В жега или не, МАЙчето в количката и вкъщи все реве! № 4

• 23 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, момичета!

Честито на всички, които имат поводи и празнуват (че изчетох последните странички и не запомних кой точно какво празнува Blush)!!!

Змейче, това с количката е просто отвратително #Cussing out #Cussing out. Нямат край безумията в тази държава,  хората тотално превъртяха.....

Спири, защо се е наложило да даваш НАН, приблем с кърмата ли има??? И аз купих НАН миналат седмица като се притесних, че ми намалява много кърмата, но се оправиха нещата. Обади се ако искаш да се чуем....

Ей, много сме нервни в ная пауза от 18 до 21ч, направо ужас. Бих го извела навън детето, ама едни облаци са се надвесили..... не ми се рискува.

# 391
Слънчева не  е проблем с кърмата,просто много ме болеше главата 2 дена и накрая реших да пия хапче,та за това трябваше да дам НАН за едно хранене,но тя стана белята.Ти къде се губиш?

Вивид давала съм и друг път НАН,но явно този път се прояви  newsm78.А според вас дали може да се е развалил?

Змейче много гадно това с количката #Cussing out.Тц Тц нямам думи какъв народ сме станали Naughty

Честито на Славчето и на Вени.Бъдете много обичани момичета и още дълги години щастливи заедно 

# 392
# 393
  • Пловдив
Натииии, ти сигурна ли си, че това дете е от тебе  Mr. Green Mr. Green Одрал е кожата на баща си  Heart Eyes ококорен сладур  Laughing

Момичета, мерси за съчувствието  Heart Eyes
Моята приятелка, която живее в Англия ни обзаведе с една количка на по-ниска цена, че освен дрехи разпродава и колички и играчки от сайта си Тъпото е, че сега ще трябва постоянно да я вкарваме вътре, а жилището ни е ужасително малко  Confused

От утре Кали е в дежурна детска градина и се моля да й хареса, иначе ще трябва да съм 1 месец с двете... То няма лошо, но Кали я тресе такъв пубертет ли не знам как да го нарека - не може да се излезе наглава с нея, никак не слуша и за най-малкото нещо реве  Tired
Отделно и Бела е доста нервна когато има повече хора вкъщи - разбирай друг освен мен  Shocked тарикатче и то...

Май трябва да лягам, че след 2 часа ще изреве Белка-дебелка

# 394
Змейче, забийте една завита стомата в пода и я връзвайте с катинар(омотавай веригата около колелетата някак си). Ега си и хората има Rolling Eyes

Честито на всички празнуващи дечковци и мами. Да сте много щастливи  Heart Eyes

Славче,  много бързо се развивате - с това преобръщане от гръб на корем направо ме разбихте. То е по - трудното май. Ние успяваме от 2-3- дни да се обърнем от корем на гръб, но тук помага тежеста на главата и тялото като го сложа в поза партер. Това вашето ми изглежда доста трудно newsm78
В този ред на мисли– момичета, по колко време държите бебоците по корем за да тренират мускулите на вратлето и гърба. Аз го правя еднократно за 3-4- минути, ама дали е достатъчно  Thinking

Танче, блазде ви на морските мами. Искам и аз моренце, но уви, най - рано догодина.

Хайде, лека на всички  bouquet

# 395
Ейййй, за 10 минути ми се размина да се отчета за деня  Joy
spirito85 , много кофти това с алергията Sad Надявам се, че Берин е добре сега  Hug
Облаче да е жив и здрав малкия сладък Алек!  Hug
грахка, за коликите да ти кажа, нашите бяха страхотни и докато сами не понамаляха нищо друго не помогна  Rolling Eyes Пробвах Инфакол /английски/, Еспумизан, Ентерокинд, Саб симплекс, Био Гайа, само Колийф и Лефакс не й дадох, ама така и кой знае какво облекчение не видях, действат по 1-2 дни и после пак същото  Rolling Eyes
Славче, Вени, честити ви годишнини! Още 100 години поне да се обичате и уважавате! Hug  bouquet /и да се множите  ppp/
Тани4ка, като гледам снимките и двамата малчугани са останали доволни от плажа  Hug
Змейче, ама какви са тия хора бе #Cussing out Уффф, на теб какво ти е било днес, пък аз те занимавах с моите щуротии  Embarassed Хубаво, че сте намерили количка на по-ниска цена  Peace  Сега се сетих, веднъж в магазин Щъркел продавача ни разказа как на някакво семейство им откраднали количката, купили нова, и следобед пак се върнали да купуват друга, че и втората им я свили  #Crazy Ужас направо, да ги отрепеш такива идиоти  #2gunfire
Тия поднормените девойки шило имат в дупето  ooooh!
Ей, Ани, много съм съгласна с теб, ама наистина много!   Hands Thumbsup
Ивата през деня спи по 10 минути, през останалото време мрънка, иска да я носят, да й се говори нещо, да я забавлявам  Tired От няколко дни и в количката не иска да лежи, излезем на разходка и тя тъй като не заспива в количката, след 30-40 минути се сеща, че не й се лежи вече и почва да реве да я вземам да я нося  ooooh! Никъде не мога да отида с нея  Crossing Arms

