Новите ни козметични похождения 11

• 58 776
  • 686
  •   1
Отговори
# 600
  • някъде под слънцето...
Не съм доволна от нея, не ми прави обем, а и не забелязах да са ми  станали по дълги миглете от нея, ползвах я един месец в комплект със серума им за през ноЩа.
Не съм фен на спиралите им, единствената, според мен която е Що годе сносна е тази
http://www.kikocosmetics.com/EN/Scheda/89/Ultra-Tech-Mascara.html

# 601
тази втората дето си пуснала линк е другата, която си купих, ще видим след време дали стават

# 602
Комплекта на Bioderma във всяка аптека ли го има на промоция и само с този крем ли върви в комплект или може и друг крем да се избере?

# 603
Комплекта на Bioderma във всяка аптека ли го има на промоция и само с този крем ли върви в комплект или може и друг крем да се избере?
този комплект, който аз си купих е от ремедиум, но съм го виждала и в други аптеки. Той е за черни точки иначе имаше още една кутия, с друг крем и същия почистващ гел и пишеше, че е за възпалени пъпки или нещо от сорта. Също беше 22 лв. Иначе имаха друга промоция - ако си купиш продукт от серията за проблемна кожа на Биодерма ти подаряват бутилка 100 мл вода за почистване Себиум, от същата серия. Не видях дали имат промоция на другите серии за грижа на кожата на Биодерма, а доста се поогледах  Wink

# 604
  • София
А до кога е промоцията?
Аз тъкмо си взех крем на Виши, но ме сърбят ръцете Laughing

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 00:22 от Боpислава

# 605
Благодаря ти много Hug Simple Smile

Измиващия гел съм го ползвала и е страхотен, много е добър - не изсушава кожата, а в същото време чисти идеално грим.
Мицеларния разтвор също е чудесен, за него мога да кажа същото като за измиващия гел и него много го харесвам.
Ползвала съм и гел- крема Sebium Mat:

http://www.bioderma.com/uploads/tx_biodermaproducts/seb_mat_gd_01.jpg

и той не е лош, приятен хидратиращ лек крем, но подходящ по-скоро за смесена кожа, отколкото за мазна. Матиращото му действие издишаше след някой друг час, но затова пък не изсушаваше и не дехидратираше кожата, както други кремове за мазна и проблемна кожа.
Само този хич не го харесах - Sebium AI:

http://www.bioderma.com/uploads/tx_biodermaproducts/sebium_ai_08gd.jpg

никакъв ефект не видях от него като го бях ползвала преди време.

Сега се чудя дали да не пробвам този като ми свършат наличните:

Bioderma Sebium Pore Refiner
http://apteka.framar.bg/30017860/биодерма-себиум-pore-refiner-концентрат-30-мл

някой има ли някакви впечатления от него?

# 606
А до кога е промоцията?
Аз тъкмо си взех крем на Виши, но ме сърбят ръцете Laughing
не знам до кога е промоцията, а за промоционалните комплекти предполагам са до изчерпване
освен ако нямат практика да ги разглобяват после и да ги продават отделно
аз понеже си търсих точно измиващ крем се бях хванала в някакъв промо пакет с три продукна на Уриаж, но продавачката ми каза, че вътре са само два продукта, третият го нямало - не обясни защо, аз не попитах - стана ми ясно...

Amra в комлекта, който си купих е точно този крем, който не ти харесва Sebium AI
в другия комлект не обърнах внимание кой точно е крама, защото моят проблем са точно черните точки

# 607
# 608
  • В къЩи.
12номер, 104 номер(телесен цвят)

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 15:00 от *Л-и-я*

# 609
# 610
  • София
пяна за обем

# 611

Amra в комлекта, който си купих е точно този крем, който не ти харесва Sebium AI
в другия комлект не обърнах внимание кой точно е крама, защото моят проблем са точно черните точки

Разбирам Simple Smile Мерси още веднъж Simple Smile

# 612
  • при моите деца .....
и един лак на Перфект - 64

# 613
  • София

-втория
-розовия

но за стъпала (не открих снимка)

фиби за коса

# 614
Този мицеларен разтвор е наистина невероятно добър.
,  тоалетното мляко ,

Общи условия

Активация на акаунт