217
  • In The Middle Of Nowhere
Аз за модела имах предвид, значи съм уцелила. Вече за автентичността не споря  Peace

# 218

Дори и да е имитация се съмнявам да има PVC.

# 219
Меган Фокс
ядяла по веднъж на ден в 10 вечерта но понеже сега на 23... та нямало страшно, щяла да си оправи режима по натам

Ми то и аз така  Mr. Green

Ох, нета ми има проблем, не отваря снимки от фейсбук (и самият фейсбук - да не си помислите, че съм умряла  Mr. Green)... тю че ме е яд!

# 220
Пробвай през мозила, и аз имах същия проблем, но през fire box става.

# 221

Hug Heart Eyes
А дори в началото не я оприличих с Бъркина, кожата е много различна. След това вече се загледах. Но аз така и иначе по други причини бях сигурна, че няма да е оригинална.

# 222
http://www.verojaten-spam-dokladwajte-na-moderator/news/article/83180 ето тук е Андрея е ОК с позата Wink
ЕЕЕЕее, на става. Еми в блитц.бг  има една статия, че тя и румънеца посрещат Шаги на летището

# 223
Тази на Галена е от добрите реплики, с по-малко PVC.  Peace

Hug Heart Eyes
А дори в началото не я оприличих с Бъркина, кожата е много различна. След това вече се загледах. Но аз така и иначе по други причини бях сигурна, че няма да е оригинална.

въх, недей

# 224
Пробвай през мозила, и аз имах същия проблем, но през fire box става.

Доставчикът ми се гаври, през прокси успявам, то и до бг-мамма го беше спрял, ама ще се разправям след вторник с него  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт