На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 750
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, ние след много чуденки, май засега се спираме на Crystal Paraiso Verde Resort в Белек. Само че ще сме сами с малкия. Някой бил ли е там, знае ли нещо, как е, що е, плажът с пясък ли е? Бил на 40 км от летището, все някак ще ги издържим, мисля  Mr. Green

# 496
  • Beyond the Frontiers
Момичета, ние след много чуденки, май засега се спираме на Crystal Paraiso Verde Resort в Белек. Само че ще сме сами с малкия. Някой бил ли е там, знае ли нещо, как е, що е, плажът с пясък ли е? Бил на 40 км от летището, все някак ще ги издържим, мисля  Mr. Green

Ставам досадна май  Embarassed. Аз съм отсядала там. Ще кача снимки. Не е лош хотел, но плажът е далеч, в смисъл хотелът не е на самият бряг. Наоколо няма нищо, ама нищо. Иначе е с прилична база, храната е ок, стаите също не са лоши. Бих предпочела този CRYSTAL HOTELS ADMIRAL RESORT SUITES & SPA 5*

# 497
Галактик, много ти благодаря. Колкото до плажа, малкият обича да ходи и даже ще му е интересно. А за това, че няма нищо наоколо - още по-добре. Надали ще тръгнем с дреб само двамата на екскурзии (то и колко ще му разбере главицата). Ако има детски басейн, хубаво място, където да играе, или пък дори малки  пързалки, по които да пльосне в басейна - това е раят  Hug

Редактирам се, има такава пързалка:

http://www.holidaycheck.fr/hotel-Photos_Crystal+Paraiso+Verde+Re … aCategorySubId=48

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 13:10 от Шамс

# 498
  • Beyond the Frontiers
Ами имаше детска площадка, басейн...Не е лош хотел, но просто ако държите на тази верига другият е по-добър за мен. Нещо съм затрила снимките от този хотел, намирам само няколко.  http://elku.snimka.bg/travel/crystal-paraiso-verde-resort-5.530863

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 13:47 от Galactic Voyager

# 499
  • Варна
Момичета,някой знае ли,на безмитния магазин на летищито цигарите какви цени са-примерно карелия,дафидоф и парламент.И на  пристигане минаваш ли през магазина или само като напускаш страната?Не ни остана много,в неделя тръгваме  Grinning .

# 500
Аз писах за цигарите по-напред вече... пуша Давидофф слим Голд. На летището цената не ме изкуши, макар да не помня колко беше. Но в самолета на България еър ни предложиха цигари, парфюми, алкохол... и стекът струваше 16Е (тук кутията е 5,20 лв.).  Peace

# 501
  • Варна
Да ,за самолета знам ,че има но от агенцията ни предупредиха, че може и да не ни предложат,защото понякога стюардесите си си ги взимали за тях.

# 502
  • софия
на влизане в БГ няма безмитен, има някакъв с нормални цени. на излизане си купете, карелията е 11 евро. в турция е 13.

# 503
  • Варна
Благодаря ти eropampero -нали за летището говориш,а не за сухопътното.Аз по принцип питах за турското летище дали на влизане или на излизане може да посетиш тяхния безмитен.А  последно по 2 картона ли може на човек,дали ако ги разпръснем из багажа,някой ще си играе да ги брой,ако купим повече--аз ги отказах де,ама имам поръчки за други хора.

# 504
  • София
Моля не ходете в SURMELI Кушадасъ. Хотелът изглежда супер на снимки, но иначе е ад! Обслужването е кошмар. Всички климатици и в хотела и във вилите смърдят на канализация, друг е въпроа, че не охлаждат. До хотела е блатото което е зверски развъдник на комари, няма отърване.
Каквато и да е цената този хотел не си заслужава. Написала съм 4 страници мнение за хотела, който иска да го прочете да ми пише на лични. Стигнах дори до мениджъра на хотела - по-голям лъжец и непокист не съм виждала, то и затова и хотела му е като самия него. Много жалко! Хотелът иначе има огромен потенциал.

# 505
Аз по принцип питах за турското летище дали на влизане или на излизане може да посетиш тяхния безмитен.

На влизане има магазин, но дали е безмитен не мога да ти кажа, но на излизане със сигурност има. Руснаците там купуват като невидели, купуват за 1000долара  Crazy  Цени за цигари не знам, не пуша.

# 506
  • софия
аз на влизане не съм заглеждала магазините дали са безмитни, защото съм си купила цигари от нашето летище. на излизане от турция със сигурност можеш да купиш. досега не ми се е случило нашите митничари на летището да проверяват за цигари полетите от анталия. от там можеш да си купиш колкото искаш. позволено е по 2 кутии на човек да внесеш в БГ. пак казвам, не ми се е случвало да ме проверят, но ако стане ще ти ги вземат.

# 507
  • Варна
Как две кутии,сигурно се обърка,два картона може!

# 508
  • София
Момичета дребни лири нямало никъде та се оборудвах с 2х100 ще ми свършат ли работа,или да ходя да търся да развалям?
Магазините на нощните полети работят ли?

# 509
но ако стане ще ти ги вземат.

+ глоба. Или си плащаш мито и глоба и си ги взимаш (същност, не съм сигурна дали има вариант да ти ги взимат. Тук определено не може - трябва да платиш мито, + глоба в размер на митото. При определени полети сканират багажа преди да го пускат на лентата и се оглеждат за съмнителни работи. После спират собствениците ако минават през зеления коридор. Спират и такива с голям/съмнителен ръчен багаж, или ако някой носи торбичка от дюти фрий шопа в която се виждат 5 картона и 8 бутилки примерно  Crazy)

Общи условия

Активация на акаунт