Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-18

• 54 772
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
ЦКБ-Карлово има.

# 241
Велико Търново, уникредит, в 17.30 - нямаааа!!!! Sad Sad

# 242
Пощенска банка, Сливен ИМА преведени детски и паричките по чл.8. Интеграционните най-вероятно остават за другата седмица.

# 243
някой знаели нещо за ЦКБ Казанлък
  ЦКБ Казанлък има.

# 244
СП район Възраждане - казаха, че евентуално понеделник.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Току що бях в службата.
и аз съм към район Възраждане сега проверих -превод няма уникредит булбанк нито детски нито паричките за телк

# 245
в стара загора инвестбанк в 17 ч. нямаше

# 246
Eee, браво на банките и СП Стара Загора  bowuu Оставиха ни последни, но нали сме града с "най-голямо потребление", незнайно кой го измисли, можем да чакаме до понеделник!!!  #Cussing out

# 247
Търговище - ДСК ИМА

# 248
  • гр Габрово
В Габрово ЦКБ също има.

# 249
Не мисля, че всички малки градове остават последни в преводите на надбавките.
Живея в малко градче в Община Стамболийски и детски и парите по чл. 8 бяха преведени още вчера.
Липсват парите от интеграционните добавки, но в понеделник предполагам и с тях ще разполагаме.

Момичета, понеже някъде срещнах пост, в който майка отново протестираше, че нямало фиксирана дата.
С риск да разгневя много от вас, ще кажа, че аз не съм на същото мнение.
От няколко месеца (повече от 6) парите получаваме около 30, понякоха - 2, 3 дни, а в по-редки случаи, + ден.
Спокойно може да се каже, че в рамките на седмица (последната от месеца) парите се получават редовно.
Поправете ме, ако греша.

# 250
  • София
Calathea , не знам дали грешиш, но лично аз и всички към район Възраждане София ( и редица други, предполагам) ще си вземем детските извън законовия срок - в рамките на месеца.
Така че...не знам. Чудя се какво да предприема. Много мразя да ме лъжат и да остава безнаказано. Случаят е точно такъв.

# 251
Klemy ,аз сьм кьм община Вьзраждане и вече си ги взех парите.Само един пьт сьм имала закьснение .От половин година на 29-ти или 30 -ти ги получавам.Знам си датата и по-рано не ги чакам.

# 252
Klemy ,аз сьм кьм община Вьзраждане и вече си ги взех парите.Само един пьт сьм имала закьснение .От половин година на 29-ти или 30 -ти ги получавам.Знам си датата и по-рано не ги чакам.
аз токущо бях до банкомата и пари от район Възраждане нямам

# 253
Пощенска банка сьм аз.

# 254
И аз съм Възраждане, Уникредит - Е НЯМА. Цял ден проверявам през 20 мин в е-pay.
/Като зомбирана съм вече. Сигурно 80 пъти си въведох паролата. Имам 4 ст. в портмонето. Иде ми да вия/

Общи условия

Активация на акаунт