Реших да не го споменавам, т.к е често срещан.
Всичко по-високо от 2-ри етаж ми е твърде много.
Опитвала съм да го преодолея, обаче - тц, не става.

Писах някъде в темата за сънищата,че сънувах една позната,която си отиде от рак на шийката на матката,че ми казва как ще отида при нея,защото съм болна от същото.
Направиха ми пълна хистеректомия.Лекарите казаха,че съм хванала последния влак,който ми е спасил живота най-вероятно.При това за втори път ми спасяват живота починали хора.
Почивайте в мир!!!
Та значи за седмица си бях сама в къщи.Прибирам се вечер,баня и в леглото.Във въпросната баня влизам през спалнята,така че не ходя из цялата къща.Моя колежка имаше рожден ден и се позабавих там.Прибирам се,влизам си в спалнята,едно душче и в леглото.Светнах си нощната лампа и се зачетох в една книга.Нищо необичайно.После съм заспала.Сънувам една жена,седнала на един стол до вратата и ме гледа.После ми каза,че едни мои починали близки искали нещо и ми обяснява за кого какво да подам.Обясни ми и се събудих.Разбира се в стаята няма никой..обаче един стол стои зад вратата.Стол от кухнята.
Лично измерих разстоянието и няма как да влека 26 метра този стол и да не помня.Кухнята е на другия край на къщата и аз изобщо не влязох там.При това беше зад вратата и не може да влезе човек,понеже стола пречи да се отвори вратата.
Остава варианта на 40 години да съм станала сомнамбул
Иначе,това че сънувам починали,които казват кой какво иска хич не ми е странно,защото ми се случва от много години.
Чухме го всички,които бяхме будни.А дядо ми не беше от най-праведните.Ами това от мен за сега.Много искам да ми се случват странни неща,ама не ме огрява.Освен сънищата де.За сега не се страхувам.
и слава богу!!! Сърцето ми щеше да изскочи от страх!!! Беше ужасно!!!
Сънувам,че с мъжа ми сме в някаква зала,а в съседната има някакви машинки.Аз му казвам,че ще пусна на машинките 6$.Отивам,пускам и печеля 160$.На другия ден излизаме на разходка и аз решавам,да си пробвам късмета на хазарт. 
Препоръчани теми