Лято, слънце и море, плетивото без да спре

• 56 845
  • 720
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте отново, момичета!
Вие сте на лятна вълна, а аз стягам децата за зимата Simple Smile
Ето още една жилетка (жълта) за момиченце
https://sites.google.com/site/petyacreations/home

# 451
Абе и аз се чудя за Мелек че като гледам метража  и дебелината  ooooh! ама щом Амели казва че е дебела май ще се откажа

# 452
тити, благодаря!  Simple Smile Ще се виждаме ли с дървото?  Wink

zoo
, схемата е като на одеялото на надеждата и на мястото на лилавите се плете пуканка с 3 или 4 наметки - аз съм плела с 3.

eat. sleep. knit...

# 453
Там, където гледаш са само снимки.
Разбира се, че не са само снимки! Просто това списание е изтрито впоследствие и затона излиза надписа "файл не найден". Иначе, отдолу има две възможности за безплатно изтегляне на цялото списание със схемите - от deposit и от hotfile.

Зу, сигурна съм, че и двата бански ще ти стоят много добре.

# 454
Да почерпя виртуално за мое здраве че одъртявам днес   

# 455
Разбира се, че не са само снимки! Просто това списание е изтрито впоследствие и затона излиза надписа "файл не найден". Иначе, отдолу има две възможности за безплатно изтегляне на цялото списание със схемите - от deposit и от hotfile.

Трябва да си регнат, за да ги видиш?!

ЧРД, Янче. Пожелавам ти море от преждички и също толкова време за плетене! newsm59

# 456
Янче, честито ти мила, няколко пъти по толкова още!  bouquet
Зяпах зяпах в албума ти...на една снимка не те видях, че като те видя да те позная Wink

Сиси, и ти ли бре жена си във висшата категория? Ще правиш компания на Летяща, Силви, зоо, ох...забравих никовете на доста момичета...Ама ние гледаме и се радваме- да знаете! Peace

# 457
Момичета, или много съм прегряла от жегата навън, или много съм се охладила от климатика вътре, но не мога да вдена как да си сваля това списание
http://www.rukodelka.ru/48/Verena-1.htm
Нали съм в издирване на прост,но симпатичен ажурен модел на 2 игли, случайно попаднах на червения модел на стр.6 от тази Верена. Видях го изплетен в Рейвърли и много ми хареса. Обаче не успявам да дръпна списанието!!! Освен това не съм сигурна в горния линк съдържат ли се и схемите?

Amelly  заповядай миличка в моя албум го имам това списание !!! Hug
Дано ти свърши работа ;ще се радвам ако съм помогнала!!!  bouquet

http://picasaweb.google.com/113959965725154514905/Verena200802SommerDe#

# 458
янка, ЧРД! Много щастие и плетаческо вдъхновение и по-често да ни навестяваш!
биг пуфана, аз не съм регната. Просто когато свалям списанието, ми се източва заедно със схемите. Но при представянето показват само снимките, сигурно поради някакви си техни съображения.

# 459
  • Пловдив
Янка , честит рожден ден!Много прежди и време за плетки ти желая! bouquet

Дима , потника ти е много хубав и ти стои страхотно , прави те по- слабичка  bouquetЗа Ализето виж тук:
http://club.osinka.ru/topic-60712 има модели за меланжирана и програмирана прежда.

Сиси , ти си направо рекордьор в плетките , бързи и красиви  bouquet

Додофит , одеалото ми харесва много!

Марципанката , не мога да ти видя снимката.

На мен нещо не ми върви ,плета квадратчета за одеалото на надеждата , също и една туника , която мотам повече от месец.

# 460
Мирелка, много благодаря!!!!!
Днес беше отново тежък ден, но след последната работна среща,която приключи в 16,10ч, седнах и източих цялото Рейвърли Mr. Green Новата ми страст са ажурите на 2 игли! Откривам невероятни красоти, а до сега ги мислех все за бабешки ooooh!

Момичета, писах ви,че имам проблем с фейсбука вкъщи. Сега пак се опитах да влеза и да разглеждам, разлогвах се,че даже и компа рестартирах, но въпреки всичко като се опитам да гласувам в конкурса, ми излиза този надпис "Обектът не може да бъде харесан.
Приложението, за което гласувате вече е недостъпно (възможно е приложението да е изтрито или вече да нямате разрешение да го разглеждате)."
Защо?
Има ли нещо като хелпдеск на фейсбука,за да попитам? Да не би пък нещо от Коутс да са ми ограничили достъпа до конкурса?

# 461
  • Севлиево
Дали някой в архивите си има схема на това или нещо подобно

# 462
Доци, мисля че Стейси беше плела това.
Как поръчвате от габровския сайт?

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 23:51 от Beborana

# 463
Доци, аз го изплетох преди около година. Даже го изпратих за конкурса. Сега тръгвам на преглед. Като се върна ще ти го потърся.
Беборана, много си паметлива! Впечатли ме!

# 464
  • в баира
doci: Аз мога да ти покажа нещо подобно:

а описанието е тук.

Общи условия

Активация на акаунт