Лакове за нокти - тема 7

• 57 427
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • USA, Steak State
and

# 526
Малко новости.
China Glaze Awakening Collection

# 527
Ето този от онзи ден, но не съм очарована - не е покривен и ужасно бързо се излющи. За първи път взимам такъв... Момичето в магазина ме убеди, че е по-покривен от КА  newsm78 Но пък като цвят ми харееесваааааа  Simple Smile

# 528
  • София
Pampita,
Страхотни са всички цветове Heart Eyes
Като се намажеш с розово-лилавото да снимаш пак и да ни покажеш Grinning

# 529
Ето този от онзи ден, но не съм очарована - не е покривен и ужасно бързо се излющи. За първи път взимам такъв... Момичето в магазина ме убеди, че е по-покривен от КА  newsm78 Но пък като цвят ми харееесваааааа  Simple Smile

Цветът е същия като Heart chakra на Essence.

# 530
  • София

Много е бонбонест този цвят. Странно, че се е излющил. Аз от време на време си купувам тази марка за някои конкретни тоалети от Скай сити в Сф. Имат щанд с всичката им козметика. Доволна съм - покривни са и издържат ми много. Може би има връзка и факта, че базата и топ лака са ми на лореал или мейбълин...

# 531
Много е бонбонест този цвят. Странно, че се е излющил. Аз от време на време си купувам тази марка за някои конкретни тоалети от Скай сити в Сф. Имат щанд с всичката им козметика. Доволна съм - покривни са и издържат ми много. Може би има връзка и факта, че базата и топ лака са ми на лореал или мейбълин...
Аз пък толкова бързах да си го цапна на ноктите, че изобщо забравих "малката" подробност с базата и топ лака  Embarassed После защо се лющи  Wink
Но наистина не е от най-покривните - сложих два доста плътни слоя и въпреки това се виждаха тук-там прозрачни линии...

# 532
  • София

Кой номер е? Praynig

# 533
  • Belgium
Така като го гледам е Golden Rose 121, не ми допада и на мен, не е достатъчно покривен и е твърде лепкав. Като цвят е сладурест обаче  Laughing

Мен вчера майка ми ми подари лак, чак и тя вече ми подхранва манията  Joy Ето го:

# 534
  • София
 Hug
Благодаря, Лу!

# 535
Така като го гледам е Golden Rose 121, не ми допада и на мен, не е достатъчно покривен и е твърде лепкав. Като цвят е сладурест обаче  Laughing

Мен вчера майка ми ми подари лак, чак и тя вече ми подхранва манията  Joy Ето го:

Ауууууу! Точно този гледах онзи ден и едно дяволче в мен - "купииии", ангелчето - "пестииии"  Joy Имам вече 10 коралови в различни нюанси и се спрях. Но нещо пак ме човърка отвътре  Crazy

Klemy ще проверя номера и ще ти пиша на ЛС, защото лакчето в момента не е в мен

# 536
  • София

Едно време им бях фен на тези. Спомням си, че ходех по цяла седмица като се лакирам - страхотни цветове! Отдавна обаче не съм се заглеждала по тази марка... а защо ли...
Цвета е много хубав, който си показала.

# 537
  • Belgium
Аз не съм си купувала лак от повече от седмица  bowuu

Само един цвят си търся, иначе съм се поуспокоила за сега. От предстоящите есенни колекции ме грабна само един цвят на MAC за сега  Laughing

# 538
  • София
Момичета някоя от вас дали си е купувала топ лак на MAC, интересува ме дали може да ес намери в България и каква му е цената.Много благодаря!

# 539
  • Бургас
Аз се сдобих с търсения лак, не съм голяма маниячка на тема лакове на този цвят просто е моя цвят залятото: http://www.seventeencosmetics.gr/gr/colour/nails/super_shine_creme.html ,  а и са едни от любимите ми лакове на Seventeen.  цвета е 265 лилавко Wink

Общи условия

Активация на акаунт