Звездни компромати-67

• 53 348
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Да се изкажа и аз за тоалета на Мария - и аз не очаквах това, отне ми време да го асимилирам  Simple Smile , но се вързва концептуално с песните, които пее. Три песни - летни, танцувални, дискотечни - как да е облечена, като Цветелина Янева?!  Laughing  Свежарка е и има нещо като МТВ визия, което е яко.

# 587
Ето подробни фотосесии от концерта на Планета
http://signal.bg/last_photo_topic.php

# 588
Първата клюка от концерта- Цветелина Янева била с 5...... бодигарда. Crazy ooooh! ooooh! Crazy

Че на кой му е притрябвало да и досажда, че и трябв охрана  Joy

И аз да дам мнение за Мария - напълно подходящ тоалет като за този концерт. Все пак не е на Оскари,нито на класически концерт. Даже е смешно да пееш дива чалга и да си с вечерна рокля.

Андрея е отвратителна  Sick

# 589
Андрея отново с една и съща визия,ще бъде изненада ако някой ден се снима без да си покаже гърдите

# 590
  • into the blue
Джъд и   Сиена  на почивка  в Италия

От тоалетите на пайнерките най-много ми хареса на Джена.  Sunglasses

# 591
На Мария само това на главата и не ми харесва, иначе е много свежа.

# 592
  • ...край Дунава
Анелия и Мария най ме зарадваха така да се изразя.
Галена.....връщах снимките и пак и пак, е същинска Гло е, няма две мнения Joy
Андреа, това момиче защо не се постарае поне един път-евтина ми е, вечно разголена/не би ме изненадала, дори ако се появи гола/ Joy Joy Joy
Малина-подкрепям мнението на ♥VIKI♥
Емилия ми хареса, абе всичко де що беше без кичозни рокли ми хареса. Mr. Green

http://planetaderby.com/%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BD/%D0%A4%D0 … D0%B4%D0%B8%D0%BD  -снимки от концерта във Видин

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 13:04 от Sisley83

# 593
  • UK
Андреа е като садо-мазо Голямото Пиле. Само Мария ми хареса, много свежа на фона на останалите, не ги знам какво пеят на този концерт, но всички, освен нея са с тоалети, които сме виждали вече сто пъти - макар и малко по различни, Анелия в нейния особен "стил", дето уж е стилна, ама все на кич бие с по някой елемент, Андреа, която системно си прекалява (въпреки че съм писала, че някои от сценичните и тоалети ги харесвам), Емилия с онова кошмарно... Нещо, Преслава пък така и не си купи друга рокля, та само Мария ми хареса.

# 594
Мария много ми хареса  Heart Eyes Малко на хипи го докарва.
Разочарована съм от Галена, знаех си, че няма да спре и ще се прави блонда от - до  ooooh! ooooh! Защо бе Галче?
Коцко явно чака тая риза да му се разпадне по тялото, ако изкара турнето до края с нея, ще го призная  Confused

# 595
Първата клюка от концерта- Цветелина Янева била с 5...... бодигарда. Crazy ooooh! ooooh! Crazy

О да,разбира се.Бях я видала в обикновенно кафенце в Пловдив през деня с 3 бодигарда,а пък сега за турнето понее 5.Голяма звезда Laughing

# 596
Това с бодигардовете са изцепки на Делян Пеевски. Wink

# 597
Мисля,че Андреа се е опитала да докара нещо като това-
http://www.youtube.com/watch?v=DFAkV7Z2LwY

# 598
Колко време е турнето на Пайнер-Майнер. Да знам колко време ще се обсъждат тука безсмислени тоалети и прически и да си взема ваканция от форума за малко Simple Smile

# 599
Аз тук ще си зяпам снимки, че концертите не гледам, то от 4 години за първи път мога де, ама нали не съм свикнала  Crazy Никоя не ми хвана окото... Wink

Колко време е турнето на Пайнер-Майнер. Да знам колко време ще се обсъждат тука безсмислени тоалети и прически и да си взема ваканция от форума за малко Simple Smile

Приятна ти ваканция.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт