Лакове за нокти - тема 7

• 57 402
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Моите са в шкафа при парфюмите, в една метална кутия без капак, като ви чета май ще ги местя  Rolling Eyes

# 406
Мда...лаковете гърмят от топлината....затова моите са в една чантичка и си стоят в  шкафа в коридора на хладничко Wink

# 407
  • София
Оф, пощурихте ме! ooooh!
Моите също са в шкафа с парфмюмите, но са в топла стая. Ще взема да ги пренеса в спалнята, че е по-хладна.  ooooh!
Лу, не можах да открия вносителите на Orly. Praynig

# 408
Моите са в хладилника, още като го купихме превзех едното рафтче на вратата, вече са 2, но като гледам май и това не е спрасение  Rolling Eyes

# 409
  • София
Лу, не можах да открия вносителите на Orly. Praynig

адреса на вносителя на Орли е ул. Персенк 67, това е в Лозенец срещу София Ленд.

Цената на лаковете е 22 лева, може да се пазарува на дребно    bouquet

# 410
  • Belgium
Аз вече и писах  Wink

# 411
  • София
Aз те цитирах за по- бързо   Embarassed

# 412
  • Belgium
А няма лошо, аз просто не смея да ги давам адресите из темите, да не се сметне за реклама, че напоследък с тези нови правила...

# 413
  • София/Бургас
Откакто прочетох за избухващите лакове си купих най- голямата възможно кутия за храна с капак и ги сложих в нея. Заимствах идеята от тук - http://www.temptalia.com/how-i-organized-my-nail-polish-part-2
Затворила съм плътно капака и съм го затиснала отгоре с нещо друго и ако избухне нещо да си остане в кутията.

Момичета, може ли да ми кажете мнение за сребърните велурени лакове на мода ?

Предварително благодаря!
  bouquet

# 414
 Thinking На мен ми се е случвало да ми гръмне хологрмен лак на ОПИ.

# 415
"Лакирах се и след това изтрих, защото ми се искаше нещо по-свежо. И се намацах с това:
http://media.snimka.bg/6689/019633823.jpg, http://media.snimka.bg/6689/019633829.jpg. Не че е нещо по-различно от друг път, но се радвам, че този коралов цвят е с по-розова нотка, тъкмо каквото исках  Laughing"

Мариелче, кой е номера на лакчето? Hug

# 416
  • София
Момичета,кой беше номерът на ягодовите полета на Катрин Арли???Извинявам се,но не го записах Rolling Eyesи естествено го забравих ooooh!

пп-върнах се назад и го намерих 710 и 645 Peace

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 17:36 от kali-76

# 417
  • Ст Загора
Някои виждал ли е в Ямбол матовете лакове на Мода ?

# 418
  • София
Момичета,кой беше номерът на ягодовите полета на Катрин Арли???Извинявам се,но не го записах Rolling Eyesи естествено го забравих ooooh!

пп-върнах се назад и го намерих 710 и 645 Peace

Кали, 710 определено е доста по-розов.. вчера си го купих.. но пък не е лош

струва ми се, че ако се смясят 1:1 това 710 и 800 (динено), може да се получи по-точно копие..

естествено когато ми хрумна тази гениална идея бях забравила, че си оставих половината лакове на вилата.. ами така, де, август месец пак ще ходя и прецених, че няма смисъл само да ги мъкна напред назад.. сега естествено ми се иска да изгриза и четирите нюанса на шрек заедно с ноктите  hahaha  hahaha

като знам колко време издирвах 800 подозирам, че този експеримент ще трябва да почака до август  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out така е, като съм такава голяма бяла птица  #Crazy

# 419
  • София
A 800 е диня,така ли?

аз не намирам никакви розови от тази фирма Thinking

Общи условия

Активация на акаунт