Отговори
# 690
  • Пловдив
Бобка,зъбите още са в пробив,спокойно.Често се случва-все още може да не са минерализирали добре.Изчакай пълния пробив ,ако не изчезне тогава мисли за флуороза.Сега никой няма да може да ти отговори с точност.Всичко ще е в сферата на догадките ,които и аз ти казах.
Относно кърменето-мисля че е в плюс.Въпроса е да е качествена кърмата.Но поне е получил добър имунитет.Пък и освен кърма детето е получавало и друга храна.Така че със сигурност е получило от 2 места каквото му трябва.

# 691
  • София
Бобка,зъбите още са в пробив,спокойно.Често се случва-все още може да не са минерализирали добре.Изчакай пълния пробив ,ако не изчезне тогава мисли за флуороза.Сега никой няма да може да ти отговори с точност.Всичко ще е в сферата на догадките ,които и аз ти казах.
Относно кърменето-мисля че е в плюс.Въпроса е да е качествена кърмата.Но поне е получил добър имунитет.Пък и освен кърма детето е получавало и друга храна.Така че със сигурност е получило от 2 места каквото му трябва.
Благодаря ти, малко ме поуспокои...ще почакам малко поне да излязат наполовина та да видим...а за тази минерализация не може ли да се помогне с нещо  newsm78

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 23:04 от Bobka

# 692
  • Пловдив
Да ,калции.Но ако приема достатъчно млечни продукти не рискувай.По принцип с етвърди че в прясното мляко има повече,ма това кисело сега не знам какво е -дали е протеин или въглехидрат Laughingосвен ако не си го правиш сама.
А зъбките трябва да поникнат поне две трети.Следи ги-ако почне да избледнява значи не е флуороза.
Другото което се твърди че помага е един зъбен мус на фирма GS.Засега го ползват 2 дечица при мен ,не мога да кажа че ако има ефект той се дължи на него,защото 2 деца не могат да бъдат извадка.

# 693
Bobka, при нас беше същото, но с млечните зъбки по време на растежа. Като пораснаха и белите петна изчезнаха. Явно нещо неравномерна минерализация ли какво, но сега всичко е ОК. Тогава и на мен ми бяха казали за този Tooth Mousse Gel на SG.

# 694
E стига де с този акай и мен зарибихте  Crazy
denis_d  този важи ли, че аз по традиция първо се насочвам към нау.....

Ninia , в началото, когато започнах да пазарувам от iherb (благодарение на инфото от veihaivei), аз също бях привърженичка на Now... Но след това като станах по на "ти" със сайта започнах да чета отзивите за различни продукти от самите потребители и се насочих и към други фирми. Това, което препоръчва denis_d (благодаря ти, денис за изчерпателния отговор), мисля, че е много добро. Освен това, както и I see you, аз днес също се поразрових за акай-а и видях, че Самбазон са фирмата, която прави най-добрите продукти акай. Така, че бих се доверила изцяло на мнението на денис и на Самбазон. А пък това, че потиска апетита направо ще ми дойде дюшеш. Simple Smile

Днес пристигна поръчката ми, направена на 6.08. Много съм доволна от бързината. Ще пиша отзиви за ХК, която дойде за болежките в коляното на приятеля ми.

Поздрави на всички!   bouquet

# 695
  • София
абе ,вече 4 дни го ям този акай и съм си гладнааааааа...незнам, остава ми успокоението за гладка кожа  Laughing
Благодаря ви,че ме успокоихте за зъбките, ниасина доста се притесних, но явно е рано за заключения   bouquet

Kод за отстъпка 5$ iherb.com   LAV475

# 696
Bobka, а какъв е на вкус? И как го ядеш?

Kод за отстъпка 5$ при първа поръчка в iherb.com   SAV680

# 697
  • Пловдив
Бобка,не помня кой ама някой беше препоръчал Худията.Може и ти да си била де.Ама аз я взех /докато пристигна вече бях свалила едно кило/ама я почнах за другото което остава.Не я пия по предписанието.Пия 1 хапче към 2-3 часа и до вечерта съм без глад.По принцип вечер съм ужасно гладна.Не закусвам или ако го правя закуската ми е половин до1 грейпфрут.Обядвам между 12 и 2 -обикновено консерва риба тон с или без салата ,поне 1-2 пъти в седмицата обядвам плодове и задължително 1 път въглехидрат-180 гр ориз сварен.Рядко имам следобедна закуска-обикновено плод или 4-5 ядки.И вечер съм мноого гладна.Понеже сега трябва да сваля мускулна маса не трябва на вечеря да ям протеин а да паса салатка само и съм си гладна.Та с една дума при мен Худията реши проблема,иначе си налагах воля и инат Joy

# 698
  • София
Bobka, а какъв е на вкус? И как го ядеш?

Kод за отстъпка 5$ при първа поръчка в iherb.com   SAV680

На вкус е нещо като смлян изсъхнал касис...понеже се храня по един режим по Зоната...слагам акайа към киселото ми мляко сутрин, отделно ям и един орех, на мен така ми е вкусно, но понеже на мем не ми се занимава,  може да се добави и стевия за сладост...иначе  и така си ми харесва  Grinning

# 699
  • София
Бобка,не помня кой ама някой беше препоръчал Худията.Може и ти да си била де.Ама аз я взех /докато пристигна вече бях свалила едно кило/ама я почнах за другото което остава.Не я пия по предписанието.Пия 1 хапче към 2-3 часа и до вечерта съм без глад.По принцип вечер съм ужасно гладна.Не закусвам или ако го правя закуската ми е половин до1 грейпфрут.Обядвам между 12 и 2 -обикновено консерва риба тон с или без салата ,поне 1-2 пъти в седмицата обядвам плодове и задължително 1 път въглехидрат-180 гр ориз сварен.Рядко имам следобедна закуска-обикновено плод или 4-5 ядки.И вечер съм мноого гладна.Понеже сега трябва да сваля мускулна маса не трябва на вечеря да ям протеин а да паса салатка само и съм си гладна.Та с една дума при мен Худията реши проблема,иначе си налагах воля и инат Joy

renydent,има ли я по аптеките, защото в сайта нещо не я виждам  newsm78

Какво е Худия?
Худия e подобно на кактус растение, което расте в африканската пустиня Калахари. Растението е известно с това, че цветовете му ухаят на развалено месо, за да привличат мухи, които да го опрашват с крилата си. Съдържа съставки, които подтискат апетита и същевременно зарежда с енергия. Африканските племена го използват от векове, за да контролират глада си, докато са на дълги походи.....
 Joy

# 700
  • Пловдив
Не бе от сайта го взех.сега ще го потърся
Ето я .Аз взех тази.
http://www.iherb.com/Paradise-Herbs-South-African-Hoodia-60-Veggie-Caps/4268?at=0

# 701
  • София
Aaaa, май намерих : http://www.iherb.com/search?kw=hoodia

Рени, от коя по-точно си пила?

# 702
  • София
Момичета може ли да ми  помогнете, да не се лутам по темата 1 час  Sad

Майка ми иска да поръча глюкозамин 1500мг. на фирмата Member"s Mark .
Знаете ли дали мога да го поръчам  и от къде  newsm78

Много се извинявам, знам, че дразнят такива въпроси  Embarassed  Hug

# 703
Момичета, може ли да ми препоръчате крем за лице против бръчки и с GLA ?    bouquet

# 704
  • София
Момичета, може ли да ми препоръчате крем за лице против бръчки и с GLA ?    bouquet
Тук няма качествена козметика
Едно Виши е много по-добро от предлаганите в сайта Simple Smile

По-добре си вземи серум с НА и крем от др.сайт или  от БГ

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

Общи условия

Активация на акаунт