Звездни компромати-67

• 53 516
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Клошари или клоуни, извън или вътре в петолинието, искам да съм сигурна, че хора, които се кичат с толкова злато и разполагат с пари за подобни тържества /не говоря само за циганите/, са добри граждани на България- плащат си данъците и могат да докажат произхода на средствата си. Не е моя работа да ходя да ги питам, а на властите. Щото аз ако не си плащам данъците или сметките, веднага ще ми почукат на вратата. Това е форум и трябва да сме отворени както за положителни, така и за отицателни мнения, все пак хората сме различни. Както вие сте толерантни към циганите, като по-различни и колоритни хора, така трябва да сте толерантни и към мнение, което не съвпада с вашето.

Икер Касияс и гадже  Heart Eyes

http://www.que.es/archivos/201007/sara_carbonero_casillas_par-365xXx80.jpg
http://www.generaccion.com/usuarios/deportes/imagenes/12_07_2010 … 37_1256047176.jpg

# 436
Пенелопе Круз и Хавиер Бардем са се оженили в началото на месеца  в къщата на семеен приятел на  Бахамите. Церемонията е била малка, само от най-близкото обкръжение.

http://prikachi.com/images/158/2323158F.jpg

Да им е честито, аз много ги харесвам!
Сега е ред някоя съфорумка, нравоучително да припомни колко бракове има и колко семейства е разтурила Пенелопе  Simple Smile

# 437
Колко? Laughing
И аз много ги харесвам като двойка. Хубава новина. Simple Smile

# 438

Да им е честито, аз много ги харесвам!
Сега е ред някоя съфорумка, нравоучително да припомни колко бракове има и колко семейства е разтурила Пенелопе  Simple Smile

Доколкото си спомням, тя беше причина да се раделята Никол Кидман и Том Круз  Thinking

също така е ходила с Матю Маконъхи, Лени Кравиц, Орландо Блум, Никълъс Кейдж

# 439
Ми, Мат Деймън и Никълъс Кейдж е развела от раз. Брак, май, само с Том Круз е имала.
Другите хубавци не зная дали ги е разделяла/развеждала или са били свободни, когато ги е хванала.

# 440
Имаха годеж с Том Круз, ако не се лъжа. Тя го заряза заради сциентоложките му залитания.

# 441
Да, не са имали брак с Томи, мисля, че за първи път се омъжва, но не съм сведуща, та може и да греша. Много ги харесвам и аз, дано да имат дълга и хубава връзка.

# 442
  • Бургас
Много добре е направила,че е зарязала Том Круз, заради сциентологията-вижте хубавата Кейти колко е измъчена, на всички снимки е с една фалшива усмивка. Тази секта е така обсебваща, просто ми настръхва косата от тях.

# 443

Тя била мн хубава, ама явно с лош характер, горкия Гибсън  Tired
Горкият Гибсън!? Винаги ми е било интересно как става така, че все агресорът  е ''горкия'' пък жертвата ''с лош характер''.
Странна работа сме това хората. За Гибсън винаги се е знаело, че е избухлив и властен расист. За мен е необяснимо защо има толкова изенадани.
Мацката се е подсигурила, което само говори, че не е никак глупава.

Извинявам се, грешката е моя  Embarassed Не съм слушала записа и не знам защо останах с такова впечатление Crossing Arms Естествено, че не оправдавам ничия агресия  ooooh!

# 444
Нова фотосесия на Кали

Вихра и Иван щели да се женят тази година, не разбрах датата, сватбата ще е на Крапец.

# 445
  • София
Продължава да не ми прилича на Линдзи Лоан  Confused Че и доста по-възрастна от 23 г момиче изглежда

Защото е майка и.http://img2.timeinc.net/people/i/2008/news/080204/lohan_lohan240.jpg

Мдам майка й е, явно съм се заплеснала  Blush, но много си приличат.
За да не е спам:
принц Хари

# 446
  • In The Middle Of Nowhere

Да, до колкото знам се е омъжила за дългогодишния си приятел и роди наскоро. Той е заможен и по-възрастен от нея. Ходят и в Америка. Такива работи:)

# 447
# 448
Слушах записа с Мел Гибсън и Оксана - първо не ми заприлича на неговия глас, второ репликите на Оксана звучаха заучено и много фалшиво, като на актриса, която си декламира ...
Не защитавам насилниците, но точно в този случай ми се струва нагласена цялата история  Crossing Arms

# 449
  • In The Middle Of Nowhere
Пенелопе Мат Деймън кога го е развела? В имдб.ком е отбелязано, че има само 1 брак и в момента със съпругата си очакват третото си дете  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт