Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 373
  • 759
  •   2
Отговори
# 465
# 466
  • Русе
Мили дами, моя лимит за днес свърши!  bouquet
Спокойна нощ! Сънувайте море или планина, Серхан или любимата половинка, любимите деца! txtloves txtloves txtloves

# 467
# 468
Лека нощ, Вени! Ако не се засечем, приятен уикенд ти пожелавам!

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 23:41 от moxito

# 469
  • София
MOXITO,помогни newsm78 #Crazy newsm78 Казах на Надето ,че ще и помогна ,ама не мога
 smile3518 Weary smile3518 иска да гледа днешната серия по Нова
по рано в тема 66 стр.39 ти ми пусна адрес и аз гледах серия от Нова ...пусни го адреса и сега за Надето, аз не мога да го копирам много  е дълъг  bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря

# 470
Moxito-срахотна дизайнерка си ...ти да не си от школата на г-жа Хаят newsm78
тези цветя са за теб и за другата също отлична дизайнерка -Карпатия
 Давате живот на думите...........

Благодаря ти, Боб! Де да бях от тази школа- всъщност съм самоука в оформлението..

# 471
MOXITO,помогни newsm78 #Crazy newsm78 Казах на Надето ,че ще и помогна ,ама не мога
 smile3518 Weary smile3518 иска да гледа днешната серия по Нова
по рано в тема 66 стр.39 ти ми пусна адрес и аз гледах серия от Нова ...пусни го адреса и сега за Надето, аз не мога да го копирам много  е дълъг  bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря

Помагам! Заповядай
http://gledaiseriali.com/2010/07/23/unutulmaz-%D0%BD%D0%B5%D0%B7 … 7%D0%BE%D0%B4-29/

# 472
но все още не е качен епизода от тази вечер

# 473
тук може да гледаш Наде епизода от тази вечер-качи ли са го:
http://ww.vbox7.com/play:e9a581d1

# 474
Здравейте, мили мои талантливи ангели, сори че и днес застъпвам нощна смяна и не можах да се включа по рано, но и такива дни има, Боби - благодаря мила, много мило от твоя страна, найстина е прекрасно - символ и красота и невиност, като децата ни наистина  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Поздравления за нашите неуморими стихоплетци - върха сте - smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Поздравления за прекрасните снимки, пейзажи клипчета, коментари, и всичко,  с присъствието вие мили дами и Петко правите нашия форум уникален, вие сте супер готина компания. smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525  love001  love001
 Да наистина Ботев, Вапцаров, Смирненски - са класика но аз прибавям и Яворов, има и доста други, но "две хубави очи" на яворов, не мога да ги забравя, а и други мнооогоо хубави но не дотам известни автори, както и да е имаме си богато литературно наследство и трябва да си го почитаме.
За децата какво да кажа - вие сте изкоментирали почти всичко - съгласна съм с вас - детето минава през различни периоди, и променя много от навиците си, но от моя малък опит, да кажа че аз се опитвам да се държа с него като самостоятелна личност, като приятел, да го уважавам и когато е на различно мнение - си говорим доста, то трябва да стигне до това което искам да му кажа-  само, изисква се много търпение, че и външната среда оказва влияние и характера на детето не ината, когато детето има "инат" Характер - ами това е хубаво - значи мисли - провокирай го, остави го да падне и да се удари, малката рана на коляното ще е в полза и на мама в утрешния ден като му казва нещо той да усети че тя е права и - винаги казвайте истината на децата си,като ви задават въпросите, това води и то да има доверие и уважение към вас, че сега ако аз не му отговоря, чичо гугър прави това и после изненада  #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 - мнооого се оплесках - тази тема е обширна и важна, но да спра дотук
Боб и Бганьо,  приятно разпускане !!! Много ще ни липсвате !!!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug
Каламитси , поздравления за дъщеря ти , да стане достойна  и уважавана докторка, да сте живи и здрави  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

# 475
Благодаря ви Мокси и Боби , златни сте   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet!!!

# 476
  • София
Направо си съкровище Moxito smile3525 newsm51 smile3525 newsm68 newsm44
Чудесна приятелка,а за офромленията-супер си smile3525 newsm51 smile3525

# 477
  • София
Ади добра вечер smile3525 newsm68 newsm44 newsm51 smile3525

# 478
Направо си съкровище Moxito smile3525 newsm51 smile3525 newsm68 newsm44
Чудесна приятелка,а за офромленията-супер си smile3525 newsm51 smile3525

# 479
  • София
Аз, обаче сериозно се замислям по въпроса как ще се разделям с вас smile3518 Weary smile3518Някой сигурна ще си помисли -тая пък на интересна се прави ,ама не е така,тюх да му се не знае тази моя чувствителност........А ще има с нас един лаптоп и интернет имало..там където ще почиваме,...ще ви пращам морски целувки то иначе ще залинея smile3518

СБОГУВАНЕ

Една ,единствена ,но искрена   
сълза ,ще се търкули в тази нощ   
от моето око ,тъй влажно и тъгуващо   
И тя ще е за вас любими мои   
Оставям ви , на тази страница,   
а аз пътувам към моето бленувано море   
Разделям тук сърцето си на две   
Като разрязана кайсия............   
Едната част ,тъй жълта и усмихната   
на тази страница при вас, аз ще оставя   
Пазете я от нараняване   
Усмихната и заредена с енергия   
върнете ми я ,като се завърна …   
А другата пък част-ще водя на почивка
Добре ще я поглезя....и  тя да е доволна
.........................................................
Сълзата ,се търкулна ...и намокри
мойта буза.......
Аз бързо я изтрих...и никой не видя я
Единствено с ВАС  я споделих............

Общи условия

Активация на акаунт