Наталка, много сладък този Андрейко  Heart Eyes а и с тази прическа  Flutter

# 396
  • Sofia

Тия поднормените девойки шило имат в дупето  ooooh!
Ей, Ани, много съм съгласна с теб, ама наистина много!   Hands Thumbsup

Чаках само и ти да се включиш, з'то не се оплакваш много. Точно както си го описала: и в количката е същата работа - дремне и като разбере, че е накъде на интересно, рев да я взема. Най-редовно се прибираме с нея на ръце и бутайки количката с една ръка  Crazy
Снощи ни изпи мозъка с реване  Crazy Като си включи и поне 1/2 час си рева, чак се дра  Shocked Какво ли не пробвах да я успокоя,, а тя клюмна и заспа като отрязана  ooooh!
Вчера съсъедката отсреща ми вика, че май си имаме дете с характер. Тя има две момичета и все ми се оплкавше какви шила са били като малки, а аз не можех да се начудя как има такива деца  Mr. Green Габи ядеше, спеше, а през останалото време си зяпкаше спокойно  Peace
Тази нощ пак прекарах 1 час във вардене за палчето и подаване на бибка. Тя не успява да го уцели, но като и падне бибката и не е заспала дълбоко, започва едно лапане на ръцете, което ме ужасява   Crazy
Вика ме вече на бейбифона  Grinning
natalinik, много е сладък  Heart Eyes А с тази коса е уникаТ просто  Hug
Вили, снимки искаме, снимки!!!

Да си допиша с една ръка  Mr. Green За обръщането - прави го от корем по гръб, което е по-лесно. Не я слагам често и за дълго по корем, з'то не И харесва особено. Главата си я държи добре, когато е гушната   Peace

За по-големите деца - усещам се, че много се карам на Габи, когато съм с двамата  Embarassed То си е дете още, а аз го третирам като голям. Август ще съм с двамата и още от сега си налагам да съм по-толерантна към него. Толкова бързо растат децата, че след години ще ми липсват много тия моменти  Peace

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 07:51 от aniK

# 397
Добро утро и от мен!
Ани тази картинка и на мен ми е много позната, направо ни разказва игрите. от както се е научил да се обръща не можем и за минута да го оставим сам.
Аз сега се възползвам докато дребния спи да прегледам какво сте писали предните дни че иначе почти не мога да седна пред компа

# 398
Добро утро и от нас Hug

Змейче, страшни селяни, ей #Cussing out #2gunfire Пожелавам ти новата количка със здраве да си я ползвате и да нямате повече такива ядове! Praynig

Спири, като нищо може да се е развалил НАН-а, то в тия жеги... Аз имам една кутия Хип отворена преди 1 седмица и мисля след още някой ден да я хвърлям  Thinking

Дара я забелязвам, че иска да се обръща по корем когато й доскучае или й се доспи, и е много смешна - като се умори да си държи главата изправена, забива нос, започва да пухти и да рита с краката все едно ще тръгне да пълзи Laughing Така след малко вече е каталясала и я обръщам евентуално да дремне малко Crazy

А, да ви кажа - купих й активна гимнастика на Tiny Love - страхотна е, с много хубави играчки, а и постелката е много интересна Peace Като се обърне на нея по корем й е много интересно да се гледа в едно огледалце, и си се усмихва... Heart Eyes

Наталник, наистина е страшна прическата на Андрейко Heart Eyes
Ето няколко снимки и от нас - http://may2010.snimka.bg/baby/mayisko-bebche-na-2-meseca.514583.19804764

# 399
Натииии, ти сигурна ли си, че това дете е от тебе  Mr. Green Mr. Green Одрал е кожата на баща си  Heart Eyes ококорен сладур  Laughing

Joy и аз се замислям вече - егати неблагодарната работа, носиш го, мъчиш се да го родиш, а то вземе, че заприлича на татко си  Joy Joy Joy

момичета, благодаря  Hug сладурче ми е Андрейко  Laughing

много кофти днес с това време ще си останем затворени у дома  Sad

# 400
  • София
Здравейте,

Прочетох през редовете, докато Габче спи.

Имам притеснение, майчета. Вчера едното й клепаче се беше подуло и зачервило, тя си търкаше очето (в началото мислехме, че се закача и се крие, защото татко й й мажеше личицето с крем... а то нищо такова...). Днес пак е леко подуто, имаше малко гурелче. Не знам какво може да е, но много се притесних  Sad във вестника пише за някакъв нов грип, дето е по очите и се ужасих. Към педито ли се обръщахте, мамите, чиито дечица бяха с конюнктивит? Не мисля, че е такова, но ....

Честит рожден ден на Алекс на патерица! Да е жив и здрав, да расте будно и щастливо дете!
  Hug

Вени и Славче, честити ви годишнини! Бъдете много щастливи в семействата си, обичайте се и се пазете с половинките си!
  Heart Eyes

Змейче, нямам думи просто..... заслужават, ако ги хванете, да ги спукате от бой.... както и онези келеши при Мимак....

