Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 566 460
  • 1 004
  •   2
Отговори
# 675
др. Станимира Миткова, много сме доволни. Кабинета е в София. Водих малкия преди няколко дена. Прекрасно и много професионално отношение. Препоръчвам Simple Smile https://www.drmitkova.com/

# 676
Здравейте,

Радвам се, че има къде да изразя възхищението си от моя стоматолог-ортодонт.

Д-р Мария Разсипийска помогна на децата ми да преодолеят страха си от зъболекари. Тe я обичат, имат й доверия и са спокойни.

Но по-важното е, че д-р Мария Разсипийска изправи зъбките им и ги направи перфектни. Беше безупречна в анализа си, не съм имала проблеми с плащания и всичко, което каза и направи се оказа най-правилното.

Мисля, че е специализирала в Италия и една от най-добрите ортодонти в София. Разполага с всякаква техника, а кабинетът и е светъл, подреден и много приятен за децата. Много още много да ви разказвам, но не мисля, че е нужно претъпкания кабинет и хубавите усмивки са показателни.

Препоръчвам с две ръце!

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 18:22 от evasnake1

# 677
Д-Р ВЕНЦЕСЛАВ АНГЕЛОВ РАЛЕВ - ПЛОВДИВ (лицево-челюстен хирург) . Изключително мил и внимателен. Прекрасно отношение!!! Този човек ми помогна да преодолея огромния си страх от зъболекари. Живея в малък град (Ямбол)- тук ,за да ти извадят мъдрец те псуват и се държат към теб като с куче и се подиграват със страха на хората! Щастлива съм,че попаднах на д-р РАЛЕВ по препоръка на моя приятелка! Предстоят ми още няколко ходения  при него и ще отида с огромно желание без да изпитвам страх! Може да откриете д-р РАЛЕВ в  гр. Пловдив, ул. "Любен Каравелов" № 9Б  . Сряда-Четвъртък и Петък в МБАЛ "Д-р Иван Селимински" - град Сливен(там той е началник на отделението по лицево-челюстна хирургия)

# 678
Здравейте, аз съм доволна от д-р Панчо Панчев, но за съжаление работи предимно в Швейцария. Иначе кабинетът му е в Красна Поляна срещу пазара и в момента там работи друга зъболекарка, а той работи в определени дни, когато е България

# 679
Здравейте! Може ли някой да ме насочи и да ми даде мнение за др Владимир Вълов или др Младен Камбов и клиниката му? И друг въпрос- някой подлагал ли се е на пълна анестезия за зъболечение?

# 680
Някакви мнения за д-р Мария Сивова в 19-та поликлиника София?

# 681
  • София
Случайно попаднах на темата и не се сдържах да похваля своята стоматоложка д-р Весела Николова-Манчева. Работи в София, кв. Хиподрума. http://www.dentastil.com/index.php Лекува зъбите на цялото семейство повече от 15 години. През този период не съм посещавала други стоматолози и не мога да направя сравнение с цените, но имам спомен от преживяванията ми на стола на други зъболекари преди да открием нея и мога да кажа, че я посещавам с удоволствие - все одно отивам при приятелка, а не на зъболекар. Имаше период, в който живеех на другия край на града, но при нужда отделях време и посещавах нейния кабинет. Започна от малък кабинет, а вече има своя клиника и ръководи екип.

# 682
  • София
Някой да се е лекувал при д-р Явор Николов?

# 683
Здравейте, ако може някой да ми препоръча зъболекар за слагане на имплант и коронки в Обеля или Люлин?

# 684
Здравейте!
Интересува ме лицево-челюстен хирург за Варна?
Стоматолога ми препоръча доктор Едрев. Има ли някой, който да го е посещавал? Става въпрос за вадене на мъдреци.
Благодаря предварително!

# 685
Здравейте , може би не точно по темата но търся спешно Зъболекър или Екип от зъболекъри които да се занимават със разрешаването на тежки случей . Става въпрос за от обикновенно кореново лечение до поставяне на импланти . Така наречената “ Пълна Промяна” , моля ви ако някой знае или е чул за подобен добър екип в София да пише. Благодаря !

# 686
Гайс Бадер се занимава с естетични корекции и много добре му се получава !

# 687
Семейният ни стоматолог е д-р Десислава Димова - дентална практика САНИДЕНТ във Варна. Много е мила и внимателна, и прави всичко възможно да лекува зъба, а не да го вади. Обяснява всяко нещо защо го прави, колко време ще отнеме. Представя ти различните алтернативи. Не съм имала проблеми със зъб, който ми е правила. Тя ми извади и мъдреците. Много сме доволни.

# 688
Здравейте, търся спешно добър стоматолог/пародонтолог в София. Имам проблеми с венците, а зъболекарката ми си повтаря едно и също "Мий с парадонтакс". Ако знаете моля помагайте, ако работи и със здравната каса ще е най-добре. Благодаря.

# 689
Има тема за парадонтозата: http://www.bg-mamma.com/?topic=983769

Иначе ето координати на двама парадонтолози, при които ходят две съфорумки. Аз ходих при втория за профилактичен преглед, направи ми добро впечатление:

д-р Генчо Ботев 0887592142

Това са координатите на клиниката:
гр. София
бул. "Джеймс Баучер" No 83, ет.2
02/981 96 31
0899 187 641
http://www.nbdent.bg/

д-р Коцилков

Общи условия

Активация на акаунт