Подсъзнанието може всичко 26 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 107 851
  • 657
  •   1
Отговори
# 465
  • la Città Eterna
monda, благодаря  Hug

Намерих я http://nolix7.hit.bg/

# 466
Здравейте, момичета! Не съм писала тук от много отдавна...в моят път аз вървя сама, т.е. нямам нуждата да обменям опит или да споделям.
Но днес съм с въпрос към Вас: 25 юли е! Моля, дайте информация какво се правеше днес? Карта на желанията евентуално и какво още?
Благодаря Ви!

# 467
 Винаги когато някой се кара с теб , то и  ти се караш с него . Идеята на тази притча е  всеки път, когато дядото започне да се кара да пийнеш от светената вода , а да я преглътнеш чак когато спре да мърмори. Един вид да си държиш езика зад зъбите, да не провокираш. Не е да преглъщаш обидата. Чак като видиш , че дядото е млъкнал тогава да преглътнеш. Така я разбирам , едва ли притчата съветва да се обиждаш , да  преглъщаш и да си трупаш негативи. Затова и е нужна "светена вода", защото си е доста трудно.

Elizabeth_   на първа страница намерих само ритуали за привличане на материално благополучие, които обаче се правят преди пълнолуние.

# 468
Момичета, от днес започват 10 дни, след изминаването на които някои неща в моя живот са изцяло различни. Най-вълнуващите и чакани, обновяващи и зареждащи, моите 10 дни. Искам подкрепа и сила, за да измина моя път по най-пълноценния начин. Искам да дам и да получа. Искам да споделя щастието си, и любовта, и взаимността.

# 469
Рози и рози, имаш моята! Леко преминаване през тоя период и прекрасни резултати...

Monda
, отколе съм ти верен фен Simple Smile... от една друга тема още Wink

Лени, баналното Благо-Даря, но искрено...

Аз ви чета жадно, но нямам какво да добавя... в някакъв застой съм. Вещаещ промяна Simple Smile

# 470
Кристофер, от твоето благо-даря се сетих за това. Тук с все хора, важни и близки на мене, но техните думи могат да докоснат всекиго. Понякога си ги чета ей така за спомняне кое е важното по пътя.

# 471
Когато усетите, че към вас е насочена вампирска атака и в същото време осъзнаете, че тя идва от тежко болен човек, единственото мъдро нещо, което можете да направите е да се обърнете към Бог с думите: “Господи, прости му – той не знае какво върши!

Мълчанието е най-добрата енергийна защита срещу вампиризма. То носи мъдрост, но само при условие, че не е съпроводено от вътрешен душевен диалог, упреци или обидни квалификации. Само искрената ви молитва и искреното ви съчувствие към болестта на вампира имат сила да го спрат, а вас да спасят от страданието, което причинява енергийното мародерство.

Ще ви припомня една стара притча.....

извинявам се, че се самоцитирам, но притчата е извадена от контекста
 Hug

# 472
  • ул. "Мечтание"
Моя милост има нужда от някакво побутване... Отдавна поглеждам към тази тема, но никога не съм се задълбавала. Е, може би е време и ще ми е необходимото побутване! Ама ще имам и много за четене!  Crazy

# 473
"Легенда за шах и табла"

Някога, много много отдавна, Индийският император изпратил на владетеля на Персия малък подарък – кутия Шах, към която бил прикачен малък свитък. В писмото обаче не се обяснявало нищо за правилата на играта. Посланието било съвсем кратко и в него се казвало следното:

"Който по-добре мисли, който повече знае, който по-напред успява да види – винаги той печели играта! Такъв е Животът!"

Щом видял странния подарък, Персийският цар повикал най-мъдрия си везир. След като му разказал за получения дар и му показал прикрепеното към него писмо, той поискал от везира да разгадае значението и правилата на тази странна игра. А междувременно, трябвало и да създаде някаква друга, която пък той да подари в отговор на владетеля на Индия.

Везирът веднага се заел с поставената му задача. Трудил се усърдно и след няколко седмици успял да разгадае всички ходове на всяка от фигурите в Шаха, както и правилата, по които се играе той. А след още десетина дни изработил друга игра, която предал на своя господар, наричайки я Табла.

~ . ~ . ~

От тогава са минали повече 1400г. и таблата не само, че се е запазила във времето, но и днес продължава да е една от най-популярните и предпочитани игри. Малцина обаче, са хората, дори и сред най-запалените играчи, които знаят от какво се е вдъхновил нейният създател и какъв замисъл е вложил при конструирането й...

В основата на играта е поставено времето:
~ Това, че таблата е една - символизира единството на годината.
~ Четирите ъгъла на кутията - са символ на четирите годишни сезона.
~ Срещуположните 2 х 6 отделения във вътрешността на таблата - са всъщност 12-те месеца в годината.
~ Сборът на всички пулове е 30 – колкото е средно броят на дните в един месец.
~ Цветът на пуловете – черни и бели, олицетворяват деня и нощта.
~ А срещуположните 2 х 12 отделения - са 24-те часа на денонощието.

~ . ~ . ~

Когато владетелят на Персия изпращал на Индийския император Таблата като подарък, му написал и следното писмо:

"Да, приятелю, вярно си го казал - който по-добре мисли, който повече знае, който по-напред успява да види - той печели. Но винаги е нужен и малко късмет.. И това също е Животът, нали?!.. Затова, нека Късметът бъде с теб!"

# 474
  • София
Момичета, от днес започват 10 дни, след изминаването на които някои неща в моя живот са изцяло различни. Най-вълнуващите и чакани, обновяващи и зареждащи, моите 10 дни. Искам подкрепа и сила, за да измина моя път по най-пълноценния начин. Искам да дам и да получа. Искам да споделя щастието си, и любовта, и взаимността.

Рози и рози, изпращам ти много позитивни мисли!  Hug
Силно вярвам, че всичко, което очакваш и така силно желаеш през тези 10 дни, ще се случи по най-прекрасния начин!  Peace
От мен - много позитивна енергия, много любов и много красиви молитви за успех!
  Praynig

Нощни очи, аз съм тук от един ден, но позитивната енергия струи от всяка дума в темата!  Heart Eyes
Която направо ще те накара да полетиш! (вместо да си побутната  Wink )

# 475
  • София
Изгледах "Селестинското пророчество" и "Разговори с Бог", добра алтернатива са, ако не могат да се намерят книгите към момента. Но продължавам да ги търся, защото филмите само загатват.
Ето и едно линкче, за който не го е чел:
http://zashto-kak-podkrepata.hit.bg/sel_pro.html

# 476
Изгледах "Селестинското пророчество" и "Разговори с Бог", добра алтернатива са, ако не могат да се намерят книгите към момента. Но продължавам да ги търся, защото филмите само загатват.
Ето и едно линкче, за който не го е чел:
http://zashto-kak-podkrepata.hit.bg/sel_pro.html

"Селестинското пророчество" ги има навсякъде, но "Разговори с Бог" ги няма, трудно се намират.

# 477
  • София
Да, разбрах. Но чакам да ми донесат "Селестинското пророчество", за това не съм го купила.  Grinning

# 478
Между другото "Разговори с Бог" -филма не е направен по книгата, той разказва живота на автора, аз го гледах вчера, но книгата е нещо съвсем друго  Peace във филма не става ясно точно за какво се разказва в книгата.

# 479
Аз вземах "Разговорите" от Библиотеката, после намерих една жена в Русе  която ги зарежда отнякъде, но само със записване, поръчка, откъде ги взема не зная, но идват.
По книжарниците казват че от години няма издание.

Общи условия

Активация на акаунт