® E-bay - тема 56

• 35 379
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Девойки, как да търся буркани с капак за съхранение на брашно , захар и пр.? Embarassed

# 556
# 557
# 558
Момичета, хелп ,плс  Praynig
По погрешка купих две раници, разбрахме се с продавача, че ми трябва само една и той се съгласи, да му платя само едната . Първата вече ми е отметната като пратена. Днес обаче  ми е отворил кейс , за отказване на транзакцията (actech6072 has sent you a request to cancel the transaction ) с причина :The item is out of stock Не мога да разбера това дали е за втората раница, ако приема отказа от транзакцията  да не се окаже , че не ми е пратил и първата раница или пък да трябва да му платя и втората  newsm78

stefinka, благодаря за бързия отговор. Успокои ме.  Hug

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 14:25 от alabalaxx

# 559
За втората раница е.
Откажи, за да може продавача да си спести таксите за нея  Hug Hug Hug

# 560
  • Пловдив
Да се оплача, миналата седмица ви казах че си купих един часовник, ето как дойде при мен http://www.flickr.com/photos/53079632@N03/4900431833/
Часовникът е рециклиран, но не беше упоменато за тези дълбоки драскотини нищо в описанието.
Още в петък му писах на продавач, до днес нищо не ми отговори. Днес му писах пак, пратих му и снимка. От Брадата разбрах че дори да отворя диспут и от ибей да преценят в моя полза най-много да ми върне парите за самия часовник, а шипингът (30$) си остава за моя сметка, както и митото и пощенските такси които тук платих.
Какъв избор имам? Моля за мнение.

# 561
  • Варна
Здравейте, искам да ви попитам за момче, което носи 35 номер искам да купя някакви маратонки, но има два вида номерация - Junior или 2,3,4 и т.н. За 3 знам, че отговаря на 35 номер, но от Junior кой номер да търся?

# 562
имам много спешно питане-една англличанка ми предлага рефънд за една стока,сега аз трябва ли да й изпратя някаква форма или парите ще си дойдат директно в пейпал

# 563
Нищо няма да и пращаш - ще получиш имейл, че имаш рефънд  Hug Hug Hug

# 564
Нищо няма да и пращаш - ще получиш имейл, че имаш рефънд  Hug Hug Hug

Благодаря ти

# 565
  • Бургас
Да се оплача, миналата седмица ви казах че си купих един часовник, ето как дойде при мен http://www.flickr.com/photos/53079632@N03/4900431833/
Часовникът е рециклиран, но не беше упоменато за тези дълбоки драскотини нищо в описанието.
Още в петък му писах на продавач, до днес нищо не ми отговори. Днес му писах пак, пратих му и снимка. От Брадата разбрах че дори да отворя диспут и от ибей да преценят в моя полза най-много да ми върне парите за самия часовник, а шипингът (30$) си остава за моя сметка, както и митото и пощенските такси които тук платих.
Какъв избор имам? Моля за мнение.

Пусни си диспут.
Когато продавачът предложи да ти върне парите, искай си и паричките за пощенските разходи.  Просто обясни, че не е твоя вината, че часовникът е в такъв вид.
Продавачът с много оценки ли е?

# 566
  • Пловдив
Мимита, да, с много оценки е. Никога не съм пускала диспут, сега ще чета как става. А междувременно трябва ли да му сложа лоша оценка или ...?
А има ли вероятност при диспута от ибей да отсъдят да му върна часовника, като ми възстанови само сумата за самия часовник? Защото шипинга е доста голям, платила съм и ддс, а и сумата по връщането ще ми излезе ...

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 16:00 от Linkata

# 567
Мимита, да, с много оценки е. Никога не съм пускала диспут, сега ще чета как става. А междувременно трябва ли да му сложа лоша оценка или ...?
А има ли вероятност при диспута от ибей да отсъдят да му върна часовника, като ми възстанови само сумата за самия часовник? Защото шипинга е доста голям, платила съм и ддс, а и сумата по връщането ще ми излезе ...
Да, може. ДДС-то няма как да се върне.
Според мен може да искаш частичен рефунд, но ако продавача се запъне и иска да му го върнеш няма да има какво друго да направиш.
Разноските по обратно връщане трудно ще ги приеме продавача.
Пробвай да се разберете със съобщения.  Rolling Eyes

# 568
  • Пловдив
Преди малко му писах за втори път. В петък получих часовника и му писах веднага - не ми отговори нищо.

# 569
момичета , нямям  опит в E-bay  искам да участвам в търг за не работещ телефон за частите  , ето описанието на продавача , правилно ли разбирам ,че плащането е в кеш някяде в  UK , не може ли да платя с  Pey-pall ако спечеля телефона и да бъде изпратен на адрес в UK       
   I am selling this as spares or repair as it no longer switches on? could be fixed i guess as apart from that it was in great condition comes complete with box booklets. head phones and data cable

this is the shake control model although i never really understood that so never used it, colour is urban grey

not sure if this phone is locked into the virgin network or not really i only used it on this network though.

cash on collection is available for this item from the DE24 area of derby

Общи условия

Активация на акаунт