Сексуалните традиции при различните народи

• 43 531
  • 431
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Не разбрах, косачката бензинова ли е ,или на ток.
Разликата в оборотите и вибрацията е огромна.
Представих си картинката , Роке ожилен с три пчели влязъл на задна в голата Села и няма излизане , а пустата косачка търчи из двора.Пръскачките са пуснати на макс , а комшиите снимат скрита камера. Joy Joy Joy

Освен това е ясно, че косачката е тип "тракторна", бъдете напредничави, моля! Там - предна, задна - всякаква!

# 406
  • Vienna
Мале, бе3 малко да и3пусна то3 бе3умен купон!

# 407
  • Vienna
И как ни ги сервира, на 4ас по лъжи4ка... Просто несравнимо...

# 408
  • Варна
 Shocked не е истина просто... ooooh!

# 409
Много ми е обидно, че смятате темата ми за измислица или както е модерно да се нарича "пързалка". Всеизвестно е, че подобни неща се правят от пъпчиви тийнейджъри, дебели незадоволени  домакини, скучаещи чиновници и темподобни. Според мен тези хора наистина са опасни защото са луди, много ми е чудно какво печелят, като ни занимават с измишльотини, направо не знам ooooh!
Аз съм тук, за да получа съвети и много уважавам сериозните потребители, както казах тук не е арена за сатира и забава (това са думи на нашия лидер, ама аз да ги повторя), тук се извършват сериозни дела Naughty

# 410
Сел, имаш подкрепата ми на сериозен потребител. Наздраве Laughing

# 411
тук се извършват сериозни дела Naughty
[/quote]

С косачки, шнорхели,пчели и пр..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 412
Аз ли нещо не допрочетох, ама къде видяхте и пчели?!  Thinking

# 413
Дедо е поредното доказателство, че по-възрастните са достойни за почит bowuu bowuu. Наздраве.

Аз ли нещо не допрочетох, ама къде видяхте и пчели?!  Thinking
И аз това се зачудих  newsm78

# 414
 Popcorn
Сакън не пропусна и историята с пчелите.

# 415
  • по пътя на светлината
Села,пак ти казвам ,че имаш проблем,консултирала ли си се с психолог?

# 416
  • Бургас
Имаше пчели ,бяха изненада.Но не разбрахме каква newsm78

# 417
Дедо е поредното доказателство, че по-възрастните са достойни за почит bowuu bowuu. Наздраве.

Аз ли нещо не допрочетох, ама къде видяхте и пчели?!  Thinking
И аз това се зачудих  newsm78

Не четете всичко Naughty  Охх да вземат да я заключват тая тема, че мАжо иска да ме води на психиатър  Joy Ткъв хилеж... Joy Joy

# 418
не ви я срам,лелеееееееееееее,за 2 дена и половина сте изписали 28 страници,кога ще ги изчета  newsm78
а това с Марето-и аз я разпознах,ей,много ми липсваше,не мога да сдържа сълзите си от смях  Joy

# 419
Аз пък се чудя на какво толкова се спуквате да се смеете!? Следя темата, интересна ми е, ама чак пък да се хиля.

Общи условия

Активация на акаунт