Великобритания - тема 31 - лятна и приятна!

• 56 016
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Лондон/Пловдив
Днес и вчера времето е ту пече ,ту вали тъкмо излезем и хоп завали #Cussing out  Дано утре е хубаво вече ,че моя мъж ми е рожденик да се разходим Heart Eyes
Шу има време до операцията всичко ще се оправи пък и ще свикнеш и ще се нагласиш до тогава ,моя син миналата година 3 пълни упойки имаше ,всичко минава важен е крайния резултат Hug
Цвети дано да няма стачки да си отидете на почивка
Дайте някаква рецепта за чийзкейк (аз го обичам многоооо) ама искам изпробвана ,нещо немога да си намеря в нета подходяща.

# 136
# 137
  • Лондон/Пловдив
Мони благодаря ще пробвам да видим с бисквитите как ще се оправя. Ние днес бяхме на голяма разходка направо съм смазана ,но поне доста неща видяхме Алекс му харесва и само повтаря искам утре пак на Виктория да ходим (много е печатлен от гарата Grinning)
Момичета имам един малко оффф въпрос отново  Heart Eyes  като си записвах джипи ми дадоха час и едно контейнерче за урина ,ама аз неразбрах за малкия или за мен и сега шматката съм в чуденка  newsm78 какво да правя в случая пък в сряда ми е часа .

# 138
Cherry Mam , сигурно е за теб, нали ти се записваш. Ние нашите така и не ги занесохме.... Аз се чудя, годишен профилактичен преглед не правят ли тези лекари, пък и жени сме, поне един профилактичен гинекологичен преглед ми се струва задължителен ...
Шу, стискам палци за малката  Praynig
Ние днес ходихме на плаж - на Формби. Децата шляпаха във водата, но аз така и не си свалих горнището на анцуга  Laughing Излишно е да казвам, че англичаните бяха по бански  Laughing

# 139
Svetlili правят разбира се,но трябва сама да попиташ щото иначе те няма да дойдат да те извикат.На 3 год правят цитонамаска(smear test).След първия тест те ще си те впишат и дебелата книга и автоматично ще ти пращат писмо покана с дата и час. Peace

# 140
  • Лондон
На мен това ми е нещо като болна тема, на ГП въобще не им обръщам внимание, след като тази година изразходвах целият си кредит за частни прегледи при една много известна професорка, с куп титли и безполезно количество безсмислени изрази, без да получа смислена диагноза, нито адекватно лечение, май ще се принудя да си ходя на прегледи в БГ, като рискувам, че каквото се случи през следващите 5 месеца, си е за моя сметка...Съжалявам за негативизма, но нищо добро не мога да кажа за здравеопазването тук, държавно платено или частно

# 141
Momi4eta,az pitah vednuj,no reshih pak da probvam-ima li nqkoq ot vas v rayona na Canning town i West Ham?
Prosto mi se iska da se vijdam s bulgarki.

# 142
Добро утро  Hug

Уикенда се разходихме до Оксфорд с мъжа ми, без дете  Party Party много яко си прекарахме, починахме и т.н. Човешко е усещането да си за ден-два без малкото човече.

...Съжалявам за негативизма, но нищо добро не мога да кажа за здравеопазването тук, държавно платено или частно

И аз съм ужасена от това което прочетох и разбрах за здравеопразването. Не ми го побира главата просто  ooooh! Нали имаме до Януари време да решим искаме ли да останем за по-дълго време тук или не, та мъжа ми ме пита какво мисля и първото нещо което изтъкнах като негатив беше здравеопазването  Outta Joint Той ми се смя и каза "е, хайде сега, заради българската здравна с-ма да се прибираме  Mr. Green Mr. Green" Ама в Бг ясна системата-имаш пари - имаш светкавично обслужване от най-добрият специалист, нямаш пари-висиш и чакаш. А тук, просто висиш и чакаш  Tired Tired

Миналата седмица се видяхме с Nomadic прекарахме страхотно на биричка, трябва непременно да го повторим  Hug

Хайде приятен ден на всички   bouquet

# 143
  • Лондон/Пловдив
Фета браво на вас двете с Номадик аз набирам стаж и вече взех да влизам в час с метро, влак само рейсовете не съм схванала хавата ама още малко ми трябва и ще мога да пътувам сама за срещи . За здравеопазването само негативи слушам и така съм се спекла  Whistling
Ние вчера се разходихме по Лондон Брийдж и в моя чест вдигнаха моста точно пред мен и се накефих Алекс така се радваше  Grinning

# 144
  • Лондон
"Избягвайте стресът" - правило номер 1 за добро здраве Wink Вие сега ще вземете да се разболеете от притеснения Simple Smile Винаги все се намира някакъв начин за справяне с проблемите...

Един вариант е застраховка към BUPA, добрите работодатели я предлагат, в много случаи тя може да обхване цялото семейство и тогава се има достъп до частни кабинети, където нещата подобряват значително....
Паралелно разни важни прегледи могат да се планират за БГ, ако имате там лекар, на когото вярвате и т.н.
Аз до преди да имам дете, 4 години тук, не бях стъпвала на лекар, сега с детето не е така, но все се справяме...

От тази седмица с Номадик аз започвам да се срещам редовно,  Heart Eyes, надявам се вече успешно да се е преместила на Запад Simple Smile
Номадик, кога ще влезеш да се похвалиш и да оправиш подходяща покана? Grinning

Аз продължавам да следя ще има ли стачка на летищните работници, направо ми скъсват нервите тези #Cussing out

Много приятна седмица на всички

# 145
Благодарим  Flutter

Днес си задавам едни такива екзистенциални въпроси на работа...
Как може да има толкова ограничени в разни рамки хора,
хора, на които дори не им идва на ум да предизвикат,
някакво, в повечето случай безкрайно глупаво, правило-
да го променят към по-добро, да предложат нещо ново...
При условие, че няма какво да се рискува или загуби...
И ти вадят някакви безумни доводи, защо и как трябва да си траеш  ooooh!

# 146
Привет Simple Smile

Преместихме се вече, цяла седмица сме в новия квартал. Харесва ни, много е приятно. Записахме вече малкият на плуване от Септември.  Сега трябва да намеря къде в околията има драма класове, че искал да ходи  Crazy

Цвете, да ходим да пийнем по нещо. Кажи кога ти е удобно и къде да се видим. Аз само утре не мога, другите вечери след 6ч съм ок.

Фета чийз, беше ми изключително приятно да се запознаем! Хайде пак Simple Smile

# 147
Брей че лоши работи се чуват за здравеопазването в ЮК... чак страшно ми стана.

Аз съм с не особено добро впечатление от това в Швеция, точно както го описвате и тук... явно западният модел е различен от нашенския..
 newsm78

# 148
Аз няма да р азбравям за здравеопазването и как от 3 дни съм подута от зъбобол и ми дават час за след 2 дни #Cussing out Нямам думи направо #Cussing out...

Nomadic-Добре дошли в нашия квартал  bouquet

# 149
Стига сте параноясвали с това здравеопазване.
Не може да промените нищо, защо се плашите излишно?!
Мал'шанс или късмет може да имате навсякъде и с най-добрата/лоша система...

Я се присъдинете към лондонската агитка за по едно и не го мислете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт