Лакове за нокти - тема 8

• 51 353
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Има и писец и маркер. Писецът е по-скоро за рисуване и декорации. Аз имам маркера. Не се налага да повтарям. Само с един слой покрива перфектно. Изключително удобна джаджа. Това за мен е единствения начин да имам саморъчно произведен френски маникюр и педикюр. Ето така изглежда

# 541
  • София
И резултатът от първия ми опит за френски с маркера на есенс

Много добре се е получило.Замислям се дали да не си я купя и аз,че на лявата ръка криво ляво мога,ама на дясната :X

Супер ти се е получило! А лентички ползваш ли като си правиш маникюра с маркера? Simple Smile

# 542
  • Бургас
Има и писец и маркер. Писецът е по-скоро за рисуване и декорации. Аз имам маркера. Не се налага да повтарям. Само с един слой покрива перфектно. Изключително удобна джаджа. Това за мен е единствения начин да имам саморъчно произведен френски маникюр и педикюр. Ето така изглежда
Аааааа, а аз се чудя защо толкова хвалената писалка за френски, при мен не бива, пък шматките в магазина са ми дали това с тънкото връхче и аз повтарях ли повтарях като изоглавена и все ставаше грозно, та си минах на ръка пак да рисувам Crossing Arms

# 543
Аз много харесвам френския маникюр - стои добре както на по-официални дрехи, така и на по-спортни, става за всякакви случаи, стои еднакво добре и на дълги и на по-къси нокти .....явно този маркер ще е следващото нещо,което ще си купя ( до сега си го рисувах на ръка френския, или го правех с лентичка)  Sunglasses

# 544
  • София
Аааааа, а аз се чудя защо толкова хвалената писалка за френски, при мен не бива, пък шматките в магазина са ми дали това с тънкото връхче и аз повтарях ли повтарях като изоглавена и все ставаше грозно, та си минах на ръка пак да рисувам Crossing Arms
... И аз така.. накрая се отказах да се мъча с пислката.. а то къде бил ключа от бараката..
Пак ще се ходи до ДМ  bouquet

# 545

Мда, и аз се оказах ******** камилче.
Тук в един от магазините, в които продават есенс, само дебнат някой да не открадне нещо, а като им зададеш въпрос, все едно им бъркаш не знам къде. И са ми пробутали и на мен писеца.

# 546
  • Бургас
Много сме май Crossing Arms Заслужават да отида и да ги бода, бода с таз ми ти писалка Twisted Evil

# 547
и аз имам вече писеца на есенс.но пък при мен е точно писеца а не маркера и въпреки всичко ми се получава френския.но май ще си взема и маркера да го пробвам и него.

# 548
  • Варна
Ама и аз "маркер"  Laughing- manicure and pedicure pen се води. Не използвам лентички, не повтарям, то си е точно като оцветяване с флумастер. Най ми харесва, че ако се олющи, може да си оцветиш наново само където е необходимо и не си личи  Peace

# 549
  • София
Ама и аз "маркер"  Laughing- manicure and pedicure pen се води. Не използвам лентички, не повтарям, то си е точно като оцветяване с флумастер. Най ми харесва, че ако се олющи, може да си оцветиш наново само където е необходимо и не си личи  Peace

Мерси, и аз не го ползвам с лентички, ама моя не "пише" така равномерно Laughing Ту спира да излиза течност от писеца, ту пада адски много  Rolling Eyes

# 550
  • Бургас
Е, ама много са гадниии Tired Сега разгледах пак моята писалка и тя е такава:

Води се отново French manicure & Pedicure Pen   White Tip Painter - каква е разликата с другия надпис newsm78

# 551
Никъде немога да намеря това чудо Sad

# 552
  • София

Никъде немога да намеря това чудо Sad

Скоро си го взех от ДМ на университета, имаше поне 4-5.

# 553
ех аз съм от сандански Wink, но имам път до сф, та ще потърся  Peaceмерси

# 554
  • Варна
bradata моето е точно такова  newsm78 Първо трябва да се натисне писеца на твърда повърхност, за да слезе надолу лака. Една салфетка върши работа да попие ако пуска повече, а ако спре да тече- пак натискаш, и така...

Общи условия

Активация на акаунт