Сексуалните традиции при различните народи

• 43 531
  • 431
  •   1
Отговори
# 90
То и в Curiere има символика!  hahaha

И това забелязах  Sunglasses  Whistling

# 91
# 92
  • София
Туриш ли му нош, метай го у кош.

Joy Joy Joy Joy Сомбре, бреееее, с глас изцвилих в офиса  Joy

# 93
И салата от чери доматчета с подходящо пиене.

# 94
Радвам се, че не ви разказах за един друг случай в неговата квартира, когато трябваше да го правим с африкански маски, е да, ама моята толкова много тежеше, че се прекатурих и така се фраснах, че си сцепих устната. На него много му дожаля и ме гушка после цяла вечер, той е много жалостив.

# 95
Радвам се, че не ви разказах за един друг случай в неговата квартира, когато трябваше да го правим с африкански маски, е да, ама моята толкова много тежеше, че се прекатурих и така се фраснах, че си сцепих устната. На него много му дожаля и ме гушка после цяла вечер, той е много жалостив.

И ние се радваме  Joy Mr. Green

# 96
Е, ганайците са жалостиви, това всички го знаем  Joy

# 97
Как не си прехапа езикът , голяма късметлийка си шъ знаиш. Joy

# 98
  • София
Отвратителни жени ниедни !!!
Момичето се коси, учи в престижния МОСКОВСКИ юнивърсити...
няма опит в секса - фанала е гадже
моли за помощ - а вие!!!
Права си Сийче - срам за нацията  Peace

Моме, фани погледай малко от филмчетата за радост на окото
попрочети Ксавиера Холандер и не бръкай бойо с изневерата

А сега сериозно - всяко нещо, доставящо удоволствие И НА ДВАМАТА партньори е нормално!!!
В твоя случай може и да ти ареса  Mr. Green
Особено и вождовете кат дойдат - Вълчо  Laughing Laughing Laughing

Ох майкоууууу - ма то и маски имало  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
ДетЕ - ти направо си във вихъра на некой филм - я се огледай за скрити камери  Mr. Green

# 99
  • Ænima/Albuquerque

Чувам ключовете на Татти в далечинката...

# 100
Не, маскировачния костюм беше само елек и шапка, нямаше долнище. Защо да си поправям ника?
Първо загорял пробива дупка с нош,  а после само елек, шапка и без долнище - е, толкова ли е кекав, че една дупка му изпива соса и  на следващия ден задължително си облекчава живота?!  Thinking Малко мързелив ми идва. Не ти трябва такъв! Връзката ви няма бъдеще! Naughty Хич не се хаби на учиш английски, само ще си загубиш времето!

П.П. Това за маските ще го помисля малко! Има нещо, усещам....Кога бяха маските - преди или след неопрена?

# 101
  • София

Чувам ключовете на Татти в далечинката...

Пууу - трай молим  bishop - тъман се зачетох  Laughing

# 102
Аз съм много толерантна, разберете ме, единственото, което ме притеснява в този нетбългарски секс е, че е доста неудобен, но ако е нещо нормално ще преглътна, все пак партньорът ми е страхотен и това не е причина да скъсаме.
След неопрена беше секса с маските.
Сакрасам шумове ли имаш в главата си? newsm78

# 103

О, и такъв ли имало  Joy

# 104
  • София

Сакрасам шумове ли имаш в главата си? newsm78
хахахахаххахаха
името на "Сакрасам" изразява отношението му към теб и твоя ..хм....полов живот.

Общи условия

Активация на акаунт