Лакове за нокти - тема 8

• 52 987
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Довечера ще се снимам и ще пусна. Лака ми е някакъв в много странно шише, явно отдавна го имам, защото го изрових случайно. Не пише нищо, явно се е изтрил надписа, но не се беше сгъстил, даже перфестно се нанесе  Crazy
а това е основата, която обещах да покажа в петък, но забравих  Blush

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 12:08 от minana

# 271
  • София

Страхотни цветове    bouquet  - може ли номер на misa, orly

и аз със същият въпрос Praynig

# 272

Точно такава "салата" ще помоля да ми сготвят в/у ноктите за морето  Crazy  Mr. Green

Една наша съфорумка беше лакирана преливащо като се видяхме - от малиново червено към розово - много интересно и сладко стои, постоянно ми привличаше погледа докато си говорихме  Crazy Laughing

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 12:55 от GagaMaga

# 273

От вчера №М117. Имайте предвид, че е с една идея по-ярък. Тук е без топ все още.
На мен ми хареса  Peace

# 274
Преди малко си купих един лак Moda Matte N108 цикламен...Досега не бях позлвала матов лак, лакирах се и още ми е леко странен... Прилича ми на някаква гумена лепенка залепена за нокътната плоча Laughing Поне е доста покривен, сигурно и с 1 минаване можеше да си остане. Определено suede серията е много по-добра, жалко, че няма много избор на цветове Peace

# 275
Днес се сдобих с холограмния на КА 666 и с един лак за декорации-тъмно син и леко перлен. Като заспи малкия ще се лакирам с холограмния (за сега този ми е първият от тази серия). А утре трябва да ми пристигнат оригиналните Ягодови полета на China glaze Heart Eyes

# 276
  • София
Страхотни цветове    bouquet  - може ли номер на misa, orly
и аз със същият въпрос Praynig

Orly - Gumdrop
Misa - DIrty Sexy Money

# 277
Е, Pampita, снимката с вратовръзката е много свежарска Grinning

Аз за пореден път да се оплача от топ лака на Перфект, случвало ли ви се е ноктите ви да се чаршафосат на втория-третия ден от лакирането? При мен е редовен номер и ето, сега оранжевото ми е съсипано от някакви вдлъбнатини и линии #Cussing out

# 278
Аз за пореден път да се оплача от топ лака на Перфект, случвало ли ви се е ноктите ви да се чаршафосат на втория-третия ден от лакирането?
При мен тоя лак няма съхнене, затова спрях да  ги ползвам, а имат хубави цветове

# 279
Pampita, наистина се е получило супер Grinning
Аз също използвам топ лак на Перфект (всъщност е 3в1), но не съм имала проблеми Thinking

# 280
аз ползвам на перфект 5 в 1 и съм доволна, удължава трайноста на лака...
исках да ви пита доволни ли сте от качеството на лаковете на Катрин Арли, че аз си взех един, но ...май не вирее много на моите нокти....

# 281
Ами освен аз да не го нанасям аккто трябва Thinking

маякуб , при мен КА издържат добре- 3-5 дни Peace

# 282
  • София
Бях обещала мнение за Gosh - 3 дни издържа върху моите нокти (един пласт+топ на Перфект), което си е постижение. Обикновено на втория ден вечерта са в безобразно състояние.

# 283
Ама какви сте лоши... с тия ягодови полета....Човек трябва желязна воля да има, за да устои толкова често да ги гледа и да слуша за тях...накрая не се сдържах и минах покрай офиса на чайна глейз и ги забърсах...към тях взех и това мини http://i100.photobucket.com/albums/m15/Norway_girl/IMG_6475x.jpg. Как може и офиса на чайна глейз и еси и този на орли да са близо до работата ми....ще се разоря  ooooh!

# 284
  • Belgium
Получих Seventeen 279  newsm44 newsm44 newsm44

Сега остава и да се омацам, но това ще стане след няколко дни  Flutter

Juanita_17 мен пък ме е яд, че все не мога да стигна до офиса на Essie и ChinaGlaze  Crossing Arms Много ми е неудобно мястото, пък искам някои техни лакчета  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт