В жега или не, МАЙчето в количката и вкъщи все реве! № 4

• 23 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Браво за добрите мерки на малчовците!!! Дано няма реакции от ваксините!  Praynig

Гали, и нашият тати каза: да си смени педката! Егати смотаната жена, направо това приказки ли са?!?!??!?  #2gunfire

Утре за колко часа се разбираме за Южния и къде там? Нека срещата да е в район без синя зона, моля  smile3534  Heart Eyes  Изи няма да може, че е на семинар (било световна седмица на кърменето или нещо такова...), но се надявам повечко да се съберем  Grinning

Ние направихме 2 разходки със слинга, поспа дребната, сега играе с играчките на шезлонга и си яде какво?!? палчето  #Crazy

Лека и спокойна вечер, ако не се включа после пак  Hug

# 526
Днес в деня след двете ваксини моят бебко само спи. Едва следобяд хапна и пак спи. Това му е толкова непривично толкова много да спи.
Много съм притеснена! И е един такъв отпуснат!
Някоя мама имала ли е такъв случай?
Грахче, и моето дете спа доста след ваксините, и също така беше доста отпуснат Peace
sivanova, колко ти тежи бебчето, че не разбрах или съм пропуснала? Разбрах само колко е качил за седмица и толкова... Питам те, защото и моят мъник качва стабилно, поне първите два месеца беше така и на мен ми се скара педито - все едно го тъпча насила детето.... Утре става на 3 месеца бебокът, но ще го претеглим другата седмица и ми е свито сърцето, но се опитвам да не й се давам и да не се тревожа. Аз и Вигантол не давам и това допълнително я изнервя явно. Ще я сменям през декември, че нещо си говорим на различни езици с тази жена. ЛЛЛ консултантката от Варна ми каза да не се тревожа изобщо, защото наддаването при кърмено дете е съвсем различно от това при храненето с АМ, в смисъл, че не е опасно и не се образуват лоши мастни клетки.

# 527
Слънчева, успокои ме   Blush че само лоши неща чета за наднорменото тегло. сега сме 7680, аз викам ама баща му е 100  кила 2 метра,...не е ли нормално тя: да суче по 5 мин, много му били килата.

# 528
Слънчева, успокои ме   Blush че само лоши неща чета за наднорменото тегло. сега сме 7680, аз викам ама баща му е 100  кила 2 метра,...не е ли нормално тя: да суче по 5 мин, много му били килата.
Силве, моят суче по 5 мин!!! Първият месец наддаде 1700, втория 1250, а сега не знам.... Относно кърмата - мисля, че много ми е намаляла и даже се притеснявам понякога дали се наяжда това дете.

# 529
Силве, Дудунски, не се тревожете толкова с наддаването. Може би следващия месец ще забавят темпа. Пък и Нари хубаво го е казала - сега му е времето да папкат и спят, а после като пропълзят и проходят със сигурност няма да наддават така. Wink
Гали, а твоята педка с този изказ бих я сменила веднага  Naughty
Мирчо, стискам палци проблемът при бебчо бързо да отшуми. Praynig
Грахи, и Али поспа добре след ваксините. А на крачетата й се образуваха топченца, които сега се разнасят.
АниК, мерси за инфото за детската кухня, но аз едва ли ще се доредя, защото съм в Симеоново. А тук май ще трябва да проучвам за частна кухня, че нямаме друга.  ooooh!

Днес не успяхме да се спретнем до Южния, но както писах на Кали, утре прогнозата за времето е обещаваща и е крайно време да се мобилизираме  Wink

