Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 557 565
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 525
нека в списъка влезе и моята стоматоложка Д-Р АЙЖАН РАМАДАН, ж.к Лозенец, бул. Джеймс Баучер 99.
Невероятно прецизна, чиста (като стана от стола и веднага започва да дезинфекцира) и компетентна стоматоложка. Бая поразии от "разбиращи" стоматолози оправи. Непрекъснато ходи на курсове и е в час с всичко ново и най-важното е, че и оперира.  Но не прави операции и не вади зъби ей така. Водещото във всяка процедура е ползвата за пациента, а не парите!!!
Досега друг не ми беше слагал платно, за да прави кариеси и т.н. Мнг време отделя на пациентите и едно ходене за кариес ми е доста , но пък си заслужава, защото досега рекламации не съм правила Simple Smile Работи и със здравната каса, за щастие Simple Smile Хубавото е и че в кабинета и си има машинките за стерилизация и т.н  и лично отговаря за цялата хигиена в кабинета.

# 526
Здравейте.
Има ли добри зъболекари в Карлово или околността?
Препоръчайте ми, моля.

# 527
Здравейте.
Препоръчайте ми, моля.

В Карлово не знам да има читави. В Пловдив има една мила наша съфорумка, която е много добра.

# 528
Не мога да не похваля д-р Зорница Кодрова.
Зъболекарският кабинет се намира в София, кв. Лагера, зад бл. 44

Малката ми дъщеря страда от специфично заболяване, касаещо кръвосъсирването и е изключително стресирана от ходене по лекари и неприятни процедури. Започва да плаче от влизането в лекарски кабинет.
Започна обаче да се оплаква от болка в едно зъбче и дори аз, като непрофесионалист видях, че има кариес. Ходенето на зъболекар бе неизбежно, но първо предстоеше проблемът "първо ходене на зъболекар", второ съчетан със стреса от лекари и кабинети, трето - страхът от прокървяване (при нея е опасно).

Първо се насочих към Юниордент с надеждата да успея да обясня на някой от зъболекарите какви са ни опасенията и дори да се наложи да заплатя допълнително, то да отделят време да я предразположат. Детето е стресирано, но е разумно и възприема обяснения и се поддава при добро отношение.
От регистратурата ни насочиха към един от кабинетите, от който излезна лошо гледаща жена, която директно ни каза да си заявим екип за анестезия и че друг вариант не вижда. Избягах на минутата от там.

Само няколко дни по-късно се озовахме в кабинета на д-р Кодрова - изключително усмихната, внимателна, ведра. Предразположи детето невероятно добре. Говориха си, смяха се, показа и обясни всички инструменти. Детето бе спокойно и усмихнато. След като д-р Кодрова поиска разрешение, дъщеря ми даде да и прегледа зъбчетата, после да ги почисти с машинка (оказаха се два кариеса на съседни зъби) и да сложи лекарство. Два дни по-късно отново бяхме там. Д-р Кодрова махна лекарството, почисти зъбчетата и ги пломбира. Две зъбчета! Без една сълза. Без рев, без оплакване.
Дъщеря ми отиде на преглед със специално нарисувана за лекарката рисунка и си тръгна щастлива и с усмивка и както тя сама сподели "На няколко пъти малко ме заболя, но не го показах, защото докторката беше толкова мила и внимателна".

Благодаря, д-р Кодрова!

# 529
Здравейте.
Препоръчайте ми, моля.

В Карлово не знам да има читави. В Пловдив има една мила наша съфорумка, която е много добра.

Какво е нейното име?  Rolling Eyes

# 530
Tвърдо съм за др.Стефан Иванов - хирург-дентална медицина, в момента е директор на стоматологията в Стара Загора.Две операции на легнали мъдреци ми е направил - златен е!Не се усеща как и кога пипа, не преувеличавам, златен лекар е!!!И отвън в чакалнята хората това говореха за него.Мнооооого добър, ако имах три ръце и трите щях да ги вдигна за него!  Hug

# 531
Здравейте, за София бих препоръчала Д-р Гечевски. Много внимателен и прецизен. От стоматолозите които съм посещавала през годините, а те са много, той е единственият който държи освен всичко да е добре направено, да е и красиво с максимално естествен вид, без значение от местоположението на зъба.

# 532
  • София
Здравей те бихте ли ми препоръчали добър зъболекар в Банишора.Прочетох няколко страници назад но не открих някои да споделя впечатления за този район. Simple Smile Продължавам да чета Simple Smile

# 533
здр някой да ми препоръча зъболекар в варна  кореново лечение

# 534
 Не мога да правя реклама, не ме питайте по какви причини, но ако искате качествено лечение търсете зъболекар със микроскоп. Във Варна има такива , аз не съм от тях и не се саморекламирам. Извинявам се за неконкретността.

# 535
  • София
здр някой да ми препоръча зъболекар в варна  кореново лечение
По принцип аз знам от доста хора,и от хора ходили на негови курсове,че доктор Венелинов може да ви свърши добре работата.

# 536
  • София
Не мога да правя реклама, не ме питайте по какви причини, но ако искате качествено лечение търсете зъболекар със микроскоп. Във Варна има такива , аз не съм от тях и не се саморекламирам. Извинявам се за неконкретността.
Зависи колега,ако се промива качествено и се ликвидира инфекцията и се изолира добре може и да няма микроскоп.Важното е да има клиничен успех,аз имам два умърттвени зъби без кофердам и няма проблеми вече 8 години.Аз самия също лекувам без микроскоп,но имам клиничен успех.Но ако наистина парите не са от значение и някой е много заможен,е най-добре с микроскоп.Но това,че някой има микроскоп не значи ,че не може да счупи инструмент или да сгреши или в доброто си намерение да намери четвъртия канал да перфорира зъба

# 537
Абсолютно съм съгласен. Говорих за идеалният вариянт. И аз нямам микроскоп, не ми е по джоба за съжаление.

# 538
Похвалвам Д-р Пенев от Велико Търново ( стоматологията срещу Славяни).Нарекла съм го човека със златните ръце.. Wink

# 539
Д-р Георги Илчов Благоевград. Прекрасен професионалист, много внимателен и възпитан. Работи в кв. Еленово.

Общи условия

Активация на акаунт