Отговори
# 600
  • София
Здравеѝте мамита!  Hug

Завърнахме се отново!  Mr. Green Стояхме на хлад и беше супер! Имаме си няколко новости:

- Казваме освен тати и МАМА  Mr. Green СУПЕР Е! 
- Пораснаха ни 2 зъба  Crazy и чакам трети! Рстат заедно!.. Confused  Simple Smile
- Ядохме кюфте, домат и варен катроф! ( .....трохички разбира се ) Simple Smile
- Отказваме тотално готови пюрета, каши и сокове... и ще и готвя!
- На ДК, сме - 100гр. т.с 8.100 и 69см!
- Още се мъкнем кашлицата от морето, при чисти гърдички! Confused Ще я водя в Токуда! ТОНИ   Мерси!  Hug

Това е на кратко. Уморени сме от почивката  Grinning Laughing Само лошото е, че се отрових от цигари!.. Confused Embarassed

МИЯ И ЗЛИТОВА Heart Eyes Другите си знаят! Heart Eyes

# 601
Здравейте мамчета Simple Smile

При нас нищо ново. Тука паднаха с 7-8 градуса температурите и Алекс спи много по-спокойно през деня. Та ми остана малко време и  най-накрая качих малко снимки http://picasaweb.google.bg/lil.france/9Months#

Хайде лека и спокойна ви пожелавам Simple Smile

# 602
Добро ютроооууу  Hug

Дааам усеща се вече че денят се скъсява и нощите стават по хладни.Мишко снощи заспа към 21ч. послесе  събуди към 2:30ч. цока и спа доооо 7ч. Shocked бреех.А дано а дано  Mr. Green

Хайде кафенце и закуска на плажа че скоро май ще го пием на закрито сутрин..излязох на балкона и е бая хладничко,в сравнение с предните дни.

ООооо Кикооо ха добре дошла...това за отрявянето с цигарите хич не ми хареса...кога пропуши кога се натрови ...еми бравос..освен да ти дърпам ушити и да те пляска по дупиту  Crossing Arms  А иначе се надявам скоро да се видим да ви нагушкам  Hug Heart Eyes

CRLN много хубави снимки браво,много сте сладки лелеее.А дворчето ваше ли е? Само за фотосесиики

Оставям ви че Мърмот рошкав мрънка,хубав ден и мноого усмивки

# 603
добро утро, макар и прохладно. лятото свършва, наистина вече се усеща Sad
ние вчера все пак решихме да купим проходилка (първоначално бяхме решили да не купуваме). да видим дали Вики ще седи там, без ръце останахме, кой каквото прави, ние сме все на ръце и се носим, даже и навън, и в количката си не седи. да ни е жива и здрава, знам, че е само период и надявам се скоро ще мине. 
Яна 931 - аз в АГ раждах. по същото време сме се мъчели с теб, ама в различни болници  Simple Smile
elvireste - на мен отдавна ми харесва при вас, но чак сега започнах да ви пиша  Embarassed
за мазоли нищо не мога да кажа, щото ние не лазим, само си вдига дупето и се клатушка, но до там  Simple Smile иначе голям мерак да ходи, та ТИННА, и ние вчера й купихме първите й обувки на нашето зверче. много е смешна като си вдига високо-високо крачетата, сякаш марширува, не вижда каква е запетайка, ами ще ми ходи Simple Smile
КиКи - и на мен ми се пуши, ама съм решила още няколко месеца да се кърмим, до годинка. и после кеф за мама, цигарка, коктейлче  Simple Smile
CRLN - Алекс е голям сладур. ще ти пиша на лични контактите си.
mia_aurora - да ти кажа, и ние последните няколко нощи по-добре спим, може би има някакъв шанс да се научат да спат  Wink
оффф, много вече викаме, айде лек ден от нас 

# 604
триколки момичета ще му купувам на Митко триколка. Ако някой може да даде съвет каква да му взема. Пробвах от една мама чиполино лукс тази със чантата и отпред пчеличката и беше доста добра. Лека триколка изкачва трутоари и тн. Борда е точно до детето така че да няма как да пада и Митко много се кефеше. Не мога да го сваля виках тежката артилерия (татко му да го качи на раменете)

# 605
Кике, добре дошла Hug и поздравления за всичко Grinning
Ние изчезваме за седмица, отиваме да си вземем баткото, чао ви за сега Hug

# 606
Привет и от нас Simple Smile

Ние сме си добре, Явор все още го мързи сам да става и да сяда, но той си знае кога ще е готов. Вчера бяхме на Витоша, Явор много се радваше на тревичките, да ги скубе и да се търкаля по ливадите. Е, на мама й беше много "забавно" да носи това 10 килограмово кюфте на кенгуру по баирите, но.... си заслужаваше...
Дадох му вече и заешко и го хареса....

Иначе в нас е като след бомбардировка от ремонта, има сигурно 5 метра прах от къртения бетон, трябва да започвам с чистенето и лошо ми става..... Sick #Crazy

Лятото си тръгва и ми се иска да се възползваме максимално от него. Мисля септември да отидем за няколко дена на Паничище, да се заредим с чист въздух за есента Simple Smile

А и след само два месеца пак ще съм на работа по 9 часа... Ужас, втриса ме, като си помисля как ще се справям....

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 09:59 от @ntonia

# 607
Антония ,на Паничище е било екстра, майка ми беше водила баткото ни миналата седмица и се качваха на лифта до езерата, беше много доволно детето. Лифта тръгвал от хижа пионерска до колкото разбрах....и на мен ми се ходи, може да качим Ради за един ден на въздух, че ние там сме близо.

# 608
  • София
добро ютро и от мен,

моето зверче тази нощ спа, само 3 пъти се е будила и то за кратко  Mr. Green

Мийко, казвай кога ще те виждам в бат бойко борисовата градина, чета че си започнала редовно да ходиш там  Mr. Green
Кикито, ха добре дошла и тук  Mr. Green, ще се радвам и ти да дойдеш на една борисовка

иначе за скъсяването на деня - снощи в 9 часа вече беше тъмно  #Crazy, някакси отизведнъж започна да се стъмва толкова рано, красива е есента, с червените и жълти листа, ама лятото си е лято  Crossing Arms

крумииииииииии, губиш се някъде по тъч линията ти.... и други мами има които отдавна не са се вясвали, айде свършва вече лятото, ще е по-жива темичката

# 609
Имам въпрос-някой вадил ли е международен паспорт в 4-то РПУ в София?

# 610
Аз съм вадила в 8-мо, ама процедурата трябва да е същата.

# 611
Привет!

Отново имаме съобщение,че на 25 няма да има вода!  Cry

Днес пекох хляб т.е имаме фурна за хляб от скоро и днес се наканих да я сефтосам.Е,получи се ( бях много скептично настроена ).

Мия: пробвах се и "американски палачинки" да направя,но пълен провал.

Лек!

# 612
Здравейте и от нас Simple Smile
Правих бисквитките, абе не са като на плазмон ама стават май, ама аз ги поизгорих та специално моите не ставаха Joy, само неможах да преценя колко са корави и дали се топят в устата, тоет най-важното ама здраве да е, пак ще направя Simple Smile
А да ви се оплача нещо ни се е лепнало....... В събота бебо се събуди с 39 и нещо температура, водих го на двама лекари, че първия каза антибиотик, а аз му казах че няма да му дам, та едното ушенце е леко възпалено и гърлото леко зачервено, а тази нощ май и нослето ще се включи. Пием панадолче, вит.Ц и капем капки в ушите, снощи ми беше кошмар като пак вдигна 39,3, та му дадох и малко течен аналгин и студени компреси с оцет и се преборихме, сега спинка и го чакам да му премеря пак температурата, защото до обяд нямаше и чак на обяд вдигна 37,5  Cry
Айде лек ден от нас и да се пазите  Hug

# 613
Мараба и от мен!!!!
Ах тези вируси няма ли да си ходят вече и да оставят дечицата на мира!!!Маймунски да се оправяте скоро  Hug
Кике,добре си се завърнала!!! HugЧестити ви зъбчета и поздравления за обогатения речник дето вече имате!
Аз си изпивам кафето и мога да поизчистя,ако ме домързи ще ида на плаж,и без това малко остава до края на месеца,влезем ли в септември плажуването не става вече....поне за мен.Малката вършее двора с паяка има си и гледачи.
Свекито вчера най-сетне се престраши да дойде да види и вземе Анджито,след един месец размисъл!Взе я уж на люлките да я води и на разходка,ама Анджито заспала  Laughing
Гледам повдигната е темата за паспортите,аз още не съм изкарала на лапертиите,а откога се каня.Просто се “плаша“ от чакането по опашки,макар че при нас не знам дали е такава хамалогията,каквато я описват по ТВ. Та някой знае ли колко струват детските паспорти?Аз доколкото знам са 7лв,но някой ми каза,че първия паспорт бил безплатен  newsm78

# 614
Хей привет и ст нас  Hug Да се похвалим-вече почти лаэим  Laughing Но пък эъбки си нямаме още  Tired много ни мъчи това акане  Tired почнах Дуфалак ама не е эа постоянно та не энам какво да го правя помагайте  Praynig maymunski какви бисквитки-сподели  Praynig Лек ден  Peace

Общи условия

Активация на акаунт