Случи ми се нещо странно VI

• 143 239
  • 766
  •   1
Отговори
# 135

Пак ли сънища??? Thinking Темата все пак е за странни случки,моля не се отклонявайте от темата!

Ти пък престани да правиш забележки,както виждаш съня е свързан с действителноста,това също е странно  Naughty  ,така че престани да се месиш постоянно или напиши нещо странно по темата !!!

# 136
Най-странната и страшна случка , която съм чувала някога се е случила с мота баба през педесетте години.Била млада булка, бременна в 5-6 месвец.Една вечер, седейки сама в къщи, шиела нещо на слаба светлина.Дядо ми бил на кръчма.Прозорците на стаята били отворени( от тези дето се отварят в горният край, като отдушник),понеже печката много пушела(тухли измазани с кал, отгоре желязо и няма вратичка а главните стърчат)Та , седейки късно вечерта и поглеждайки към отдушника видяла глава- цитирам-рошава, чорлава и с жълти и хлътнали очи,която огледала цялата стая.Баба дръпнала горяща главня и тръгнала да излиза.В миг това уродливо същество изчезнало.Отворила вратата, излязла но няма нищо.Пък тъкмо бил навалял пухкав сняг.Гледа за следи в снега-няма.Портата да изскърца , кога някой влезе или излезе-не.Това нещо летяло ли беше, вика, не  зная.Като се завърнал дядо ми тя му разказала.Тои обещал повече да не я оставя сама в къщи.Месеци по-късно на баба баща й я накарал да впрегне воловете, че имал работа.Имало лед и баба се подхлъзнала и паднала на колене.От падането започва раждането и детето се ражда в осмият месец, а деца родени в осмия месец не живеят.Когато питах баба какво е видяла в оная нощ, тя каза:,,Дявол,злина".Чела съм 2 или 3 подобни на неиният случаи, като всички завършват със смърт на дете.Моля, тези които не вярват да не коментират, защото баба ми няма за цел да ме излъже, нито пък да ме плаши...

# 137
Дъщеря ми (на 1 г.9 месеца) от около 2,3 месеца,докато я приспивам (люлям я на кошарата седнала на земята,че се изморявам да седя права) все ми се усмихва,ама така се усмихва не гледа към мен,ами някак зад мен,все едно някой и прави смешки зад мен.Малко зловещо ми се струва и всеки път се обръщам назад да видя дали има нещо (ест.няма),но истината е,че никой не седи в стаята и по принцип.Може и аз да си въобразявам и все се каня да напръскам целия апартамент със светена вода от Кръстова гора... Embarassed Embarassed Embarassed

# 138
От много време се чудех дали да пиша и най- накрая се реших.Бях  на около 13 години на гости на баба ми в друг град. Всичко се случи през нощта бях дълбоко заспала и изведнъж чух музика, която и до ден днешен не бих могла да оприлича на нищо познато. Беше много красива и не можех да определя дали са човешки гласове или някакви инструменти , започнах леко да се изправям, но със затворени очи, подсъзнателно знаех , че ако ги отворя музиката ще изчезне. Бях седнала в леглото и продължавах да стоя със затворени може би около 10  секунди , след това ги отворих и музиката изчезна. Дни след това в един вестник прочетох за подобно преживяване на други хора , където пишеше ,че музиката която съм чула е била така наречения "Ангелски хор". Никога повече не ми се е случвало да го чуя отново, но преживяването беше много красиво не съм изпитвала страх докато чувах музиката. Имам и други странни преживявания по нататък бих споделила и тях.

Ами сестра ми е чула нещо подобно,онзи ден го писах и в друга тема и направо се изцъклих  Shocked сега като го прочетох отново и то от друг човек. Пита ли са хора от църквата и са им казали,че това наистина са ангели и се появявали,когато дете не е било кръстено. #Crazy newsm78 #Crazy Crazy

# 139
На 6-та страница в тази тема сме писали за това,можеш да прочетеш #75 пост.

Всъщност ангелски хор са чували и някои известни композитори от миналото,кръстени при това.Мисля,че това е по-скоро свързано с  много фина душа.И наистина е нещо много красиво. Flowers Sunflower

# 140
Оо,да,да прочетох цялата тема от първата страница.Не знаех,че толкова много хора са чували подобни неща.Истината е,че в апартамента,където го е чула се случваха много странни неща-чукания по вратата,цъкане на лампата и това напяване беше върха.Аз и се обадих веднага по телефона да я и кажа,че и други хора са го чували и я накарах пак да ми каже какво е чула.Отговори ми,че чула жена как пее,нещо подобно като оперно пеене,но не точно такова,а като църковно... Shocked Crazy Сестра ми го е чула да се носи до кошарата на детето,което е спяло там (тя живееше известно време при приятелка,която има дете).След време майката на приятелката и са ходили да питат в църквата и са им казали,че се случвало при деца,които не са кръстени.А детето е с баща мюсюлманин,а майката е християнка и не са го кръстили наистина,като са оставили той като порасне да избере какъв иска да е.Преди това майка и е чувала в апартамента почувкане на външната врата,но не е намерила никой (това по сред нощите),а приятелката и видяла как се цъка изгасената от нея лампа.Това става преди 3 години,а приятелката и тогава се изнесе при майка си за няколко дена  Mr. Green Laughingи остави сестра ми сама в апартамента... Crazy Crazy

# 141
beep_one Ако искаш на лични мога да ти пиша по-подробно за покръстването,но би било добре твоята приятелка или ти самата да прочетеш темата Свобода или избор-тук във форума.Мисля,че ще ти даде насоки специално за покръстването на детето.
А иначе за ангелските песнопения мисля,че наистина са прекрасни.Жалко,че не ги чуват всички,тогава биха били  изпълнени с  любов и светлина! Two Hearts

# 142
beep_one Ако искаш на лични мога да ти пиша по-подробно за покръстването,но би било добре твоята приятелка или ти самата да прочетеш темата Свобода или избор-тук във форума.Мисля,че ще ти даде насоки специално за покръстването на детето.
А иначе за ангелските песнопения мисля,че наистина са прекрасни.Жалко,че не ги чуват всички,тогава биха били  изпълнени с  любов и светлина! Two Hearts

Ами не съм сигурна,че познатата ни ще ме послуша,все пак не искам да се бъркам в избора им.Достатъчно демократично са избрали за детето им като порасне да избере каква религия да изповядва. Hug Peace Но аз ще прочета,че ми стана интересно... Simple Smile Моята дъщеря не е покръстена и ми се иска догодина да я кръстим на Кръстова гора... Crazy

# 143
"Баба ми разказваше една история,случила се на прадядо ми.Една нощ се прибирал от нивата(поливал я),яздейки магаре.Изведнъж то спряло и започнало да ''реве''много силно.Обърнал се дядо и какво да види-вампир седнал на задницата на магарето Shocked(вампир-мъртвец,прескочен от котка.Създание без кости)И нали си бил хитър дядо,извадил един ремък и произвел искра.Съществото на мига изчезнало,а магарето потеглило с 300км/час Laughing"
този пост го копирах от предната тема понеже ми стана много интересно, ако авторката чете..баба ти разказа ли ти повече за този вампир? Много ми е интересно дали съществуват наистина..

темата е мн интересна сега чета и старите;; хвана ме страх ама като ми е интересно :Д
  #Shocked

# 144
Аз вече може и да се побърквам,но тез дни ми се случват само странни неща.Ето днес се включи аспиратора САМ.И то на програма,на която трябва да задържиш копчето продължително време,на най-силната скорост (копчетата му са сензорни).За първи път прави така,даже не бях го и докосвала-бях на около 30 см.от него,изключи се на 4,5-тия опит от моя страна да го изключа  #Crazy #Crazy А преди 2 вечери суша косата на дъщеря ми на леглото в спалнята(аз също съм седнала на леглото) и зад мен все едно някой хвърли топче,така усетих някакво тупкане точно зад задника ми  Laughing Crazy #Crazy.Обърнах се да не мъжа ми да ме е замерил с нещо,ама той го нямаше в стаята,нито дъщеря ми беше хвърлила нещо,а много ясно усетих вибрацията.Сешоара не бях го включила,да вметна,нито леглото ни е на пружини (латексов е).. Sick
Почвам леко да се шашкам,а вечерно време оставям лампата в коридора цъкната и лъжа мъжа ми,че малката плаче като не вижда,че е цъкнато,иначе ще ме помисли на ха-хо  Crossing Arms #Crazy Laughing

# 145
Темата ми е интересна,записвам се да чета Hug

# 146
И аз имам за споделяне,но ще е по-нататък.
Друго исках да споделя сега - непрекъснато си втълпявам някакви инциденти с главно действащо лице - аз. Например: падащ бойлер от стената,падащи окачени кухненски шкафове,пътни инциденти,...   
Някои се сбъдват,други не.
А и не мога да си обясня страха от насекоми. Да поясня,че съм израснала на село и насекомите преди не са ме притеснявали. Сега обаче изпитвам панически страх. Случвало ми се е да дочакам изгрева,за да заспя спокойно(това го отдавам на един случай - събудих се от лазеща ме по лицето хлебарка). Жал ми е,обаче за някои други насекоми,от които няма защо да се страхувам,а съм готова да ги убия само да не ме докосват.
  Confused

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 03:48 от The Code

# 147
Много интересна тема чета  я с любопитство Simple Smile

beep_one стряскащо Sick

# 148
И аз имам за споделяне,но ще е по-нататък.
Друго исках да споделя сега - непрекъснато си втълпявам някакви инциденти с главно действащо лице - аз. Например: падащ бойлер от стената,падащи окачени кухненски шкафове,пътни инциденти,...   
Някои се сбъдват,други не.
А и не мога да си обясня страха от насекоми. Да поясня,че съм израснала на село и насекомите преди не са ме притеснявали. Сега обаче изпитвам панически страх. Случвало ми се е да дочакам изгрева,за да заспя спокойно(това го отдавам на един случай - събудих се от лазеща ме по лицето хлебарка). Жал ми е,обаче за някои други насекоми,от които няма защо да се страхувам,а съм готова да ги убия само да не ме докосват.
  Confused

Според мен имаш пристъпи на паника, които може да се провокират от много неща. И на мен ми се е случвало да си представям инциденти с мен самата.

И за да не е спам. Когато бях 16-17 годишна една нощ не можах да заспя и отидох в кухнята да изпуша една цигара. Срещу вратата на кухнята имаме огледало. Беше 2 или 3 часа през ноща, както си седях ( не бях запалила лампата, да не събудя нашите) през огледалото за части от секундата премина нещо бяло,като от дим, но с ясно очертани форми на човешко тяло. Видях го един единствен път. От тогава, та докато пораснах  Laughing и  се изнесох повече никога не се случи.

# 149
...
....
  Confused

Преди година някъде, живеех буквално с мисълта, че ще падна от тераса. Постоянно си го представях, вечер едва заспивах. Не можех да изляза на терасата да си простра дрехите  ooooh! Състоянието си има наименование, което за съжаление в момента не мога да цитирам. На мен ми мина с времето и аз не знам как, но знам, че ако се задълбочи е опасно  Confused

Общи условия

Активация на акаунт