Три дни, на мен чак днес ми просветна, но и утре съм си взела болнични. Мъжът ми направо го върнаха от работа, Рангел днес е на научен кръжок (!) и гимнастика и отиде , а с Лилето се гушим вкъщи 
).
Дано бързо се оправите от вируса.
Сигурно Деси още не може да влезне в Бг ритъм от както се е върнала
Ама тия пък може ли да го оставят да чака по голо дупе 

Липсваше 

Как сте, какво правите 

Ние му викаме дудка като съм и обяснила думата за големи

, удряло е друго в корема, абе бие наред. На родителската среща не дойдоха родителите, говорих с директорката, че детето се нуждае от психолог, тя ме ядоса ужасно. Не можело да се плаща за 1 дете, ами другите 20? Все пак се срещнах с майката. Тя хък мък, извини се, накара и детето да се извини, но ето вчера пак проблем. Лелята по цял ден е до него. Сутринта с позволението на госпожата влязох при момчето и говорих с него. Забраних му да бие децата, казах му че всеки ден ще проверявам дали е бил послушен, че искам той да си намери приятели в групата, защото няма лоши деца, а само палави и т.н и т.н. През цялото време го молех да ме гледа в очите, а той вси бягаше от моя поглед. А на всичкото отгоре разбрах, че в семейството има домашно насилие. А сега накъде? Да сезирам отдела за Закрила на детето или някой друг. С детенцето трябва да се работи, сигурно то самото е жертва, но пък и другите деца. Гневът ми е насочен само и единствено към родителите му, за него ми е жал.

Защо са притеснени...при това и жълтеницата едва ли е отшумяла съвсем. Ако започнеш да дохранваш, ще си навредиш на млекопроизводството
Те са тези, които би трябвало да се заемат, особено след настояването на всички родители 
Препоръчани теми