Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV петък от 20:00 - Тема 33

• 29 722
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Тогава да ви пусна малко ако иска някой да си избере

# 466
# 467
И пак в този епизод открито си казаха за обидните думи казани право в лицето, макар и наобратно.Право куме,та в лицето.А на сутринта след случката с отворената тераса-със силната прегръдка на Мурат и страха изписан на лицето му за Хасрет-ни стана съвсем ясно,че вече са зависими в чувствата си.Могат да си крещят,да си се доверяват и да си вярват.Естествен завършек щеше да е тази целувка на брега на езерото,но се появи моят "любимец" Левент и опропасти мига.И пак тук на брега на езерото,Мурат хвърли какъка свързващ го със Селин във водата.Вече е готово нашето момче да се прости с миналото и да поеме по пътя си с новата любов в живота си.

# 468
  • София
Ееееее, къде без мен на епизода. #Crazy #Crazy #Crazy
9 еп. е  Муратовият Милениум. Начало на нов период в живота му. Живот без вина, живот с други положителни емоции, които да го „задушават”. За мен това е най-важният епизод в първи сезон. Освен това в него бяха направени и първите сериозни признания. Тя: „Ти си този, който разпалва бурята в мен”, той: „Заради теб се отказах от облога”. Тя очакваше целувка, той едва се спря. Като е много развълнуван Джансел прави един характерен жест като докосва веждта си. Хасрет като по-непосредствена и пряма лесно прекрачи границата учител-ученик, но оджата не може да си позволи това.Имат още много сериозна работа. Това не му попречи насаме да си мисли за нея...
Алекс, много хубави аватарчета!   bouquet

# 469
  • София
[А среднощното готвене в кухнята! Как сладко-сладко си топваха хлебеца в тиганчето!
Видяхме иначе сдържания оджа да върши щуротии посред нощ: да броди из кухнята, да топи залци в тигана, да пази тишина на мравките. hahaha Изобщо с какъвто се събереш...Дори заразказва за живота си. До тогава-само „ до, ре, ми, фа..” „дишай” „отпусни брадичката”  Joy

# 470
# 471
  • София
Докато в първият сезон основната  линия е на базата на класическия сюжет от" Моята красива лейди" и "Пигмалион"
Вторият сезон ще зависи от фантазията на новите сценаристи.Едва ли бихме могли да знаем какви мисли се въртят в главите им.
Искрено се надявам тази фантазия да не се ограничи в рамите на сценариите за сериали, които нашите телевизии са купили на килограм. Mr. Green

# 472
Ееееее, къде без мен на епизода. #Crazy #Crazy #Crazy
9 еп. е  Муратовият Милениум. Начало на нов период в живота му. Живот без вина, живот с други положителни емоции, които да го „задушават”. За мен това е най-важният епизод в първи сезон. Освен това в него бяха направени и първите сериозни признания. Тя: „Ти си този, който разпалва бурята в мен”, той: „Заради теб се отказах от облога”. Тя очакваше целувка, той едва се спря. Като е много развълнуван Джансел прави един характерен жест като докосва веждта си. Хасрет като по-непосредствена и пряма лесно прекрачи границата учител-ученик, но оджата не може да си позволи това.Имат още много сериозна работа. Това не му попречи насаме да си мисли за нея...
Алекс, много хубави аватарчета!   bouquet

# 473
  • София
Ринка нямаме край с тебе

# 474
  • София
Може да се появи някой менаджер който да помогне на Назар да направи кариера.
Образът на Назар, мисля че може да се развие в различни посоки, но може и да отпадне спокойно ако го няма Джихан. От което сериалът едва ли ще загуби особено. Wink Има мегдан за вкарване на нови образи. Мен особено ми харесва предчувствието, че в новия сезон ще има повече хубава и оригинална музика. Длъжници са ни в това отношение Peace

# 475
Феновете искат много музика и много      txtloves txtloves txtloves сцени!
Искат повече романтични моменти между Хасрет и Мурат!

# 476
  • София
Ринка, Алекс, последните колажи са страхотни/кълбото и лентите/. Вие ли ги правите? Heart Eyes
Този епизод ако си спомняте е важен и защото от него нататък мама Неси си спечели прозвището на един от най-големите държавници на миналия век. Тенеке ханъм разбра, че ако я кара така направо, ще загуби сина си и взе да мисли други стратегии. С помощта на Левент и Етем, естествено.

# 477
Ринка, Алекс, последните колажи са страхотни/кълбото и лентите/. Вие ли ги правите? Heart Eyes
Този епизод ако си спомняте е важен и защото от него нататък мама Неси си спечели прозвището на един от най-големите държавници на миналия век. Тенеке ханъм разбра, че ако я кара така направо, ще загуби сина си и взе да мисли други стратегии. С помощта на Левент и Етем, естествено.  

Несрин смени стратегията и успя! Как искаше нашето момиче да и покаже, че може да е дама!

Ниобче, колажите ние ги комплектоваме върху готови модели. За разнообразие!Дано да ви харесват!

# 478
  • София
Ниобче, колажите ние ги комплектоваме върху готови модели. За разнообразие!Дано да ви харесват![/b][/i][/color]

Мога само да кажа, че доста се разглезихме покрай вашите красоти. Никоя друга тема не може да ме привлече. Критериите ми доста се повишиха благодарение на вас. Grinning

# 479
Ирра:   newsm51 newsm51 newsm51

Ирра написа:
Една девойка в турския форум подочула, че снимките започват идната седмица, а излъчването на сериала - седмицата след средата на август. Не прекалявайте с очакванията за трейлър.
Smile

Общи условия

Активация на акаунт