Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 33

• 48 358
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета,а някой поръчвал ли е пижамки от Некст,интерисува ме отговарят ли си размерите или са умалени   Rolling Eyes

Вчера си поръчах ето тези:
http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/40/2?extra=sch&n=children

като пристигнат мога да ти измеря, но ми казаха, че са уголемени  Peace

# 616
Според мен си отговарят. Но за по-голямата от двете възрасти. Например размер 5-6 е като за 6г., 7-8 като за 8г. и т.н.

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 12:04 от rummi_pl

# 617
  • sofia
Момичета, да ви питам, коя фирма е най-изгодна за пик-ъп услуга

# 618
ninnann, Руми благодаря Ви за бързите отговори   Hug  Hug

# 619
Moмичета,курсовете на Алезар всяка седмица ли са?
Незнам от къде да намеря информация...в сайта им пише единствено за 1август  newsm78

# 620
някаква информация за курса на габко newsm78

# 621
  • София
А нещо за Гив?

# 622
  • София
Да Гив нищо не пишат за датите на курсовете, а аз си пускам поръчки.Нещо съвсем по лятно го подкараха всички ама пари искат да печелят.

# 623
В страницата на Гив срещу поръчките ви не виждате ли кога е тръгнал курса?
На моята поръчка пише,че е тръгнала на 2-ри август от там.

# 624
   Сега пуснах поръчка от Мадъркеър на адреса на Гъбко.Получих съобщение, че са ми изтеглили парите от картата, а трябва ли да получа втори имейл от Мадъркеър че наистина са ми приели картата? И знаете ли как мога да разбера кога нещата ми са доставени на адреса на Гъбко?

# 625
От Мадъркеър поръчките са с тракинг номер, можеш да си ги проследиш в акаунта на сайта им

# 626
  • София
В страницата на Гив срещу поръчките ви не виждате ли кога е тръгнал курса?
На моята поръчка пише,че е тръгнала на 2-ри август от там.
Аз пуснах поръчка от АСДА преди 2 дни и днес трябва да е пристигнала при Гив, но не са обявили дата на следващия курс.

# 627
  • Варна
Moмичета,курсовете на Алезар всяка седмица ли са?
Незнам от къде да намеря информация...в сайта им пише единствено за 1август  newsm78

Всяка неделя имат курсове Алезар  Peace

Мини, винаги ли поръчките ти от Мадъркеър са с тракинг? При мен няма тракинги  Rolling Eyes, само очаквана дата за доставка...

# 628
Да Гив нищо не пишат за датите на курсовете, а аз си пускам поръчки.Нещо съвсем по лятно го подкараха всички ама пари искат да печелят.

то няма лошо да го карат лятно, ама да си кажат "ще сме във ваканция от... до..."; "приемаме/не приемаме поръчки", "разреждаме курсовете", т.н.

# 629
да, винаги са с тракинг, но съм допуснала грешка- пращат мейл за диспачната поръчка и вътре е тракинг номера
ползват ДиЕйчЕл като куриер

Общи условия

Активация на акаунт