# 530
Мисля, че точно тук е и моят ред да се включа Wink.
Слънчева, ние с вас вървим заедно, на една дата сме и сме си пухкави. На консултация сме в петък и също ми е притеснено какво ще каже лекарката. Не знам какво му стана на мойто дете. Преди десет дни беше качил 400-500гр и аз бях спокойна ,че поне третия месец ще е под 1кг , но уви сега като го теглим вкъщи гони 1кг , че и повече. Май разбра,че е качил по -малко и гледа да навакса хахахха. Правеше паузи от 5-6 часа през нощта, но от една седмица се събужда на три , а през деня и на два и половина хапва  newsm78, нямам обяснение. Но пък за 4-5 мин  максимум се  наяжда. Криза на растежа ли е .....
От друга стара пък много му се радвам, има си бузки , жизнен си е, постоянно шава , рита, и той се придвижва ,но когато е по гръб забива крачетата и отскача(не го обясних както трябва). Пък и не виждам как да м унамаля яденето ,освен да си рискувам зърното и да си извадя гърдата Grinning.  Да са ни живи  и здрави, пък пухкави или не , няма значение

# 531
Ето ме и мен  bye
Цял ден не мога да се добера до компютъра, от 2 дни племенникът ми се е заиграл на GTA San Andreas и е окопирал PC-то, а когато не играе, гледа сем.Симпсън във vbox-a, точно се докопам до компютъра и баща ми пък реши, че трябва да прочете новините  ooooh! Утре ще ходим с майка ми да сменим модема за такъв с wi-fi, че да има за всички нет, кой с телефон, кой с лаптоп  Joy

vivid_v, честит ти рожден ден, малко на патерица вече  Embarassed Да си жива и здрава и ти и малката рожденничка!  Hug

Змейче, честита месечинка и на твоята малка бузанка  Hug

madelix, честито второ месече и на сладък Макс  Hug

Мирчо, стискам палчета да се оправи бързо малкото мишле  Praynig Hug

krischana,  Joy една приятелка казваше - "като са малки, ти се иска да ги изядеш, като пораснат - съжаляваш, че не си го направил"  hahaha

Силве, не се притеснявай, дано не го боли много Мирко  Hug , ама вие верно много растете  Shocked обаче и според мен не трябва толкова да се притесняваш, то си е кърма, едно време нашите прабаби на полето едва ли са имали кантарчета да си теглят децата всяка седмица колко са наддали  Peace

Гали, к`ва е тая лекарка бе  box направо я сменяй  Peace

Аз да ви разкажа Laughing Днес ходих на фризьор и бях оставила едно шише изцедена кърма на майка ми да нахрани дребната, докато ме няма, ако се забавя повечко, аз си я нахраних в 15ч и се изстрелях към фризьорката, после точно като излизах от салона в 18ч ми звъни племенникът ми, че Ива реве и аз по най-бързия начин бях вкъщи, чудейки се по пътя как за три часа е яла два пъти и пак е гладна, а то какво се оказва -  детето-чудо не искало изобщо да яде от шишето  #Crazy майка ми как ли не я прилъгвала, ама не и не, другите деца искат шише, че им е по-лесно, а нашата гУспоИца не ще, що ще и е лесно, като може да е трудно  Joy Та нахраних си аз детето и настана мир и спокойствие  bowuu Да вметна само, че от това шише е яла, когато беше на няма и месец, когато мъжо ме отменяше в едното нощно хранене, а сега изобщо не го иска  Crazy  

п.п. Лелеее, само аз май съм като кукувица, все пиша посред нощите  smile3555

# 532
Добро утро, майчета и май-чета  Simple Smile

Много замряла работа сме последно време - никаква активност Simple Smile

Ние снощи посетихме кварталната кръчма - ей, ще кажат хората, че това бебе само в кръчмата го държиме  Joy Та поседяхме час и нещо с едни приятели и тяхното хлапе - нашето ми спа на ръцете почти през цялото време - проверяваше ме периодично с едно око дали го държа  Laughing

Чакам го сега да се събуди, да го храня и може после да го накачуря на количката да спретнем една сутрешна разходчица.

Майките от София и по-специално тези от нашия район (Витоша) - преведоха ли ви парите за раждането на дете? Много ме дразнат тези овци в социалното, много са заспали и една с една си противоречат в изказванията си  Twisted Evil

# 533
  • Sofia
Наталка, тук сме и ние (даже сме две пред компа  Mr. Green) На мен още не са ми превели еднократната, но аз и по-късничко подадох май  Thinking Важнто е, че Андрейко си е бил кротичък на кръчмата  Peace Пу, че ме е яд, че не можем да се натоварим с двете колички към парка  Sad
desex, наистина много късни постове, кога спиш  #Crazy Има го този момент с шишето при кърмените бебенца - тя Ивка нали и биба не иска. Друго си е да си усети топлинката на кожата  Heart Eyes

ЮЖЕН ПАРК днес - предлагам както винаги сбор към и след 11ч. на входа откъм Нишава. Кой както успее, да звъни да се намираме  Peace Заформяме се чудна  ако някой има по-мъничък фотоапарат, може да го вземе да се щракнем Wink

happiness, май само ти нямаш моя тел, ще ти го пусна на ЛС  Hug Жалко, че пак няма да се уцелим с Бръмбазелка  Sad

# 534
Здравейте, момичета и благодаря за хубавите пожелания за мен и Дарето! Hug

Vivid, Green_dawn, happiness, natalinik и други в нашия регион, минах през млечната кухня до 55-та ясла в Павлово (на 5 крачки от моята маникюристка е) - в отпуска са до 6-ти септември и не приемат заявления сега. Питах какви документи трябват, но лелката не знаеше. Наталка, за тази кухня ли ставаше въпос - на Бел Мекен 13? Казаха, че на колелото на 5-та те карат  Rolling Eyes

АниК, аз успях да подам молба в последния ден преди отпуската - от там се взима една бланка и се попълва, нищо не се прилага Peace

Мирчо, мила, стискам палци да се оправи детенцето бързо Praynig Hug

# 535
Добро утро, момичета!
Вижте на какво попаднах току-що - http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-07-29&article=334236 Wink
Много хубави 10 стъпки, но докато започнат така да работят нашите болници много вода ще изтече Simple Smile
Хубав ден!

# 536

ЮЖЕН ПАРК днес - предлагам както винаги сбор към и след 11ч. на входа откъм Нишава. Кой както успее, да звъни да се намираме  Peace Заформяме се чудна  ако някой има по-мъничък фотоапарат, може да го вземе да се щракнем Wink

newsm10 там сме  Hug

# 537
  • София
natalinik, аз съм в Люлин, но и на мен не ми превеждат нищо, даже и детски не са ми превеждали, криза ...

# 538
Ани, няма проблем - ние не сме за разходки в момента, че е нервен, не е акал три дни  Crazy и ще се навъртам в близост до нас, че се сещаш каква бомба очаквам Laughing весело изкарване и качете снимки после  Hug

buni, интересно е, че са ми превели детските надбавки, но предполагам, че чак другия месец ще преведат тъпаците другите пари  Sad

# 539
Здравейте!

Честити месечинковци!

Луксче, главичката на бебчето (освен ако няма крусти) не се маже с нищо, особено с мазнини ... Наистина е най-добре временно да преустановиш козметиките.

Ани
, ще се опитам да дойда Simple Smile Ще видя да взема и фотото Simple Smile
Мисля, че ти се беше оплаквала от косопад ... имаш ли го все още и колко горе долу коса пада? Защото аз съм силно притеснена, при едно прокарване на пръсти през косата мога да сваля по 5-6 косъма всеки път. И съм шашната...

КикиНики, ами той и племенника ми така проходи рано рано 9-ти месец края Wink Аз самата съм проходила 10-ти така че няма да се учудя Simple Smile

Дудунски, ние също яко драпаме и се преместваме по леглото, съответно съм много доволна Simple Smile
набираме сили Simple Smile

Мирчо
, стискам палци всичко да се оправи бързо Simple Smile

Крисчана
, това ме уби ... смяла съм се с глас Simple Smile

Дудунски, Силве, не се притеснявайте още за кг ... рано е ... моя племенник такива бузки беше надул като малък, но като почна повече да се движи 4-5-6 месец изведнъж няма помен от бузки, няма помен от пухкавите ръчички и крачета Wink

Общи условия

Активация на акаунт