Спири  Praynig

Браво за обръщащите се вече бебчета. ние май сме мързеливи... само си яде ръцете и палчето, АниК и Вили - не се борим, оставили сме я да се успокоява. Хубаво е, че като заспи го пуска....

много сладки Дара и Андрейко  Hug

отивам да простра прането, докато спи, макар че в тая влага ще съхне до неделя.

като се събуди, ако пак си търка очето - ще прозвъня докторицата.....

# 401
Малини, аз съм от тезо с конюктивита. Провай да го почистиш от вън навътре със стерилна марличка и физ. разтвор и след кърмене по 1-2 капки кърма. Ако до утре няма ефект звъни ни педито Heart Eyes Hug

# 402
  • Sofia
Malini, Криста миналата седмица беше така и звъннах на педито - каза ми да капя Тобрекс 3 пъти на ден. Мина за 2 дни, а аз капах още 2  Peace Почиствах с преварена водичка. Май не го споменах, защото мина леко, но имах няколко неща на ум:
- предният ден и махнах едно гурелче с пръст и може да съм я замърсила
- можеше да е въпросният вирус, за който още не знаех, но аз изкарах 2 седмици по-рано 2 пъти и затова имах Тобрекс в къщи
- можеше да е запушено слъзно каналче, от което много се оплакаха, но си мислех, че се появява с раждането
- помислих си и за отключена стафилококова инфекция от родилното - нали си я има в Шейново

Габи 2-3 месеца ми се влачи с гуреливи очи още от раждането и според педито беше или слъзно каналче. Аз с него правех грешката да чистя с всякакви кърпички само да не е гурелив, а така ставаше още по-лошо. Та гледай да не я пипапш много, почиствай с преварена водичка, лайка (ако не те е страх от алергия) или физ.разтвор. Чисти се с памуче отвън-навътре и не повтаряш, да не се разнася, ако е инфекция. Педиатрите обикновено изписват Офталмосептонекс или Тобрекс. Тези вторите нали си ги капах и на мен, нищо не се усеща. Криста също добре ги понесе  Peace Надявам се да ни се е разминало  Praynig

Вдъхновихте ме и качих няколко по-скорошни снимки на Криста http://www.facebook.com/photo.php?pid=31010583&l=d5752daee3&id=1134991788
vivid_v, сладурка Дара  Heart Eyes

# 403
Привет!
Тук вместо да се разхлажда (както обещаха синоптиците) си е все същата жега Crazy За радост на туристите, предполагам, но на нас местните май ни втръсна от жега...

Heart EyesГолеми сладурковци сте сложили в албумчето!!  Heart Eyes Да са ни живи и здрави!

Ние днес по обед ще ходим да ни бият ваксината. Едно ми е такова свито под лъжичката ooooh! Ще трябва да купя и нещо за температура, за всеки случай. Вие какво давахте - Панадол?
През уикенда имахме гости от Пловдив и всяка вечер висяхме на терасата на хладно. Незнам дали от хладинката, но снощи Криско спа от 7 до полунощ. Насила го събудих да яде  Crazy
А от бирата гърдите ми ще се пръснат и вчера изобщо не се налагаше да дохранвам с АМ ( а ние се дохранваме от 20тия ден)  Crazy Та сега ми изниква въпроса, дали кърмата след 2 бири е по-здравословна от АМ? Ще взема днес да си купя бирена мая, да видим дали ефекта ще е същия  Whistling

За оченцето, при нас още едното тече и гурелясва, пробвах всичко - физ. разтвор, лайка, кърма, масаж на каналчето....Днес ще говоря пак с лекарката, ако трябва вече капки да предписва, че го влачим така от 2 месеца. На всичкото отгоре Малчо снощи се е изподрал зверски, ще кажат хората, че в клетка го държим детето....Ноктите режа на 4-5 дни, а ръкавички в тая жега как да му сложа.....

# 404
 Малини, като каза,че клепача е надут се замислих,че може да я е ухапало нещо, някой комар. Бела ми беше така един ден- докато спеше следобедния сън я поглеждам- клепача й подут. Не знам откъде се взе тая гадина да я хапе посред бял ден, мина до ден-два. Габчо на няколко пъти ми го хапат по бузките,ама явно още не се е алергизирал, че остават само точици..ама по 4-5 на бузка бяха, много ми беше жал:((
 Малкият започна да казва "гу" и да ми се хили:) Много ми е кеф,направо се разкисвам като го чуя. Бела така и не прогука, гукнала е има-няма 2-3 пъти. Май тоя път съм родила истинско бебе- реве, гука и т.н. Mr. Green

За по-големите деца - усещам се, че много се карам на Габи, когато съм с двамата  Embarassed То си е дете още, а аз го третирам като голям.
Това са и моите мисли..а мойто голямото е още по-малко..и съм с двамата непрекъснато. Много ми е кофти понякога. Преди бях много по-спокойна към нея и с "блага дума" постигх всичко. Сега прага на търпимост ми е друг:((

Много са ни хубави бебоците,видях супер снимки. Как пък така успяхме да родим най-хубавите деца newsm78 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт